Autor | ENACHE, DUMITRU chat |
Editura | Sport-Turism chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1975 |
Subiect | Artă culinară |
Note | Bibliogr. p.405 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
C.III.2988 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Bucătăria unităţilor gastronomice |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Sport-Turism |
Data publicării | 1975 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 412p. |
Titlu | |
Titlu | Bucătăria unităţilor gastronomice |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.405 |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Bucătăria: Spaţii de producţie, echipament tehnologic, aprovizionare, organizare |
Alimentaţia raţională a omului | |
Materii prime şi auxiliare | |
Carne şi preparate din carne | |
Lapte şi produse lactate | |
Ouăle | |
Grăsimi alimentare | |
Cereale şi produse obţinute din acestea | |
Fructe | |
Zahărul şi glucoza | |
Mirodeniile, condimentele şi stimulentele | |
Aromele şi coloranţii | |
Băuturi fără alcool | |
Meniurile | |
Tehnologia culinară | |
Preparate culinare | |
Calculul preţului de vânzare | |
Terminologie culinară | |
Fluxul tehnologic în producţia culinară | |
Operaţii de tehnologie culinară | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Artă culinară |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.5 |
643.3:64.022 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | ENACHE, DUMITRU |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 26815 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 122294 / 122294 | L | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|