Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
C.II.18390 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Prepararea culinară a alimentalor conservate prin frig |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1962 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 136p. |
Titlu | |
Titlu | Prepararea culinară a alimentalor conservate prin frig |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Artă culinară |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55:641.437 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | FACIU, GH. |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Oţel Taisia |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Oţel Taisia |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 26817 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 49222 / 49222 | L | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|