Bucătărie şi sănătate vol. 1

Autor chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1995
Subiect Proteină (alimentaţie)
Glucide (alimentaţie) chat
Lipide (alimentaţie) chat
Vitamină (alimentaţie) chat
Substanţă minerală (alimentaţie) chat
Alcool (preparat alimentar) chat
Fibră alimentară chat
Ritm - Bioritm (alimentaţie) chat
Bioritm (alimentaţie) chat
Intoleranţă alimentară chat
Apă (în alimente) chat
Aliment (proprietăţi) chat
Artă culinară chat
ISBN 9733108375
Note Index
Bibliogr. p.407
storage

Conține volumele... (Nivel subset)

Reţete culinare; Compoziţia alimentelor; Conceperea meniurilor

Reţete culinare; Compoziţia alimentelor; Conceperea meniurilor

9733108375

MIHAI NICOLAE

1995

Bucureşti

Tehnică

Proteină (alimentaţie), Glucide (alimentaţie), Lipide (alimentaţie), Vitamină (alimentaţie), Substanţă minerală (alimentaţie), Alcool (preparat alimentar), Fibră alimentară, Ritm - Bioritm (alimentaţie), Bioritm (alimentaţie), Intoleranţă alimentară, Apă (în alimente), Aliment (proprietăţi), Artă culinară


64; C.III.1530

MIHAI NICOLAE
    Bucătărie şi sănătate.- 2.- Bucureşti : Tehnică , 1995.
    420p.:tab..    
    Index
    Bibliogr. p.407.
    ISBN 9733108375

    I Mihai Adriana
    II Mihai Adriana(coautor)

    1. Proteină (alimentaţie)
    2. Glucide (alimentaţie)
    3. Lipide (alimentaţie)
    4. Vitamină (alimentaţie)
    5. Substanţă minerală (alimentaţie)
    6. Alcool (preparat alimentar)
    7. Fibră alimentară
    8. Ritm - Bioritm (alimentaţie)
    9. Bioritm (alimentaţie)
    10. Intoleranţă alimentară
    11. Apă (în alimente)
    12. Aliment (proprietăţi)
    13. Artă culinară

641.55(083.12)
641.1


010 __ $a9733108375
035 __ $a 64
035 __ $a C.III.1530
101 __ $arum
200 __ $aBucătărie şi sănătate $hvol. 1
205 __ $a2
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1995
215 __ $a420p.:tab.
299 __ $aBucătărie şi sănătate vol. 1
300 __ $aIndex
300 __ $aBibliogr. p.407
462 __ $tReţete culinare; Compoziţia alimentelor; Conceperea meniurilor
606 __ $aProteină (alimentaţie) $b10-13
606 __ $aGlucide (alimentaţie) $b12-13
606 __ $aLipide (alimentaţie) $b13-14
606 __ $aVitamină (alimentaţie) $b14-17
606 __ $aSubstanţă minerală (alimentaţie) $b18-20
606 __ $aAlcool (preparat alimentar) $b21-23
606 __ $aFibră alimentară $b23-26
606 __ $aRitm - Bioritm (alimentaţie) $b29-30
606 __ $aBioritm (alimentaţie) $b29-30
606 __ $aIntoleranţă alimentară $b34-35
606 __ $aApă (în alimente)
606 __ $aAliment (proprietăţi)
606 __ $aArtă culinară
675 __ $a641.55(083.12)
675 __ $a641.1
686 __ $a64
700 __ $aMIHAI NICOLAE
702 __ $aMihai Adriana
702 __ $4coautor $aMihai Adriana
920 __ $a8754
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 317914 / 317914 L Împrumut Da 64
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu