ABC-ul barmanului : Noţiuni de bază pentru profesia de barman + 200 de reţete pentru prepararea cocteilurilor

Autor chat
Editura Amaltea chat
Loc publicare Bucureşti
An 2004
Subiect Chimie alimentară
Barman (profesie) chat
ISBN 9737780132
Note Bibliogr. p.151-152

64; C.III.9434

SGANDER, ŞTEFAN
    ABC-ul barmanului : Noţiuni de bază pentru profesia de barman + 200 de reţete pentru prepararea cocteilurilor.- Bucureşti : Amaltea , 2004.
    152p.:il..    
    Bibliogr. p.151-152.
    ISBN 9737780132

    I Brumar Constanţa
    II Brumar Constanţa(coautor)

    1. Chimie alimentară
    2. Barman (profesie)

640.44-051(036)
663.87


010 __ $a9737780132
035 __ $a 64
035 __ $a C.III.9434
101 __ $arum
200 __ $aABC-ul barmanului $eNoţiuni de bază pentru profesia de barman + 200 de reţete pentru prepararea cocteilurilor
210 __ $aBucureşti $cAmaltea $d2004
215 __ $a152p.:il.
299 __ $aABC-ul barmanului : Noţiuni de bază pentru profesia de barman + 200 de reţete pentru prepararea cocteilurilor
300 __ $aBibliogr. p.151-152
606 __ $aChimie alimentară
606 __ $aBarman (profesie)
675 __ $a640.44-051(036)
675 __ $a663.87
686 __ $a64
700 __ $aSGANDER, ŞTEFAN
702 __ $aBrumar Constanţa
702 __ $4coautor $aBrumar Constanţa
920 __ $a93733
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 423140 / 423140 A Împrumut Da 64
2. 423139 / 423139 L Împrumut Da 64
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu