Fructe exotice. Stimulente. Condimente naturale : Ghid pentru agenţi comerciali

Autor chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 2002
Subiect Proprietate merceologică
Produs horticol de import chat
Suc natural de fructe (fabricare) chat
Cafea (prelucrare) chat
Stimulent alimentar (industria alimentară) chat
Condiment (industrie alimentară) chat
Fruct exotic (merceologie) chat
Citrice (particularităţi merceologice) chat
Măsline (merceologie agricolă) chat
Smochin (cultură) chat
Banană chat
Arahide (cultură) chat
Alună de pământ (cultură) chat
Soia (cultură) chat
Năut (cultură) chat
Orez (cultură) chat
Susan (cultură) chat
Cacao (analiză chimică) chat
Cacao (fabricare, utilizare) chat
Ceai (utilizare) chat
Piper (condimente) chat
Anason (condiment) chat
Enibahar (condiment) chat
Cardamon (condiment) chat
Chimion (condiment) chat
Vanilie (condiment) chat
Nucşoară (seminţele arborelui tropical) chat
Capere (condiment) chat
Cuişoare (condiment) chat
Şofran (condiment) chat
Dafin (condiment) chat
Scorţişoară (aromate şi condimente) chat
Ghimpir (condiment) chat
Ardei roşu (aliment şi condiment) chat
Coriandru (condiment) chat
Muştar (merceologie agricolă) chat
Citrice (cultură) chat
Cultura plantelor (agricultură) chat
Horticultură chat
Livadă (pomicultură) chat
Merceologie chat
Merceologie agricolă chat
Pomicultură chat
ISBN 9733120286
Note Bibliogr. p.231-232

63; C.II.11636

MĂNDIŢĂ, DUMITRU
    Fructe exotice. Stimulente. Condimente naturale : Ghid pentru agenţi comerciali.- Bucureşti : Tehnică , 2002.
    232p. : il., foto., tab..- (Idei practice).    
    Bibliogr. p.231-232.
    ISBN 9733120286

    1. Proprietate merceologică
    2. Produs horticol de import
    3. Suc natural de fructe (fabricare)
    4. Cafea (prelucrare)
    5. Stimulent alimentar (industria alimentară)
    6. Condiment (industrie alimentară)
    7. Fruct exotic (merceologie)
    8. Citrice (particularităţi merceologice)
    9. Măsline (merceologie agricolă)
    10. Smochin (cultură)
    11. Banană
    12. Arahide (cultură)
    13. Alună de pământ (cultură)
    14. Soia (cultură)
    15. Năut (cultură)
    16. Orez (cultură)
    17. Susan (cultură)
    18. Cacao (analiză chimică)
    19. Cacao (fabricare, utilizare)
    20. Ceai (utilizare)
    21. Piper (condimente)
    22. Anason (condiment)
    23. Enibahar (condiment)
    24. Cardamon (condiment)
    25. Chimion (condiment)
    26. Vanilie (condiment)
    27. Nucşoară (seminţele arborelui tropical)
    28. Capere (condiment)
    29. Cuişoare (condiment)
    30. Şofran (condiment)
    31. Dafin (condiment)
    32. Scorţişoară (aromate şi condimente)
    33. Ghimpir (condiment)
    34. Ardei roşu (aliment şi condiment)
    35. Coriandru (condiment)
    36. Muştar (merceologie agricolă)
    37. Citrice (cultură)
    38. Cultura plantelor (agricultură)
    39. Horticultură
    40. Livadă (pomicultură)
    41. Merceologie
    42. Merceologie agricolă
    43. Pomicultură

633.8
620.2:338.43:663/664
634.3
634.1


010 __ $a9733120286
035 __ $a 63
035 __ $a C.II.11636
101 _0 $arum
200 _0 $aFructe exotice. Stimulente. Condimente naturale $eGhid pentru agenţi comerciali
210 _# $aBucureşti $cTehnică $d2002
215 __ $a232p. $cil., foto., tab.
225 _0 $aIdei practice
299 __ $aFructe exotice. Stimulente. Condimente naturale : Ghid pentru agenţi comerciali
300 __ $aBibliogr. p.231-232
606 _0 $aProprietate merceologică
606 _0 $aProdus horticol de import
606 _0 $aSuc natural de fructe (fabricare)
606 _0 $aCafea (prelucrare)
606 _0 $aStimulent alimentar (industria alimentară)
606 _0 $aCondiment (industrie alimentară)
606 _0 $aFruct exotic (merceologie) $b24-46
606 _0 $aCitrice (particularităţi merceologice) $b24-46
606 _0 $aMăsline (merceologie agricolă) $b46-51
606 _0 $aSmochin (cultură)
606 _0 $aBanană $b54-60
606 _0 $aArahide (cultură)
606 _0 $aAlună de pământ (cultură)
606 _0 $aSoia (cultură)
606 _0 $aNăut (cultură)
606 _0 $aOrez (cultură)
606 _0 $aSusan (cultură)
606 _0 $aCacao (analiză chimică)
606 _0 $aCacao (fabricare, utilizare)
606 _0 $aCeai (utilizare)
606 _0 $aPiper (condimente)
606 _0 $aAnason (condiment)
606 _0 $aEnibahar (condiment)
606 _0 $aCardamon (condiment)
606 _0 $aChimion (condiment)
606 _0 $aVanilie (condiment)
606 _0 $aNucşoară (seminţele arborelui tropical)
606 _0 $aCapere (condiment)
606 _0 $aCuişoare (condiment)
606 _0 $aŞofran (condiment)
606 _0 $aDafin (condiment)
606 _0 $aScorţişoară (aromate şi condimente)
606 _0 $aGhimpir (condiment)
606 _0 $aArdei roşu (aliment şi condiment)
606 _0 $aCoriandru (condiment)
606 _0 $aMuştar (merceologie agricolă)
606 _0 $aCitrice (cultură)
606 _0 $aCultura plantelor (agricultură)
606 _0 $aHorticultură
606 _0 $aLivadă (pomicultură)
606 _0 $aMerceologie
606 _0 $aMerceologie agricolă
606 _0 $aPomicultură
675 __ $a633.8
675 __ $a620.2:338.43:663/664
675 __ $a634.3
675 __ $a634.1
686 __ $a63
700 _0 $aMĂNDIŢĂ, DUMITRU
920 __ $a82974
975 _0 $a633.8
975 _0 $a620.2 $a:338.43 $a:663 $a:664
975 _0 $a634.3
975 _0 $a634.1
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 533499 / 533499 A Împrumut Da 63
2. 533498 / 533498 A Împrumut Da 63
3. 396463 / 396463 L Împrumut Da 63
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 2
L Împrumut 1

Disponibile: 3

Lăsați un comentariu