Practica serviciilor în restaurante şi baruri

Autor chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1994
ISBN 9733106372
Note Bibliogr. p.306-308

64; C.III.1172

STAVROSITU, STERE
    Practica serviciilor în restaurante şi baruri.- Bucureşti : Tehnică , 1994.
    308p.:fig..    
    Bibliogr. p.306-308
    Profilul, structura şi clasificarea unităţilor de alimentaţie publică
    Dotarea unităţilor pe activităţi funcţionale
    Formaţia de lucru în unităţile gastronomice
    Metode, forme şi sisteme de prezentare şi servire a mărfurilor şi preparatelor în unităţile gastronomice
    Pregătirea sălii de servire pentru primirea consumatorilor
    Tehnica servirii meselor pentru micul dejun
    Tehnica servirii meselor pentru dejun
    Tehnica servirii meselor pentru cină şi a meselor organizate
    Serviciile în activitatea de turism internaţional
    Practica serviciilor în restaurante
    Sortimentul şi tehnologia băuturilor recomandate ţi servite în unităţile de alimentaţie publică
    Băuturi nealcoolice
    Băuturi alcoolice
    Prepararea băuturilor amestec - coctailuri
    Materii prime necesare în tehnologia culinară
    Materii prime de origine vegetală
    Materii prime de origine animală
    Principalele grupe de preparate într-un meniu
    Igiena şi protecţia muncii în unităţile de alimentaţie publică.
    ISBN 9733106372

640.43
640.44


010 __ $a9733106372
035 __ $a 64
035 __ $a C.III.1172
101 __ $arum
200 __ $aPractica serviciilor în restaurante şi baruri
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1994
215 __ $a308p.:fig.
299 __ $aPractica serviciilor în restaurante şi baruri
300 __ $aBibliogr. p.306-308
330 __ $aProfilul, structura şi clasificarea unităţilor de alimentaţie publică
330 __ $aDotarea unităţilor pe activităţi funcţionale
330 __ $aFormaţia de lucru în unităţile gastronomice
330 __ $aMetode, forme şi sisteme de prezentare şi servire a mărfurilor şi preparatelor în unităţile gastronomice
330 __ $aPregătirea sălii de servire pentru primirea consumatorilor
330 __ $aTehnica servirii meselor pentru micul dejun
330 __ $aTehnica servirii meselor pentru dejun
330 __ $aTehnica servirii meselor pentru cină şi a meselor organizate
330 __ $aServiciile în activitatea de turism internaţional
330 __ $aPractica serviciilor în restaurante
330 __ $aSortimentul şi tehnologia băuturilor recomandate ţi servite în unităţile de alimentaţie publică
330 __ $aBăuturi nealcoolice
330 __ $aBăuturi alcoolice
330 __ $aPrepararea băuturilor amestec - coctailuri
330 __ $aMaterii prime necesare în tehnologia culinară
330 __ $aMaterii prime de origine vegetală
330 __ $aMaterii prime de origine animală
330 __ $aPrincipalele grupe de preparate într-un meniu
330 __ $aIgiena şi protecţia muncii în unităţile de alimentaţie publică
675 __ $a640.43
675 __ $a640.44
686 __ $a64
700 __ $aSTAVROSITU, STERE
920 __ $a8563
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 304859 / 304859 L Împrumut Da 64
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu