Tehnologia produselor destinate alimentaţiei copiilor

Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1987
Subiect Alimentaţie (pentru nou-născut)
Lapte (compoziţie şi proprietăţi) chat
Legume (valoare nutritivă) chat
Fructe (caracteristici curative) chat
Carne (valoare nutritivă) chat
Peşte (industria alimentară - produse alimentare) chat
Ou (avicultură - microbilogie) chat
Cereale (valoare nutritivă) chat
Lactoză chat
Miere de albine (prelucrare, utilizare) chat
Amidon (extracţie) chat
Ulei vegetal (fabricare) chat
Smântână (tehnologia prelucrării) chat
Unt (tehnologia prelucrării) chat
Zer (industria laptelui) chat
Aditiv alimentar chat
Pectină (industria alimentară) chat
Emulgator (industria alimentară) chat
Vitamină (alimentaţie) chat
Conservă din carne; vezi şi Carne (metode de conservare) chat
Conservă dietetică (fabricare) chat
Suc natural de fructe (fabricare) chat
Brânzeturi (tehnologia prelucrării) chat
Iaurt (tehnologia prelucrării) chat
Igiena alimentaţiei (medicină); vezi şi Controlul alimentelor (igienă publică) chat
Chimie alimentară chat
Note Index. Cuprinsul şi în limba engleză
Bibliogr. p.321-322

66; C.III.7033

    Tehnologia produselor destinate alimentaţiei copiilor.- Bucureşti : Tehnică , 1987.
    327p.:fig.,tab..    
    Index. Cuprinsul şi în limba engleză
    Bibliogr. p.321-322.

    I Costin Gheorghe Miron
    II Segal Brad
    III Lungulescu Grigore
    IV Segal Rodica
    V Moraru Constantin
    VI Costin Gheorghe Miron(coautor)
    VII Segal Brad(coautor)
    VIII Lungulescu Grigore(coautor)
    IX Segal Rodica(coautor)
    X Moraru Constantin(coautor)

    1. Alimentaţie (pentru nou-născut)
    2. Lapte (compoziţie şi proprietăţi)
    3. Legume (valoare nutritivă)
    4. Fructe (caracteristici curative)
    5. Carne (valoare nutritivă)
    6. Peşte (industria alimentară - produse alimentare)
    7. Ou (avicultură - microbilogie)
    8. Cereale (valoare nutritivă)
    9. Lactoză
    10. Miere de albine (prelucrare, utilizare)
    11. Amidon (extracţie)
    12. Ulei vegetal (fabricare)
    13. Smântână (tehnologia prelucrării)
    14. Unt (tehnologia prelucrării)
    15. Zer (industria laptelui)
    16. Aditiv alimentar
    17. Pectină (industria alimentară)
    18. Emulgator (industria alimentară)
    19. Vitamină (alimentaţie)
    20. Conservă din carne; vezi şi Carne (metode de conservare)
    21. Conservă dietetică (fabricare)
    22. Suc natural de fructe (fabricare)
    23. Brânzeturi (tehnologia prelucrării)
    24. Iaurt (tehnologia prelucrării)
    25. Igiena alimentaţiei (medicină); vezi şi Controlul alimentelor (igienă publică)
    26. Chimie alimentară

664:613.22

035 __ $a 66
035 __ $a C.III.7033
101 __ $arum
200 __ $aTehnologia produselor destinate alimentaţiei copiilor
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1987
215 __ $a327p.:fig.,tab.
299 __ $aTehnologia produselor destinate alimentaţiei copiilor
300 __ $aIndex. Cuprinsul şi în limba engleză
300 __ $aBibliogr. p.321-322
606 __ $aAlimentaţie (pentru nou-născut) $b11-40
606 __ $aLapte (compoziţie şi proprietăţi) $b40-49
606 __ $aLegume (valoare nutritivă) $b50-57
606 __ $aFructe (caracteristici curative) $b50-57
606 __ $aCarne (valoare nutritivă) $b58-61
606 __ $aPeşte (industria alimentară - produse alimentare) $b61-62
606 __ $aOu (avicultură - microbilogie) $b62-63
606 __ $aCereale (valoare nutritivă) $b63-78
606 __ $aLactoză $b88-90
606 __ $aMiere de albine (prelucrare, utilizare) $b92
606 __ $aAmidon (extracţie) $b92-93
606 __ $aUlei vegetal (fabricare) $b93-94
606 __ $aSmântână (tehnologia prelucrării) $b94-95
606 __ $aUnt (tehnologia prelucrării) $b95-96
606 __ $aZer (industria laptelui) $b96-97
606 __ $aAditiv alimentar $b100-106
606 __ $aPectină (industria alimentară) $b101-102
606 __ $aEmulgator (industria alimentară) $b103-104
606 __ $aVitamină (alimentaţie)
606 __ $aConservă din carne; vezi şi Carne (metode de conservare) $b250-256
606 __ $aConservă dietetică (fabricare) $b256-258
606 __ $aSuc natural de fructe (fabricare) $b242-248
606 __ $aBrânzeturi (tehnologia prelucrării) $b194-203
606 __ $aIaurt (tehnologia prelucrării) $b199-203
606 __ $aIgiena alimentaţiei (medicină); vezi şi Controlul alimentelor (igienă publică)
606 __ $aChimie alimentară
675 __ $a664:613.22
686 __ $a66
702 __ $aCostin Gheorghe Miron
702 __ $aSegal Brad
702 __ $aLungulescu Grigore
702 __ $aSegal Rodica
702 __ $aMoraru Constantin
702 __ $4coautor $aCostin Gheorghe Miron
702 __ $4coautor $aSegal Brad
702 __ $4coautor $aLungulescu Grigore
702 __ $4coautor $aSegal Rodica
702 __ $4coautor $aMoraru Constantin
920 __ $a8091
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 234044 / 234044 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu