Autor | SGANDER, ŞTEFAN chat |
Editura | Amaltea chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 2004 |
Subiect | Chimie alimentară |
Barman (profesie) chat | |
ISBN | 9737780132 |
Note | Bibliogr. p.151-152 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9737780132 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
C.III.9434 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | ABC-ul barmanului |
Alte informaţii la titlu | Noţiuni de bază pentru profesia de barman + 200 de reţete pentru prepararea cocteilurilor |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Amaltea |
Data publicării | 2004 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 152p.:il. |
Titlu | |
Titlu | ABC-ul barmanului : Noţiuni de bază pentru profesia de barman + 200 de reţete pentru prepararea cocteilurilor |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.151-152 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Chimie alimentară |
Barman (profesie) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 640.44-051(036) |
663.87 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | SGANDER, ŞTEFAN |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Brumar Constanţa |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Brumar Constanţa |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 93733 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 423140 / 423140 | A | Împrumut | Da | 64 | |
2. | 423139 / 423139 | L | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 1 |
|
L | Împrumut | 1 |
|