Tehnologia şi valorificarea produselor animaliere

Editura Didactică şi Pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1983
Subiect Lapte (tehnologia prelucrării)
Ou (industria alimentară) chat
Piele naturală (prelucrare) chat
Lână (produse zootehnice) chat
Carne (procese tehnologice de prelucrare) chat
Carne (metode de conservare) chat
Sericicultură chat
Preparat din carne (industria alimentară) chat
Smântână (tehnologia prelucrării) chat
Brânzeturi (tehnologia prelucrării) chat
Ou (industria alimentară - standarde de calitate) chat
Ou (industria alimentară - metode de conservare) chat
Peşte (industria alimentară - conservare) chat
Peşte (industria alimentară - produse alimentare) chat
Apicultură (produse apicole) chat
Miere de albine (prelucrare, utilizare) chat
Ceară de albine (fabricare) chat
Lăptişor de matcă (apicultură) chat
Polen (apicultură) chat
Propolis (apicultură) chat
Venin de albine (apicultură) chat
Abator (industria cărnii) chat
Animal domestic (produse zootehnice) chat
Produs animal (maşini şi utilaje de prelucrare) chat
Universitate (învăţământ) chat
Note Antetitlu: Ministerul Educaţiei şi Învăţămîntului
Bibliogr. p.298-300

636/637; C.III.5209

    Tehnologia şi valorificarea produselor animaliere.- Bucureşti : Didactică şi Pedagogică , 1983.
    300p.:fig.,tab..    
    Antetitlu: Ministerul Educaţiei şi Învăţămîntului
    Bibliogr. p.298-300.

    I Stănescu Vasile
    II Sârbulescu Vasile
    III Vacaru-Opriş Ion
    IV Vintilă Cornelia
    V Stănescu Vasile(coautor)
    VI Sârbulescu Vasile(coautor)
    VII Vacaru-Opriş Ion(coautor)
    VIII Vintilă Cornelia(coautor)
    IX Sârbulescu Vasile(coordonator)

    1. Lapte (tehnologia prelucrării)
    2. Ou (industria alimentară)
    3. Piele naturală (prelucrare)
    4. Lână (produse zootehnice)
    5. Carne (procese tehnologice de prelucrare)
    6. Carne (metode de conservare)
    7. Sericicultură
    8. Preparat din carne (industria alimentară)
    9. Smântână (tehnologia prelucrării)
    10. Brânzeturi (tehnologia prelucrării)
    11. Ou (industria alimentară - standarde de calitate)
    12. Ou (industria alimentară - metode de conservare)
    13. Peşte (industria alimentară - conservare)
    14. Peşte (industria alimentară - produse alimentare)
    15. Apicultură (produse apicole)
    16. Miere de albine (prelucrare, utilizare)
    17. Ceară de albine (fabricare)
    18. Lăptişor de matcă (apicultură)
    19. Polen (apicultură)
    20. Propolis (apicultură)
    21. Venin de albine (apicultură)
    22. Abator (industria cărnii)
    23. Animal domestic (produse zootehnice)
    24. Produs animal (maşini şi utilaje de prelucrare)
    25. Universitate (învăţământ)

637.03(021)
378-67:637


035 __ $a 636/637
035 __ $a C.III.5209
101 __ $arum
200 __ $aTehnologia şi valorificarea produselor animaliere
210 __ $aBucureşti $cDidactică şi Pedagogică $d1983
215 __ $a300p.:fig.,tab.
299 __ $aTehnologia şi valorificarea produselor animaliere
300 __ $aAntetitlu: Ministerul Educaţiei şi Învăţămîntului
300 __ $aBibliogr. p.298-300
606 __ $aLapte (tehnologia prelucrării) $b142-215
606 __ $aOu (industria alimentară) $b218-234
606 __ $aPiele naturală (prelucrare) $b235-245
606 __ $aLână (produse zootehnice) $b246-249
606 __ $aCarne (procese tehnologice de prelucrare) $b12-141
606 __ $aCarne (metode de conservare) $b108-122
606 __ $aSericicultură $b282-286
606 __ $aPreparat din carne (industria alimentară) $b122-141
606 __ $aSmântână (tehnologia prelucrării) $b188-194
606 __ $aBrânzeturi (tehnologia prelucrării) $b195-208
606 __ $aOu (industria alimentară - standarde de calitate) $b224-226
606 __ $aOu (industria alimentară - metode de conservare) $b226-234
606 __ $aPeşte (industria alimentară - conservare) $b260-262
606 __ $aPeşte (industria alimentară - produse alimentare) $b255-263
606 __ $aApicultură (produse apicole) $b264-281
606 __ $aMiere de albine (prelucrare, utilizare) $b267-274
606 __ $aCeară de albine (fabricare) $b274-276
606 __ $aLăptişor de matcă (apicultură) $b278-281
606 __ $aPolen (apicultură) $b278-280
606 __ $aPropolis (apicultură) $b280-281
606 __ $aVenin de albine (apicultură) $b281-282
606 __ $aAbator (industria cărnii) $b26-75
606 __ $aAnimal domestic (produse zootehnice)
606 __ $aProdus animal (maşini şi utilaje de prelucrare)
606 __ $aUniversitate (învăţământ)
675 __ $a637.03(021)
675 __ $a378-67:637
686 __ $a636/637
702 __ $aStănescu Vasile
702 __ $aSârbulescu Vasile
702 __ $aVacaru-Opriş Ion
702 __ $aVintilă Cornelia
702 __ $4coautor $aStănescu Vasile
702 __ $4coautor $aSârbulescu Vasile
702 __ $4coautor $aVacaru-Opriş Ion
702 __ $4coautor $aVintilă Cornelia
702 __ $4coordonator $aSârbulescu Vasile
920 __ $a61796
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 195020 / 195020 L Împrumut Da 636/637
2. 195021 / 195021 A Împrumut Da 636/637
3. 195022 / 195022 A Împrumut Da 636/637
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 2
L Împrumut 1

Disponibile: 3

Lăsați un comentariu