Autor | BERECZ, EDGAR chat |
Editura | Institutul European chat |
Loc publicare | Iaşi |
An | 2012 |
Subiect | Artă culinară |
Bucătărie japoneză chat | |
Carte de bucate (reţete) chat | |
Dicţionar chat | |
Codul bunelor maniere (obiceiuri) chat | |
ISBN | 9789736118463 |
Note | Bibliogr. p.135 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789736118463 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64/B47 |
C.I.5259 | |
Limba resursei | |
Limba textului | JAP-ROM |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Bucătăria japoneză |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iaşi |
Editura | Institutul European |
Data publicării | 2012 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 135p.:il. |
Serii | |
Titlul seriei | Dicţionar; 23. Seria Dicţionare |
Titlu | |
Titlu | Bucătăria japoneză |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.135 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Artă culinară |
Bucătărie japoneză | |
Carte de bucate (reţete) | |
Dicţionar | |
Codul bunelor maniere (obiceiuri) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55(520)(083.12)(038) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64/B47 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | BERECZ, EDGAR |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Cod de legătură | traducere |
Autor secundar | Muranyi Ianos |
Cod de legătură | prefaţă |
Autor secundar | Takashi Shibuya Shihan |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 116199 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 504714 / 504714 | L | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|