ISBN | |
Număr ISBN | 9789737801906 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64/K49 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Arta culinară |
Alte informaţii la titlu | de la simplu la rafinament |
Menţiuni de ediţie | |
Menţiuni de ediţie | a 2-a, revizuită și adăugită |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Elis |
Data publicării | 2007 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 528p. |
Titlu | |
Titlu | Arta culinară : de la simplu la rafinament |
Notă generală | |
Textul notei | Index |
Bibliogr. p.526-527 | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Carte de bucate (reţete) |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | KISELEFF, BEATRICE |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 641.55 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 526578 / 526578 | A | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 1 |
|