| Autor | SGANDER, ŞTEFAN chat |
| Editura | Amaltea chat |
| Loc publicare | Bucureşti |
| An | 2004 |
| Subiect | Chimie alimentară |
| Barman (profesie) chat | |
| ISBN | 9737780132 |
| Note | Bibliogr. p.151-152 |
| ISBN | |
| Număr ISBN | 9737780132 |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 64 |
| C.III.9434 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | ABC-ul barmanului |
| Alte informaţii la titlu | Noţiuni de bază pentru profesia de barman + 200 de reţete pentru prepararea cocteilurilor |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Amaltea |
| Data publicării | 2004 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 152p.:il. |
| Titlu | |
| Titlu | ABC-ul barmanului : Noţiuni de bază pentru profesia de barman + 200 de reţete pentru prepararea cocteilurilor |
| Notă generală | |
| Textul notei | Bibliogr. p.151-152 |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Chimie alimentară |
| Barman (profesie) | |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 640.44-051(036) |
| 663.87 | |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | SGANDER, ŞTEFAN |
| Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
| Autor secundar | Brumar Constanţa |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Brumar Constanţa |
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 93733 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 423140 / 423140 | A | Împrumut | Da | 64 | |
| 2. | 423139 / 423139 | L | Împrumut | Da | 64 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| A | Împrumut | 1 |
|
| L | Împrumut | 1 |
|