Autor | NIȚĂ, VALENTIN chat |
Editura | Editura Muşatinii chat |
Loc publicare | Suceava |
An | 2000 |
Subiect | Comerţ cu amănuntul (comerţ interior) chat |
Comerţ (amenjare spaţiu comercial) chat | |
ISBN | 9738122147 |
Note | Bibliogr. p. 141-142. |
Titlu | |
Titlu | Introducere în merchandising |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 658.6 |
339.37 | |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Introducere în merchandising |
Prima menţ. de resp. | Valentin Niță, Bogdan Scripcaru |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | NIȚĂ, VALENTIN |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Autor alternativ | Scripcă, Bogdan |
ISBN | |
Număr ISBN | 9738122147 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 65/N79 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 658.6 |
339.37 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 65 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Comerţ cu amănuntul (comerţ interior) |
Comerţ (amenjare spaţiu comercial) | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Ţara de publicare sau producţie | |
Ţara de publicare | Romania |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Suceava |
Editura | Editura Muşatinii |
Data publicării | 2000 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 142 p. |
Alte detalii fizice | fig., tab. |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p. 141-142. |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | CUPRINS. CAPITOLUL I Merchandisingul — începutul unei noi ere în comerţ. 1.1.Concepţia modernă asupra comerţului cu amănuntul / 7; 1.2.Importanţa merchandisingului în comerţul cu amănuntul / 9; 1.3.Concept / 12; 1.4.Alegerea magazinului / 17; 1.5.Consideraţii finale / 22; CAPITOLUL II Elemente de comportamentul consumatorului. 2.1.Factori generali care influenţează comportamentul consumatorilor / 31; 2.2.Decizia de cumpărare / 39; 2.3.Comportamentul specific în autoservire / 45; 2.3.1.Cumpărătura impulsivă / 45; 2.3.2.Comportamentul faţă de preţ / 47; 2.3.3.Comportamentul faţă de ruptura de stoc / 49; 2.3.4.Clienţii şi acţiunea de promovare a vânzărilor / 51; CAPITOLUL III Organizarea spaţiului de vânzare şi a vânzării. 3.1.Consideraţii generale / 57; 3.2.Autoservirea: principii de bază şi avantaje / 58; 3.3.Amplasarea, dimensionarea şi amenajarea raioanelor / 60; 3.3.1. Principii generale / 60; 3.3.2. Dispunerea mobilierului pe suprafaţa de vânzare / 66; 3.3.3. Fluxul clienţilor în sala de vânzare / 72; 3.3.4. Reguli de amenajare / 75; 3.4. Asortimentul sau “Ce se vinde” / 80; 3.4.1. Caracteristici şi constituire / 80; 3.4.2. îmbunătăţirea asortimentului / 84; 3.5. Linearul / 89; 3.6. Echipamente de prezentare şi de vânzare a produselor / 120; 3.7. Etalarea mărfurilor / 124; 3.8. Publicitatea la locul vânzării / 134; Bibliografie / 141. |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 582148 / 582148 | F2 | Împrumut | Da | 65 | |
2. | 582147 / 582147 | A | Împrumut | Da | 65 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 1 |
|
F2 | Împrumut | 1 |
|