ISBN | |
Număr ISBN | 9734000594 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
C.II.1926 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Preparate culinare din legume |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Ceres |
Data publicării | 1992 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 216p. |
Serii | |
Titlul seriei | Caleidoscop |
Titlu | |
Titlu | Preparate culinare din legume |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Artă culinară |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.5:635.1/.8 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | COROAMĂ, MARIA |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 8331 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 277216 / 277216 | L | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|