Determinarea calităţii produselor alimentare : Elemente de calimetrie

Editura Ceres chat
Loc publicare Bucureşti
An 1985
Subiect Atelier (organizare industrială)
Note Bibliogr. p.276-278

65; C.III.2609

    Determinarea calităţii produselor alimentare : Elemente de calimetrie.- Bucureşti : Ceres , 1985.
    280p.:fig.,tab..    
    Bibliogr. p.276-278.

    I Dan Valentina
    II Segal Brad
    III Segal Rodica
    IV Teodoru Vitalie
    V Dan Valentina(coautor)
    VI Segal Brad(coautor)
    VII Segal Rodica(coautor)
    VIII Teodoru Vitalie(coautor)

    1. Atelier (organizare industrială)

658.562:664

035 __ $a 65
035 __ $a C.III.2609
101 __ $arum
200 __ $aDeterminarea calităţii produselor alimentare $eElemente de calimetrie
210 __ $aBucureşti $cCeres $d1985
215 __ $a280p.:fig.,tab.
299 __ $aDeterminarea calităţii produselor alimentare : Elemente de calimetrie
300 __ $aBibliogr. p.276-278
606 __ $aAtelier (organizare industrială)
675 __ $a658.562:664
686 __ $a65
702 __ $aDan Valentina
702 __ $aSegal Brad
702 __ $aSegal Rodica
702 __ $aTeodoru Vitalie
702 __ $4coautor $aDan Valentina
702 __ $4coautor $aSegal Brad
702 __ $4coautor $aSegal Rodica
702 __ $4coautor $aTeodoru Vitalie
920 __ $a23815
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 216330 / 216330 L Împrumut Da 65
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu