| ISBN | |
| Număr ISBN | 9735907445 |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 63 |
| C.III.9573 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Tehnologia produselor horticole |
| Alte informaţii la titlu | Valorificare în stare proaspătă şi industrializare |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Economică |
| Data publicării | 2003 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 527p.:tab.,fig. |
| Titlu | |
| Titlu | Tehnologia produselor horticole : Valorificare în stare proaspătă şi industrializare |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Fruct exotic (tehnologie horticolă) |
| Horticultură (calitatea produselor) | |
| [nedefinit] | 121-136 |
| Subiect | Ambalare (metode) |
| [nedefinit] | 164-172 |
| Subiect | Depozitare (metode) |
| [nedefinit] | 174-196 |
| Subiect | Păr (pomicultură) |
| [nedefinit] | 241-245 |
| Subiect | Măr (pomicultură) |
| [nedefinit] | 235-240 |
| Subiect | Pasteurizare (utilizare) |
| [nedefinit] | 483-494 |
| Subiect | Congelare (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 495-500 |
| Subiect | Distilare (industria băuturilor) |
| [nedefinit] | 501-510 |
| Subiect | Legume-fructe (STAS) |
| [nedefinit] | 133 |
| Subiect | Chimie alimentară |
| Cultura plantelor (agricultură) | |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 631.5(075) |
| 664(075) | |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 63 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | BECEANU, DUMITRU |
| Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
| Autor secundar | Chira Adrian |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Chira Adrian |
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 95353 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 429334 / 429334 | L | Împrumut | Da | 63 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| L | Împrumut | 1 |
|