Bucătăria unităţilor gastronomice

Autor chat
Editura Sport-Turism chat
Loc publicare Bucureşti
An 1975
Subiect Artă culinară
Note Bibliogr. p.405

64; C.III.2988

ENACHE, DUMITRU
    Bucătăria unităţilor gastronomice.- Bucureşti : Sport-Turism , 1975.
    412p..    
    Bibliogr. p.405
    Bucătăria: Spaţii de producţie, echipament tehnologic, aprovizionare, organizare
    Alimentaţia raţională a omului
    Materii prime şi auxiliare
    Carne şi preparate din carne
    Lapte şi produse lactate
    Ouăle
    Grăsimi alimentare
    Cereale şi produse obţinute din acestea
    Fructe
    Zahărul şi glucoza
    Mirodeniile, condimentele şi stimulentele
    Aromele şi coloranţii
    Băuturi fără alcool
    Meniurile
    Tehnologia culinară
    Preparate culinare
    Calculul preţului de vânzare
    Terminologie culinară
    Fluxul tehnologic în producţia culinară
    Operaţii de tehnologie culinară.

    1. Artă culinară

641.5
643.3:64.022


035 __ $a 64
035 __ $a C.III.2988
101 __ $arum
200 __ $aBucătăria unităţilor gastronomice
210 __ $aBucureşti $cSport-Turism $d1975
215 __ $a412p.
299 __ $aBucătăria unităţilor gastronomice
300 __ $aBibliogr. p.405
330 __ $aBucătăria: Spaţii de producţie, echipament tehnologic, aprovizionare, organizare
330 __ $aAlimentaţia raţională a omului
330 __ $aMaterii prime şi auxiliare
330 __ $aCarne şi preparate din carne
330 __ $aLapte şi produse lactate
330 __ $aOuăle
330 __ $aGrăsimi alimentare
330 __ $aCereale şi produse obţinute din acestea
330 __ $aFructe
330 __ $aZahărul şi glucoza
330 __ $aMirodeniile, condimentele şi stimulentele
330 __ $aAromele şi coloranţii
330 __ $aBăuturi fără alcool
330 __ $aMeniurile
330 __ $aTehnologia culinară
330 __ $aPreparate culinare
330 __ $aCalculul preţului de vânzare
330 __ $aTerminologie culinară
330 __ $aFluxul tehnologic în producţia culinară
330 __ $aOperaţii de tehnologie culinară
606 __ $aArtă culinară
675 __ $a641.5
675 __ $a643.3:64.022
686 __ $a64
700 __ $aENACHE, DUMITRU
920 __ $a26815
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 122294 / 122294 L Împrumut Da 64
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu