Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66 |
C.III.7033 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Tehnologia produselor destinate alimentaţiei copiilor |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1987 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 327p.:fig.,tab. |
Titlu | |
Titlu | Tehnologia produselor destinate alimentaţiei copiilor |
Notă generală | |
Textul notei | Index. Cuprinsul şi în limba engleză |
Bibliogr. p.321-322 | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Alimentaţie (pentru nou-născut) |
[nedefinit] | 11-40 |
Subiect | Lapte (compoziţie şi proprietăţi) |
[nedefinit] | 40-49 |
Subiect | Legume (valoare nutritivă) |
[nedefinit] | 50-57 |
Subiect | Fructe (caracteristici curative) |
[nedefinit] | 50-57 |
Subiect | Carne (valoare nutritivă) |
[nedefinit] | 58-61 |
Subiect | Peşte (industria alimentară - produse alimentare) |
[nedefinit] | 61-62 |
Subiect | Ou (avicultură - microbilogie) |
[nedefinit] | 62-63 |
Subiect | Cereale (valoare nutritivă) |
[nedefinit] | 63-78 |
Subiect | Lactoză |
[nedefinit] | 88-90 |
Subiect | Miere de albine (prelucrare, utilizare) |
[nedefinit] | 92 |
Subiect | Amidon (extracţie) |
[nedefinit] | 92-93 |
Subiect | Ulei vegetal (fabricare) |
[nedefinit] | 93-94 |
Subiect | Smântână (tehnologia prelucrării) |
[nedefinit] | 94-95 |
Subiect | Unt (tehnologia prelucrării) |
[nedefinit] | 95-96 |
Subiect | Zer (industria laptelui) |
[nedefinit] | 96-97 |
Subiect | Aditiv alimentar |
[nedefinit] | 100-106 |
Subiect | Pectină (industria alimentară) |
[nedefinit] | 101-102 |
Subiect | Emulgator (industria alimentară) |
[nedefinit] | 103-104 |
Subiect | Vitamină (alimentaţie) |
Conservă din carne; vezi şi Carne (metode de conservare) | |
[nedefinit] | 250-256 |
Subiect | Conservă dietetică (fabricare) |
[nedefinit] | 256-258 |
Subiect | Suc natural de fructe (fabricare) |
[nedefinit] | 242-248 |
Subiect | Brânzeturi (tehnologia prelucrării) |
[nedefinit] | 194-203 |
Subiect | Iaurt (tehnologia prelucrării) |
[nedefinit] | 199-203 |
Subiect | Igiena alimentaţiei (medicină); vezi şi Controlul alimentelor (igienă publică) |
Chimie alimentară | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664:613.22 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Costin Gheorghe Miron |
Segal Brad | |
Lungulescu Grigore | |
Segal Rodica | |
Moraru Constantin | |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Costin Gheorghe Miron |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Segal Brad |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Lungulescu Grigore |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Segal Rodica |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Moraru Constantin |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 8091 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 234044 / 234044 | L | Împrumut | Da | 66 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|