Cu privire la contribuţia formării profesionale a forţei de muncă la creşterea economică

Autor chat
Editura Academiei R.S.R. chat
Loc publicare Bucureşti
An 1974
Subiect Forţă de muncă (formare)
Formare profesională (costuri) chat
Muncă (economia muncii); vezi şi Dreptul muncii chat
Pregătire profesională chat
Situaţie economică (aspecte teoretice) chat
Note Antetitlu: Academia de Ştiinţe Sociale şi Politice a R.S.R. Institutul de cercetări Economice. Rezumat în limba engleză
Bibliogr. p.256-265

33; C.II.22569

PERŢ, STELIANA
    Cu privire la contribuţia formării profesionale a forţei de muncă la creşterea economică.- Bucureşti : Academiei R.S.R. , 1974.
    267p.:fig.,tab..    
    Antetitlu: Academia de Ştiinţe Sociale şi Politice a R.S.R. Institutul de cercetări Economice. Rezumat în limba engleză
    Bibliogr. p.256-265.

    1. Forţă de muncă (formare)
    2. Formare profesională (costuri)
    3. Muncă (economia muncii); vezi şi Dreptul muncii
    4. Pregătire profesională
    5. Situaţie economică (aspecte teoretice)

331.544(498)
330.34.014.2+37.014.54


035 __ $a 33
035 __ $a C.II.22569
101 __ $arum
200 __ $aCu privire la contribuţia formării profesionale a forţei de muncă la creşterea economică
210 __ $aBucureşti $cAcademiei R.S.R. $d1974
215 __ $a267p.:fig.,tab.
299 __ $aCu privire la contribuţia formării profesionale a forţei de muncă la creşterea economică
300 __ $aAntetitlu: Academia de Ştiinţe Sociale şi Politice a R.S.R. Institutul de cercetări Economice. Rezumat în limba engleză
300 __ $aBibliogr. p.256-265
606 __ $aForţă de muncă (formare)
606 __ $aFormare profesională (costuri) $b60-169
606 __ $aMuncă (economia muncii); vezi şi Dreptul muncii
606 __ $aPregătire profesională
606 __ $aSituaţie economică (aspecte teoretice)
675 __ $a331.544(498)
675 __ $a330.34.014.2+37.014.54
686 __ $a33
700 __ $aPERŢ, STELIANA
920 __ $a55214
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 118503 / 118503 L Împrumut Da 33
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu