Editura | Kenwood |
Le Cordon Bleu chat | |
Subiect | Carte de bucate (reţete) chat |
ISBN | 9780952626237 |
Note | Avantitlu: Le Cordon Bleu techniques with Kenwood |
ISBN | |
Număr ISBN | 9780952626237 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64/T83 |
Limba resursei | |
Limba textului | eng |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | 30 original recipes to preapare using the multipro food processor |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Publicare, distribuţie | |
Editura | Kenwood |
Le Cordon Bleu | |
Titlu | |
Titlu | 30 original recipes to preapare using the multipro food processor |
Notă generală | |
Textul notei | Avantitlu: Le Cordon Bleu techniques with Kenwood |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Carte de bucate (reţete) |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Cod de legătură | fotografii |
Autor secundar | Karst, Mathieu |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 641.55 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 545839 / 545839 | CS | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
CS | Împrumut | 1 |
|