Alimentaţia conştientă Vol. 2

Autor chat
Editura For You chat
Loc publicare Bucureşti
An 2018
Subiect Dietă (igienă alimentară) chat
Viață sănătoasă chat
Vitamină (alimentaţie) chat
Alimentație chat
Carte de bucate (reţete) chat
ISBN 9786066392174
Note Bibliogr. p. 372-383
Recomandări de lecturi
Glosar
Anexă

611/614/C80

COUSENS, GABRIEL
    Alimentaţia conştientă / dr. Gabriel Cousens ; traducere din limba engleză de Monica Vişan.- Bucureşti : For You , 2018.
    416 p. : tab..    
    Bibliogr. p. 372-383
    Recomandări de lecturi
    Glosar
    Anexă
    Cuprins Partea a lll-a Tranziţia către vegetarianism Capitolul 1 / Schimbarea către vegetarianism / 7 Capitolul 2 / Etapa 1: Nu consum şi „carne de vită" la masă / 23 Capitolul 3 / Etapa 2: Nu e momentul să merg la pescuit / 54 Capitolul 4/ Etapa 3: Crearea unei diete vegetariene / 64 Capitolul 5 / Etapa 4: Dieta vegetariană olimpică / 89 Capitolul 6 / Apă sigură şi sănătoasă: un vis frumos / 98 Capitolul 7 / Enzimele: un secret al sănătăţii şi longevităţii / 114 Capitolul 8 / Alimentaţia cu hrană vie, un dar al naturii / 154 Capitolul 9 / Călătorind cu hrana crudă / 183 Capitolul 10/Cum te poate proteja dieta de pericolele radiaţiei radioactive / 192 Capitolul 11 / Nutriţia pentru graviditate / 222 Partea a IV-a Arta preparării hranei vii Reţete cu hrană vie / 272 Reţete de Maşala / 272 Reţete din alune şi seminţe / 276 Pateuri / 278 Antreuri din alune şi seminţe / 279 Lapte de seminţe / 282 Reţete favorite din seminţe de in / 284 Reţete din cereale / 285 • Cereale pentru micul dejun / 286 Antreuri din cereale / 288 Supe şi salate din cereale / 289 Pâini eseniene / 291 Antreuri vegetale / 292 Asiatice / 292 Din Orientul Mijlociu / 293 Italiene / 294 Franţuzeşti / 296 Mexicane / 297 Americane / 298 Supe / 299 Supe calde / 299 • Supe reci / 301 Salate / 305 Dressinguri de salate / 313 Dressinguri din seminţe / 314 Dressinguri uşoare / 316 Sosuri, tartinabile şi dip-uri / 321 Sosuri / 321 Sosuri pentru pizza / 322 Humus / 323 Tartinabile şi dip-uri / 324 Reţete din alge marine / 327 Antreuri din alge marine / 329 • Supe din alge marine / 329 Salate şi dressinguri din alge marine / 330 Dip-uri, gustări uşoare şi asezonate din alge marine / 332 Reţete din fructe / 333 Alimente fermentate / 336 Chefir / 336 Brânză şi iaurt din seminţe / 341 Legume fermentate / 344 Alimente deshidratate / 349 Biscuiţi crocanţi, chipsuri şi ronţănele / 351 Gustări dulci deshidratate / 354 Deserturi / 356 Smoothie-uri / 357 Meniul de 14 zile / 359 înmuierea şi încolţirea / 364 Bibliografie / 372 Lecturi recomandate / 384 Glosar / 387 Anexă - EM™: o binecuvântare pentru noul mileniu / 403 Mulţumiri / 409.
    ISBN 9786066392174

    I Vișan, Monica(traducător)

    1. Dietă (igienă alimentară)
    2. Viață sănătoasă
    3. Vitamină (alimentaţie)
    4. Alimentație
    5. Carte de bucate (reţete)

613.2
612.3


299 __ $aAlimentaţia conştientă Vol. 2
955 __ $a1
200 __ $aAlimentaţia conştientă $fdr. Gabriel Cousens $gtraducere din limba engleză de Monica Vişan $bCarte tipărită $hVol. 2
700 __ $aCOUSENS, GABRIEL
702 __ $aVișan, Monica $4traducător
010 __ $a9786066392174
035 __ $a611/614/C80
101 __ $arum
102 __ $aRomania
675 __ $a613.2
675 __ $a612.3
210 __ $aBucureşti $cFor You $d2018
686 __ $a61
215 __ $a416 p. $ctab.
606 __ $aDietă (igienă alimentară)
606 __ $aViață sănătoasă
606 __ $aVitamină (alimentaţie)
606 __ $aAlimentație
606 __ $aCarte de bucate (reţete)
300 __ $aBibliogr. p. 372-383
300 __ $aRecomandări de lecturi
300 __ $aGlosar
300 __ $aAnexă
330 __ $aCuprins Partea a lll-a Tranziţia către vegetarianism Capitolul 1 / Schimbarea către vegetarianism / 7 Capitolul 2 / Etapa 1: Nu consum şi „carne de vită" la masă / 23 Capitolul 3 / Etapa 2: Nu e momentul să merg la pescuit / 54 Capitolul 4/ Etapa 3: Crearea unei diete vegetariene / 64 Capitolul 5 / Etapa 4: Dieta vegetariană olimpică / 89 Capitolul 6 / Apă sigură şi sănătoasă: un vis frumos / 98 Capitolul 7 / Enzimele: un secret al sănătăţii şi longevităţii / 114 Capitolul 8 / Alimentaţia cu hrană vie, un dar al naturii / 154 Capitolul 9 / Călătorind cu hrana crudă / 183 Capitolul 10/Cum te poate proteja dieta de pericolele radiaţiei radioactive / 192 Capitolul 11 / Nutriţia pentru graviditate / 222 Partea a IV-a Arta preparării hranei vii Reţete cu hrană vie / 272 Reţete de Maşala / 272 Reţete din alune şi seminţe / 276 Pateuri / 278 Antreuri din alune şi seminţe / 279 Lapte de seminţe / 282 Reţete favorite din seminţe de in / 284 Reţete din cereale / 285 • Cereale pentru micul dejun / 286 Antreuri din cereale / 288 Supe şi salate din cereale / 289 Pâini eseniene / 291 Antreuri vegetale / 292 Asiatice / 292 Din Orientul Mijlociu / 293 Italiene / 294 Franţuzeşti / 296 Mexicane / 297 Americane / 298 Supe / 299 Supe calde / 299 • Supe reci / 301 Salate / 305 Dressinguri de salate / 313 Dressinguri din seminţe / 314 Dressinguri uşoare / 316 Sosuri, tartinabile şi dip-uri / 321 Sosuri / 321 Sosuri pentru pizza / 322 Humus / 323 Tartinabile şi dip-uri / 324 Reţete din alge marine / 327 Antreuri din alge marine / 329 • Supe din alge marine / 329 Salate şi dressinguri din alge marine / 330 Dip-uri, gustări uşoare şi asezonate din alge marine / 332 Reţete din fructe / 333 Alimente fermentate / 336 Chefir / 336 Brânză şi iaurt din seminţe / 341 Legume fermentate / 344 Alimente deshidratate / 349 Biscuiţi crocanţi, chipsuri şi ronţănele / 351 Gustări dulci deshidratate / 354 Deserturi / 356 Smoothie-uri / 357 Meniul de 14 zile / 359 înmuierea şi încolţirea / 364 Bibliografie / 372 Lecturi recomandate / 384 Glosar / 387 Anexă - EM™: o binecuvântare pentru noul mileniu / 403 Mulţumiri / 409
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 596992 / 596992 A Împrumut Da 611/614
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu