Coacăzul : Proprietăţi nutritive şi medicinale. Metode de cultură. Reţete de preparate culinare şi ceaiuri medicinale

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare Bucureşti
An 1973
Subiect Coacăz (cultură)
Coacăz (preparate culinare) chat
Cultura plantelor (agricultură) chat
Horticultură chat
Livadă (pomicultură) chat
Pom fructifer (cultură) chat
Pomicultură chat

63; C.I.5086

TOPCIISKI, SLAVKO
    Coacăzul : Proprietăţi nutritive şi medicinale. Metode de cultură. Reţete de preparate culinare şi ceaiuri medicinale.- Bucureşti : Ceres , 1973.
    107p.:fig..- (Ceres).

    I Taşev Taşo
    II Taşev Taşo(coautor)
    III Păun Emil(traducere)

    1. Coacăz (cultură)
    2. Coacăz (preparate culinare)
    3. Cultura plantelor (agricultură)
    4. Horticultură
    5. Livadă (pomicultură)
    6. Pom fructifer (cultură)
    7. Pomicultură

634.72

035 __ $a 63
035 __ $a C.I.5086
101 __ $arum
200 __ $aCoacăzul $eProprietăţi nutritive şi medicinale. Metode de cultură. Reţete de preparate culinare şi ceaiuri medicinale
210 __ $aBucureşti $cCeres $d1973
215 __ $a107p.:fig.
225 __ $aCeres
299 __ $aCoacăzul : Proprietăţi nutritive şi medicinale. Metode de cultură. Reţete de preparate culinare şi ceaiuri medicinale
606 __ $aCoacăz (cultură)
606 __ $aCoacăz (preparate culinare)
606 __ $aCultura plantelor (agricultură)
606 __ $aHorticultură
606 __ $aLivadă (pomicultură)
606 __ $aPom fructifer (cultură)
606 __ $aPomicultură
675 __ $a634.72
686 __ $a63
700 __ $aTOPCIISKI, SLAVKO
702 __ $aTaşev Taşo
702 __ $4coautor $aTaşev Taşo
702 __ $4traducere $aPăun Emil
920 __ $a66909
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 103524 / 103524 L Împrumut Da 63
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu