Autor | LOREAU, DOMINIQUE chat |
Editura | Baroque Books & Arts chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 2023 |
Subiect | Locuinţă (economie casnică) chat |
Rețete culinare chat | |
Dezvoltare personală chat | |
Mod de viaţă (psihologie) chat | |
ISBN | 9786306522125 |
Titlu | |
Titlu | Arta simplităţii în bucătărie |
[nedefinit] | 1 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Arta simplităţii în bucătărie |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Urm. menţ. de responsabilitate | traducere din limba franceză de Ines Hristea |
Prima menţ. de resp. | Dominique Loreau |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | LOREAU, DOMINIQUE |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Hristea, Ines |
Cod de legătură | traducător |
ISBN | |
Număr ISBN | 9786306522125 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64/L79 |
C.II.43756 | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 643.3:159.93 |
641.5:159.93 | |
159.923.2 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Locuinţă (economie casnică) |
Rețete culinare | |
Dezvoltare personală | |
Mod de viaţă (psihologie) | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Ţara de publicare sau producţie | |
Ţara de publicare | Romania |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Baroque Books & Arts |
Data publicării | 2023 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 184 p. |
Serii | |
Titlul seriei | Savoir-Vivre |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | CUPRINS Introducere. Gătim din ce în ce mai puţin, mai ales când locuim singuri7 I. SPAŢIUL BUCĂTĂRIEI, USTENSILE ŞI VESELĂ Importanţa unei bucătării practice şi ergonomice17 Un set de bucătărie „bun"22 Ustensile de calitate, care îţi fac poftă să găteşti gustos şi sănătos41 Dimensiunile şi volumul ustensilelor58 Puţine piese de veselă, dar care să te reprezinte64 Arsenalul de bucătărie nu poate să fie decât unul personal74 II.CUMPĂRĂTURILE ŞI DEPOZlf AREA ALIMENTELOR Arta de a-ţi face cumpărăturile85 Arta de a-ţi stoca alimentele95 Costul mâncării preparate în casă şi cel al mâncării industriale109 III.MAI IMPORTANTE DECÂT REŢETELE ŞI PLANIFICAREA SUNT TEHNICILE ŞI IMPROVIZAŢIA Găteşte fără reţete!117 Cum să găteşti cu doar două sau trei ingrediente126 în loc să planifici, inventează!130 Câteva tehnici de bază137 Supe şi salate148 O tigaie, o masă completă153 Dacă vrei totuşi să ai şi câteva reţete155 IV. PLĂCEREA DE A GĂTI CU METODĂ ŞI ÎN CURĂŢENIE Găteşte cu metodă!163 O bucătărie mereu curată166 Deşeurile menajere173 Concluzie. Gătitul e o bucurie accesibilă tuturor178 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 598150 / 598150 | F2 | Împrumut | Da | 64 | |
2. | 598149 / 598149 | A | Împrumut | Da | 64 | |
3. | 598148 / 598148 | L | Împrumut la sala de lectură | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 1 |
|
F2 | Împrumut | 1 |
|
L | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|