Bucătării mari

Autor chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1978
Subiect Artă culinară
Note Bibliogr. p.210-211

64; C.III.7686

IVANOV, GLEB
    Bucătării mari.- Bucureşti : Tehnică , 1978.
    212p.cu fig..    
    Bibliogr. p.210-211
    Cadrul tehnologic şi organizatoric
    Sisteme de bucătării mari
    Bucătăriile hotelurilor şi restaurantelor
    Bucătăriile cantinelor şi spitalelor
    Bucătării mici, până la 250 consumatori/zi
    Bucătării mijlocii ( până la 1000 consumatori/zi )
    Sisteme industriale de fabricaţie şi distribuire a hranei
    Complexe de producţie
    Laboratoare de cofetărie-patiserie
    Fabrici de mâncare pentru platforme industriale
    Sisteme de alimentaţie colectivă în şcoli
    Utilaje de bucătărie.

    1. Artă culinară

643.3:64.024.3
641.5:64.024.3


035 __ $a 64
035 __ $a C.III.7686
101 __ $arum
200 __ $aBucătării mari
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1978
215 __ $a212p.cu fig.
299 __ $aBucătării mari
300 __ $aBibliogr. p.210-211
330 __ $aCadrul tehnologic şi organizatoric
330 __ $aSisteme de bucătării mari
330 __ $aBucătăriile hotelurilor şi restaurantelor
330 __ $aBucătăriile cantinelor şi spitalelor
330 __ $aBucătării mici, până la 250 consumatori/zi
330 __ $aBucătării mijlocii ( până la 1000 consumatori/zi )
330 __ $aSisteme industriale de fabricaţie şi distribuire a hranei
330 __ $aComplexe de producţie
330 __ $aLaboratoare de cofetărie-patiserie
330 __ $aFabrici de mâncare pentru platforme industriale
330 __ $aSisteme de alimentaţie colectivă în şcoli
330 __ $aUtilaje de bucătărie
606 __ $aArtă culinară
675 __ $a643.3:64.024.3
675 __ $a641.5:64.024.3
686 __ $a64
700 __ $aIVANOV, GLEB
920 __ $a33400
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 148921 / 148921 L Împrumut Da 64
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu