Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
C.III.5986 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Carte de bucate |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1978 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 280p.,2f.pl:il. |
Titlu | |
Titlu | Carte de bucate |
Notă generală | |
Textul notei | Index |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Artă culinară |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55(083.12) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | BALMEZ, DIDI |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 8316 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 149389 / 149389 | L | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|