Păstrarea şi valorificarea fructelor şi legumelor în stare proaspătă

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare Bucureşti
An 1973
Subiect Cultura plantelor (agricultură)
Produs agricol (prelucrare) chat
Note Bibliogr. p.366-369

63; C.II.13782

GHERGHI, ANDREI
    Păstrarea şi valorificarea fructelor şi legumelor în stare proaspătă.- Bucureşti : Ceres , 1973.
    372p+1f.pl:fig..    
    Bibliogr. p.366-369.

    I Burzo Ion
    II Millim Klaus
    III Burzo Ion(coautor)
    IV Millim Klaus(coautor)

    1. Cultura plantelor (agricultură)
    2. Produs agricol (prelucrare)

631.563:634.1/.7+635.1/.8

035 __ $a 63
035 __ $a C.II.13782
101 __ $arum
200 __ $aPăstrarea şi valorificarea fructelor şi legumelor în stare proaspătă
210 __ $aBucureşti $cCeres $d1973
215 __ $a372p+1f.pl:fig.
299 __ $aPăstrarea şi valorificarea fructelor şi legumelor în stare proaspătă
300 __ $aBibliogr. p.366-369
606 __ $aCultura plantelor (agricultură)
606 __ $aProdus agricol (prelucrare)
675 __ $a631.563:634.1/.7+635.1/.8
686 __ $a63
700 __ $aGHERGHI, ANDREI
702 __ $aBurzo Ion
702 __ $aMillim Klaus
702 __ $4coautor $aBurzo Ion
702 __ $4coautor $aMillim Klaus
920 __ $a29892
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 116570 / 116570 L Împrumut Da 63
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu