| ISBN | |
| Număr ISBN | 9789737801906 |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 64/K49 |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Arta culinară |
| Alte informaţii la titlu | de la simplu la rafinament |
| Menţiuni de ediţie | |
| Menţiuni de ediţie | a 2-a, revizuită și adăugită |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | București |
| Editura | Elis |
| Data publicării | 2007 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 528p. |
| Titlu | |
| Titlu | Arta culinară : de la simplu la rafinament |
| Notă generală | |
| Textul notei | Index |
| Bibliogr. p.526-527 | |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Carte de bucate (reţete) |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 641.55 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | KISELEFF, BEATRICE |
| Indici CZU | |
| Indice de bază CZU | 641.55 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 526578 / 526578 | A | Împrumut | Da | 64 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| A | Împrumut | 1 |
|