Titlu | |
Titlu | Cum şi cu ce trebuieşte să ne hrănim |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Cum şi cu ce trebuieşte să ne hrănim |
Prima menţ. de resp. | de dr. C. I. Istrati |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | ISTRATI, CONSTANTIN I. |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | K.II.1891 |
611/614/I-87 | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 614 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 61 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Nutriţie |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Ţara de publicare sau producţie | |
Ţara de publicare | Romania |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Albert Baer |
Data publicării | 1911 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 68 p. |
Serii | |
Titlul seriei | Biblioteca română |
Numărul părţii | 2 |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | TABLA DE MATERII: Prefaţa / 5; Consideraţiuni generale / 7; Vedere teoretică, bazată pe experienţă / 10; Natura regimului alimentar / 12; Cum trebuie a fi la noi regimul alimentar / 13; Când şi cum trebuie să mâncăm în timpul zilei / 14; Mâncarea de dimineaţă / 16; Chestiunea pâinei / 20; Chestiunea porumbului (mămăligei) / 23; Mâncarea de dimineaţă / 31; Mâncarea de dimineaţă la sate / 31; Hrana de dimineaţă la oraşe / 33; Regimul soldatului / 35; Chestiunea cafelei şi a ceaiului / 39; Surogatele de cafea / 44; Ce se va mânca la prânz / 54; Prânzul sătenilor / 55; Prânzul la oraş / 60; Condiţiunile unei mase bune / 61; Chestia supei / 64; Ce se va mânca ca legume la masă / 66; Masa de seara / 67. |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 9815 / 909815 | K | Împrumut | Da |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
K | Împrumut | 1 |
|