Autor | MIZER, DAVID A. chat |
Editura | John Wiley & Sons chat |
Loc publicare | New York |
An | 1987 |
ISBN | 0471883034 |
ISBN | |
Număr ISBN | 0471883034 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
Limba resursei | |
Limba textului | ENGL |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Food Preparation for the Professional |
Menţiuni de ediţie | |
Menţiuni de ediţie | 2 |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | New York |
Editura | John Wiley & Sons |
Data publicării | 1987 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | XVI,526p.il.fig |
Titlu | |
Titlu | Food Preparation for the Professional |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641/642 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | MIZER, DAVID A. |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Porter Mary |
Sonnier Beth | |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Porter Mary |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Sonnier Beth |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 39627 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 309476 / 309476 | CS | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
CS | Împrumut | 1 |
|