Diversificarea pas cu pas : informaţii despre alimentaţia echilibrată a copilului, între 6 şi 24 luni, despre grupele alimentare şi introducerea alimentelor solide, meniuri şi reţete

Autor chat
Editura Hoffman chat
Loc publicare Caracal
An 2020
Subiect Alimentaţie (igienă personală) chat
Copil (igiena alimentaţiei) chat
Copil (alimentaţie) chat
Alimentaţie echilibrată chat
ISBN 9786067786910
Note Bibliogr. p.135

611/614/N82; C.II.45300

NIŢU, COSMINA
    Diversificarea pas cu pas : informaţii despre alimentaţia echilibrată a copilului, între 6 şi 24 luni, despre grupele alimentare şi introducerea alimentelor solide, meniuri şi reţete / Cosmina Niţu.- Ed. rev..- Caracal : Hoffman , 2020.
    138 p. : il., tab..    
    Bibliogr. p.135
    CUPRINS INTRODUCERE7 INTRODUCEREA I. ALIMENTELOR SOLIDE11 1.1.SISTEMUL DIGESTIV AL BEBELUŞULUI17 1.2.SFATURI UTILE PENTRU ÎNCEPUTUL DIVERSIFICĂRII .. .18 II.GRUPELE ALIMENTARE23 2.1.FRUCTELE25 COMBINAŢII DELICIOASE CU FRUCTE .. 27 PIURE DE MERE ŞI PERE27 PIURE DE BANANĂ CU AVOCADO27 BUDINCĂ DE MĂR ŞI PIERSICĂ CU OREZ.. 28 MĂR COPT CU OREZ28 BUDINCĂ DE MEI CU MĂR29 AVOCADO, PARĂ ŞI RODIE29 FRUCTE COAPTE CREMOASE.30 PIURE DE BANANĂ CU AVOCADO ŞI PRUNE USCATE30 MĂR COPT CU CHIA31 2.2.LEGUMELE31 COMBINAŢII DELICIOASE CU LEGUME . 33 PIURE DE CARTOF DULCE ŞI DOVLECEL.. 33 PIURE DE DOVLEAC CU PRAZ33 PIURE DE CARTOF DULCE, MĂR ŞI PUI.. 34 BUDINCĂ DE CARTOF DULCE34 ZUCCHINI CU GRIŞ35 FASOLE VERDE CU CARNE DE VITĂ35 CHIFTELUŢE DE CARTOFI36 SUPĂ DE ROŞII CU OREZ36 PIURE DE CONOPIDĂ37 SUFLE DE LEGUME38 SUPĂ DE SFECLĂ38 PATE DE LINTE VERDE39 ROŞII UMPLUTE CU BRÂNZĂ40 GHIVECI DE LEGUME40 2.3.LICHIDELE41 2.4.CEREALELE ŞI PSEUDOCEREALELE.. 44 2.5.CARNEA56 2.6.OUL ÎN ALIMENTAŢIA SUGARULUI.. 59 2.7.LACTATELE62 2.8.GHIDUL INTRODUCERII ALIMENTELOR65 2.9.ÎNDULCITORI NATURALI68 2.10.GRĂSIMILE70 2.11.SUPERALIMENTE76 2.12.SUPLIMENTELE ALIMENTARE81 2.13.SAREA ŞI ZAHĂRUL ÎN ALIMENTAŢIA COPILULUI86 III.ALERGIILE ALIMENTARE91 IV.SIGURANŢA ŞI IGIENA ALIMENTELOR97 4.1.METODE EFICIENTE104 PENTRU SPĂLAT FRUCTELE ŞI LEGUMELE104 4.2.FOLOSIREA ALIMENTELOR ÎN CONSERVĂ ÎN ALIMENTAŢIA COPIILOR106 V.MENIURI ŞI RECOMANDĂRI113 5.1.ALIMENTAŢIA COPILULUI IN CONSTIPAŢIE ŞI DIAREE115 5.2.ALIMENTE „INTERZISE” ÎN DIETA BEBELUŞULUI118 5.3.ALIMENTAŢIA POST-NATALĂ ŞI IMPORTANŢA LAPTELUI MATERN .. 120 5.4.RUTINA ŞI PROGRAMUL DE MASĂ ÎN VIAŢA BEBELUŞULUI123 5.5.IMPORTANŢA ALIMENTAŢIEI SĂNĂTOASE PENTRU COPII ŞI ADOLESCENŢI126 5.6.CUM CONVINGEM COPIII SĂ MĂNÂNCE MAI MULTE VEGETALE?. 128 5.7.BENEFICIILE CONDIMENTELOR ŞI PLANTELOR AROMATICE IN ALIMENTAŢIA COPIILOR131.
    ISBN 9786067786910

    1. Alimentaţie (igienă personală)
    2. Copil (igiena alimentaţiei)
    3. Copil (alimentaţie)
    4. Alimentaţie echilibrată

613.22
641.55:3-053.3


299 __ $aDiversificarea pas cu pas : informaţii despre alimentaţia echilibrată a copilului, între 6 şi 24 luni, despre grupele alimentare şi introducerea alimentelor solide, meniuri şi reţete
955 __ $a1
200 __ $aDiversificarea pas cu pas $einformaţii despre alimentaţia echilibrată a copilului, între 6 şi 24 luni, despre grupele alimentare şi introducerea alimentelor solide, meniuri şi reţete $fCosmina Niţu $bCarte tipărită
700 __ $aNIŢU, COSMINA
010 __ $a9786067786910
035 __ $a611/614/N82
035 __ $aC.II.45300
675 __ $a613.22
675 __ $a641.55:3-053.3
686 __ $a61
606 __ $aAlimentaţie (igienă personală)
606 __ $aCopil (igiena alimentaţiei)
606 __ $aCopil (alimentaţie)
606 __ $aAlimentaţie echilibrată
101 __ $arum
102 __ $aRomania
205 __ $aEd. rev.
210 __ $aCaracal $cHoffman $d2020
215 __ $a138 p. $cil., tab.
300 __ $aBibliogr. p.135
330 __ $aCUPRINS INTRODUCERE7 INTRODUCEREA I. ALIMENTELOR SOLIDE11 1.1.SISTEMUL DIGESTIV AL BEBELUŞULUI17 1.2.SFATURI UTILE PENTRU ÎNCEPUTUL DIVERSIFICĂRII .. .18 II.GRUPELE ALIMENTARE23 2.1.FRUCTELE25 COMBINAŢII DELICIOASE CU FRUCTE .. 27 PIURE DE MERE ŞI PERE27 PIURE DE BANANĂ CU AVOCADO27 BUDINCĂ DE MĂR ŞI PIERSICĂ CU OREZ.. 28 MĂR COPT CU OREZ28 BUDINCĂ DE MEI CU MĂR29 AVOCADO, PARĂ ŞI RODIE29 FRUCTE COAPTE CREMOASE.30 PIURE DE BANANĂ CU AVOCADO ŞI PRUNE USCATE30 MĂR COPT CU CHIA31 2.2.LEGUMELE31 COMBINAŢII DELICIOASE CU LEGUME . 33 PIURE DE CARTOF DULCE ŞI DOVLECEL.. 33 PIURE DE DOVLEAC CU PRAZ33 PIURE DE CARTOF DULCE, MĂR ŞI PUI.. 34 BUDINCĂ DE CARTOF DULCE34 ZUCCHINI CU GRIŞ35 FASOLE VERDE CU CARNE DE VITĂ35 CHIFTELUŢE DE CARTOFI36 SUPĂ DE ROŞII CU OREZ36 PIURE DE CONOPIDĂ37 SUFLE DE LEGUME38 SUPĂ DE SFECLĂ38 PATE DE LINTE VERDE39 ROŞII UMPLUTE CU BRÂNZĂ40 GHIVECI DE LEGUME40 2.3.LICHIDELE41 2.4.CEREALELE ŞI PSEUDOCEREALELE.. 44 2.5.CARNEA56 2.6.OUL ÎN ALIMENTAŢIA SUGARULUI.. 59 2.7.LACTATELE62 2.8.GHIDUL INTRODUCERII ALIMENTELOR65 2.9.ÎNDULCITORI NATURALI68 2.10.GRĂSIMILE70 2.11.SUPERALIMENTE76 2.12.SUPLIMENTELE ALIMENTARE81 2.13.SAREA ŞI ZAHĂRUL ÎN ALIMENTAŢIA COPILULUI86 III.ALERGIILE ALIMENTARE91 IV.SIGURANŢA ŞI IGIENA ALIMENTELOR97 4.1.METODE EFICIENTE104 PENTRU SPĂLAT FRUCTELE ŞI LEGUMELE104 4.2.FOLOSIREA ALIMENTELOR ÎN CONSERVĂ ÎN ALIMENTAŢIA COPIILOR106 V.MENIURI ŞI RECOMANDĂRI113 5.1.ALIMENTAŢIA COPILULUI IN CONSTIPAŢIE ŞI DIAREE115 5.2.ALIMENTE „INTERZISE” ÎN DIETA BEBELUŞULUI118 5.3.ALIMENTAŢIA POST-NATALĂ ŞI IMPORTANŢA LAPTELUI MATERN .. 120 5.4.RUTINA ŞI PROGRAMUL DE MASĂ ÎN VIAŢA BEBELUŞULUI123 5.5.IMPORTANŢA ALIMENTAŢIEI SĂNĂTOASE PENTRU COPII ŞI ADOLESCENŢI126 5.6.CUM CONVINGEM COPIII SĂ MĂNÂNCE MAI MULTE VEGETALE?. 128 5.7.BENEFICIILE CONDIMENTELOR ŞI PLANTELOR AROMATICE IN ALIMENTAŢIA COPIILOR131
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 606683 / 606683 L Împrumut la sala de lectură Da 611/614
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu