Autor | OPREAN, LUCREŢIA chat |
Editura | Tehnică chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1972 |
Subiect | Artă culinară |
Bucătărie românească chat | |
Mâncare naţională (preparare) chat |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Bucătărie românească |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1972 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 288p. |
Serii | |
Titlul seriei | Arta culinară |
Titlu | |
Titlu | Bucătărie românească |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Artă culinară |
Bucătărie românească | |
Mâncare naţională (preparare) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.568(498)(083.12) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | OPREAN, LUCREŢIA |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 80782 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 103026 / 103026 | F2 | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
F2 | Împrumut | 1 |
|