Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
C.II.25784 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Condimente şi sosuri dietetice |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1988 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 128p.:fig.,tab. |
Titlu | |
Titlu | Condimente şi sosuri dietetice |
Notă generală | |
Textul notei | Index |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Acţiunea sării în organism. |
Sarea necesară organismului. Prepararea termică a alimentelor. Prepararea dietetică a sosurilor. Reţete de sosuri dietetice. | |
Condimentele în bucătăria dietetică | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Dietetică (regimuri pentru diferite boli); vezi şi Regim alimentar (în diverse boli) |
Regim alimentar (în diverse boli); vezi şi Dietetică (regimuri pentru diverse boli) | |
Artă culinară | |
Chimie alimentară | |
Cultura plantelor (agricultură) | |
Plantă aromată (cultură) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55:613.24 |
633.82 | |
664.5:613.24 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | ŞERBĂNESCU-BERAR, ILEANA |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Cod de legătură | prefaţă |
Autor secundar | Dumitrache Sebastian |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 63576 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 244409 / 244409 | F2 | Împrumut | Da | 64 | |
2. | 244401 / 244401 | L | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
F2 | Împrumut | 1 |
|
L | Împrumut | 1 |
|