Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
C.III.7686 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Bucătării mari |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1978 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 212p.cu fig. |
Titlu | |
Titlu | Bucătării mari |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.210-211 |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Cadrul tehnologic şi organizatoric |
Sisteme de bucătării mari | |
Bucătăriile hotelurilor şi restaurantelor | |
Bucătăriile cantinelor şi spitalelor | |
Bucătării mici, până la 250 consumatori/zi | |
Bucătării mijlocii ( până la 1000 consumatori/zi ) | |
Sisteme industriale de fabricaţie şi distribuire a hranei | |
Complexe de producţie | |
Laboratoare de cofetărie-patiserie | |
Fabrici de mâncare pentru platforme industriale | |
Sisteme de alimentaţie colectivă în şcoli | |
Utilaje de bucătărie | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Artă culinară |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 643.3:64.024.3 |
641.5:64.024.3 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | IVANOV, GLEB |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 33400 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 148921 / 148921 | L | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|