Modele de bune practici în managementul resurselor umane şi managementul pensiunilor turistice

Editura S.N. chat
Loc publicare Piatra Neamţ
An 2009
Subiect Management
Management (strategii manageriale) chat
Resurse umane (organizarea întreprinderilor) chat
Resurse turistice chat
Turism chat
Turism rural chat
Neamţ (judeţ) chat
Pensiune turistică (organizare internă) chat
Servicii comerciale chat
Note Proiect finanţat de Uniunea Europeană. Antetitlu pe copertă: Guvernul României, Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Neamţ
Bibliogr. p.297

65/M84; C.III.10270; DL.III.501

    Modele de bune practici în managementul resurselor umane şi managementul pensiunilor turistice.- Piatra Neamţ : S.N. , 2009.
    297p.:il.,tab.,sche..    
    Proiect finanţat de Uniunea Europeană. Antetitlu pe copertă: Guvernul României, Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Neamţ
    Bibliogr. p.297
    Strategia privind dezvoltarea turismului în judeţul Neamţ (extras) - Analiza SWOT
    Suport de curs - Administrator pensiune turistică
    Comunicarea eficientă la locul de muncă
    Munca în echipa multidisciplinară
    Gestionarea informaţiilor cu ajutorul calculatorului
    Promovarea imaginii pensiunii
    Organizarea activităţii în cadrul pensiunii
    Urmărirea aplicării normelor NPM, NPSI şi poluarea mediului
    Verificarea gestionării financiare
    Promovarea directă a produsului turistic
    Încheierea contractelor cu clienţii
    Efectuarea operaţiilor specifice de cazare şi alimentaţie
    Asigurarea unui climat favorabil turiştilor
    Oferirea serviciilor pensiunii
    Organizarea programelor turistice opţionale
    Oferirea informaţiilor de interes turistic
    Disciplina - Rezolvarea reclamaţiilor clienţilor
    Mixul de marketing - instrument de management
    Suport de curs - Manager resurse umane
    Consilierea celorlaţi manageri în probleme de resurse umane
    Coordonarea desfăşurării activităţii de resurse umane
    Coordonarea elaborării politicilor şi programelor de resurse umane
    Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane
    Elaborarea strategiei de resurse umane
    Monitorizarea costurilor de personal
    Monitorizarea sistemului de relaţii de muncă al organizaţiei
    Organizarea activităţii departamentului de resurse umane
    Reprezentarea compartimentului de resurse umane
    Organizarea serviciilor de servirea mesei
    Amenajarea şi dotarea saloanelor
    Efectuarea unui mise-en-place pentru un meniu complet
    Servirea băuturilor
    Servirea în cadrul serviciului de protocol
    Organizarea şi dotarea spaţiilor de cazare şi a anexelor pensiunii
    Preferinţe culinare ale turiştilor străini şi tehnica servirii acestora
    Instruirea personalului - atribuţii şi limite de competenţă ale angajaţilor
    Organizarea programelor turistice opţionale.

    I Bâra Oana-Mihaela
    II Farcas Mircea
    III Zlăvog Dorel
    IV Vîntu Raluca
    V Ciucanu Tatiana
    VI Goron Vasile
    VII Borcoş Lavinia-Mirabela
    VIII Bâra Oana-Mihaela(coautor)
    IX Farcas Mircea(coautor)
    X Zlăvog Dorel(coautor)
    XI Vîntu Raluca(coautor)
    XII Ciucanu Tatiana(coautor)
    XIII Goron Vasile(coautor)
    XIV Borcoş Lavinia-Mirabela(coautor)
    XV Curpănaru Tudor-Marius(coordonator)
    XVI Stoian Mihaela(coordonator)
    XVII Ciangu Elena(coordonator)
    XVIII Apopii Mihai(prefaţă)

    1. Management
    2. Management (strategii manageriale)
    3. Resurse umane (organizarea întreprinderilor)
    4. Resurse turistice
    5. Turism
    6. Turism rural
    7. Neamţ (judeţ)
    8. Pensiune turistică (organizare internă)
    9. Servicii comerciale

65.012.4:658.3:642.5:796.5

035 __ $a 65/M84
035 __ $a C.III.10270
035 __ $a DL.III.501
101 __ $arum
200 __ $aModele de bune practici în managementul resurselor umane şi managementul pensiunilor turistice
210 __ $aPiatra Neamţ $cS.N. $d2009
215 __ $a297p.:il.,tab.,sche.
299 __ $aModele de bune practici în managementul resurselor umane şi managementul pensiunilor turistice
300 __ $aProiect finanţat de Uniunea Europeană. Antetitlu pe copertă: Guvernul României, Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Neamţ
300 __ $aBibliogr. p.297
330 __ $aStrategia privind dezvoltarea turismului în judeţul Neamţ (extras) - Analiza SWOT
330 __ $aSuport de curs - Administrator pensiune turistică
330 __ $aComunicarea eficientă la locul de muncă
330 __ $aMunca în echipa multidisciplinară
330 __ $aGestionarea informaţiilor cu ajutorul calculatorului
330 __ $aPromovarea imaginii pensiunii
330 __ $aOrganizarea activităţii în cadrul pensiunii
330 __ $aUrmărirea aplicării normelor NPM, NPSI şi poluarea mediului
330 __ $aVerificarea gestionării financiare
330 __ $aPromovarea directă a produsului turistic
330 __ $aÎncheierea contractelor cu clienţii
330 __ $aEfectuarea operaţiilor specifice de cazare şi alimentaţie
330 __ $aAsigurarea unui climat favorabil turiştilor
330 __ $aOferirea serviciilor pensiunii
330 __ $aOrganizarea programelor turistice opţionale
330 __ $aOferirea informaţiilor de interes turistic
330 __ $aDisciplina - Rezolvarea reclamaţiilor clienţilor
330 __ $aMixul de marketing - instrument de management
330 __ $aSuport de curs - Manager resurse umane
330 __ $aConsilierea celorlaţi manageri în probleme de resurse umane
330 __ $aCoordonarea desfăşurării activităţii de resurse umane
330 __ $aCoordonarea elaborării politicilor şi programelor de resurse umane
330 __ $aCoordonarea personalului din departamentul de resurse umane
330 __ $aElaborarea strategiei de resurse umane
330 __ $aMonitorizarea costurilor de personal
330 __ $aMonitorizarea sistemului de relaţii de muncă al organizaţiei
330 __ $aOrganizarea activităţii departamentului de resurse umane
330 __ $aReprezentarea compartimentului de resurse umane
330 __ $aOrganizarea serviciilor de servirea mesei
330 __ $aAmenajarea şi dotarea saloanelor
330 __ $aEfectuarea unui mise-en-place pentru un meniu complet
330 __ $aServirea băuturilor
330 __ $aServirea în cadrul serviciului de protocol
330 __ $aOrganizarea şi dotarea spaţiilor de cazare şi a anexelor pensiunii
330 __ $aPreferinţe culinare ale turiştilor străini şi tehnica servirii acestora
330 __ $aInstruirea personalului - atribuţii şi limite de competenţă ale angajaţilor
330 __ $aOrganizarea programelor turistice opţionale
606 __ $aManagement
606 __ $aManagement (strategii manageriale)
606 __ $aResurse umane (organizarea întreprinderilor)
606 __ $aResurse turistice
606 __ $aTurism
606 __ $aTurism rural
606 __ $aNeamţ (judeţ)
606 __ $aPensiune turistică (organizare internă)
606 __ $aServicii comerciale
675 __ $a65.012.4:658.3:642.5:796.5
686 __ $a65/M84
702 __ $aBâra Oana-Mihaela
702 __ $aFarcas Mircea
702 __ $aZlăvog Dorel
702 __ $aVîntu Raluca
702 __ $aCiucanu Tatiana
702 __ $aGoron Vasile
702 __ $aBorcoş Lavinia-Mirabela
702 __ $4coautor $aBâra Oana-Mihaela
702 __ $4coautor $aFarcas Mircea
702 __ $4coautor $aZlăvog Dorel
702 __ $4coautor $aVîntu Raluca
702 __ $4coautor $aCiucanu Tatiana
702 __ $4coautor $aGoron Vasile
702 __ $4coautor $aBorcoş Lavinia-Mirabela
702 __ $4coordonator $aCurpănaru Tudor-Marius
702 __ $4coordonator $aStoian Mihaela
702 __ $4coordonator $aCiangu Elena
702 __ $4prefaţă $aApopii Mihai
920 __ $a105639
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 466637 / 466637 DL Împrumut Da 65
2. 466636 / 466636 F2 Împrumut Da 65
3. 466635 / 466635 A Împrumut Da 65
4. 466634 / 466634 A Împrumut Da 65
5. 466633 / 466633 L Împrumut Da 65
6. 466632 / 466632 L Împrumut Da 65
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 2
F2 Împrumut 1
L Împrumut 2

Disponibile: 5

Lăsați un comentariu