ISBN | |
Număr ISBN | 9733120731 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66 |
C.III.6229 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Manualul inginerului de industrie alimentară |
Numărul părţii | vol. 2 |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 2002 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 1627p.:tab. |
Titlu | |
Titlu | Manualul inginerului de industrie alimentară vol. 2 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Microbiologie alimentară |
[nedefinit] | 13-184 |
Subiect | Microorganism (microbiologie) |
[nedefinit] | 14-57 |
Subiect | Drojdie (microbiologie) |
[nedefinit] | 14-25 |
Subiect | Mucegai (microbiologie) |
[nedefinit] | 25-34 |
Subiect | Bacterie (microbiologie) |
[nedefinit] | 34-46 |
Subiect | Virus (microbiologie) |
[nedefinit] | 46-49 |
Subiect | Mediu de cultură (industria alimentară) |
[nedefinit] | 56-64 |
Subiect | Metabolism microbian (industria alimentară) |
[nedefinit] | 78-84 |
Subiect | Fermentaţie alcoolică |
[nedefinit] | 84-92 |
Subiect | Fermentaţie lactică |
[nedefinit] | 92-100 |
Subiect | Fermentaţie propionică |
[nedefinit] | 100-103 |
Subiect | Fermentaţie butirică |
[nedefinit] | 103-107 |
Subiect | Fermentaţie oxidativă |
[nedefinit] | 107-113 |
Subiect | Compus organic (tehnologie chimică) |
[nedefinit] | 113-122 |
Subiect | Lapte (microbiologie) |
[nedefinit] | 127-134 |
Subiect | Produs lactat (microbiologie) |
[nedefinit] | 134-137 |
Subiect | Carne (microbiologie) |
[nedefinit] | 137-144 |
Subiect | Ou (avicultură - microbilogie) |
[nedefinit] | 144-146 |
Subiect | Bere (microbiologie) |
[nedefinit] | 146-150 |
Subiect | Spirt (microbiologie) |
[nedefinit] | 157-159 |
Subiect | Drojdie comprimată (obţinere) |
[nedefinit] | 159-160 |
Subiect | Cereale (microbiologie) |
[nedefinit] | 161-164 |
Subiect | Făină albă (microbiologie) |
[nedefinit] | 164-165 |
Subiect | Aluat (fermentare) |
[nedefinit] | 165-167 |
Subiect | Pâine (defecte şi boli) |
[nedefinit] | 167-168 |
Subiect | Zahăr (microbiologie) |
[nedefinit] | 169-173 |
Subiect | Fructe (microbiologie) |
[nedefinit] | 173-175 |
Subiect | Legume (microbiologie) |
[nedefinit] | 176-177 |
Subiect | Conservă (microbiologie) |
[nedefinit] | 177-178 |
Subiect | Conservare (industria alimentară - produse animale) |
[nedefinit] | 185-239 |
Subiect | Conservare prin frig (alimente) |
[nedefinit] | 185-239 |
Subiect | Conservare prin sărare (alimente) |
[nedefinit] | 239-243 |
Subiect | Conservare prin afumare (alimente) |
[nedefinit] | 243-245 |
Subiect | Conservare prin uscare (alimente) |
[nedefinit] | 256-289 |
Subiect | Conservare prin pasteurizare şi sterilizare termică (alimente) |
[nedefinit] | 289-329 |
Subiect | Conservare (metode moderne) |
[nedefinit] | 330-361 |
Subiect | Lapte (industrie) |
[nedefinit] | 391-444 |
Subiect | Lapte (compoziţie şi proprietăţi) |
[nedefinit] | 391-396 |
Subiect | Lapte de consum |
[nedefinit] | 397-399 |
Subiect | Produs lactat dietetic |
[nedefinit] | 399-404 |
Subiect | Produs lactat concentrat |
[nedefinit] | 404-410 |
Subiect | Lapte praf |
[nedefinit] | 410-412 |
Subiect | Zerul praf (microbiologie) |
[nedefinit] | 412-414 |
Subiect | Lapte praf instant |
[nedefinit] | 416-418 |
Subiect | Unt (tehnologia prelucrării) |
[nedefinit] | 418-422 |
Subiect | Brânzeturi (tehnologia prelucrării) |
[nedefinit] | 422-432 |
Subiect | Îngheţată (fabricare) |
[nedefinit] | 432-434 |
Subiect | Lactoză |
[nedefinit] | 440-444 |
Subiect | Industria cărnii |
[nedefinit] | 445-533 |
Subiect | Preparat din carne (industria alimentară) |
[nedefinit] | 445-499 |
Subiect | Preparat din carne crud-maturat (industria alimentară) |
[nedefinit] | 499-506 |
Subiect | Carne (semiconserve) |
[nedefinit] | 506-514 |
Subiect | Conservă din carne; vezi şi Carne (metode de conservare) |
[nedefinit] | 514-534 |
Subiect | Carne (metode de conservare) |
[nedefinit] | 514-534 |
Subiect | Preparat din carne (industria alimentară - defecte) |
[nedefinit] | 489-490 |
Subiect | Conservă din carne (control de calitate) |
[nedefinit] | 531-533 |
Subiect | Industria peştelui |
[nedefinit] | 535-582 |
Subiect | Peşte sărat (industria alimentară) |
[nedefinit] | 559-563 |
Subiect | Peşte afumat (industria alimentară) |
[nedefinit] | 564-566 |
Subiect | Peşte (industria alimentară - semiconserve) |
[nedefinit] | 566-568 |
Subiect | Peşte (industria alimentară - conservare) |
[nedefinit] | 568-574 |
Subiect | Peşte (industria alimentară - prelucrarea icrelor) |
[nedefinit] | 577-582 |
Subiect | Ou (industria alimentară) |
[nedefinit] | 583-592 |
Subiect | Ou (industria alimentară - metode de conservare) |
[nedefinit] | 588-590 |
Subiect | Ou (industria alimentară - standarde de calitate) |
[nedefinit] | 591-592 |
Subiect | Legume-fructe (industria conservării) |
[nedefinit] | 593-642 |
Subiect | Conservare (industria alimentară - produse vegetale) |
[nedefinit] | 603-610 |
Subiect | Suc natural de fructe (fabricare) |
[nedefinit] | 610-619 |
Subiect | Pectină (industria alimentară) |
[nedefinit] | 634-637 |
Subiect | Muştar (fabricare) |
[nedefinit] | 637-638 |
Subiect | Băutură răcoritoare (fabricare) |
[nedefinit] | 638-641 |
Subiect | Vinificaţie (microbiologie) |
[nedefinit] | 151-157 |
Subiect | Vinificaţie (industrie) |
[nedefinit] | 643-712 |
Subiect | Struguri (prelucrare - vinificaţie) |
[nedefinit] | 645-650 |
Subiect | Vin (obţinere) |
[nedefinit] | 653-659 |
Subiect | Vin (compoziţie chimică) |
[nedefinit] | 659-665 |
Subiect | Vin (îngrijire) |
[nedefinit] | 666-685 |
Subiect | Vin (îmbuteliere) |
[nedefinit] | 685-686 |
Subiect | Vin (sortimente speciale) |
[nedefinit] | 686-696 |
Subiect | Băutură alcoolică distilată (rachiuri) |
[nedefinit] | 696-704 |
Subiect | Vin (produse secundare) |
[nedefinit] | 705-712 |
Subiect | Industria zahărului |
[nedefinit] | 713-829 |
Subiect | Sfecla de zahăr (materie primă - industria zahărului) |
[nedefinit] | 713-757 |
Subiect | Zaharoză |
[nedefinit] | 732-740 |
Subiect | Zahăr (fabricare) |
[nedefinit] | 757-777 |
Subiect | Var (fabricare) |
[nedefinit] | 778-782 |
Subiect | Zahăr brut (rafinare din trestia de zahăr) |
[nedefinit] | 806-822 |
Subiect | Amidon (industrie) |
[nedefinit] | 830-873 |
Subiect | Amidon nativ |
[nedefinit] | 830-836 |
Subiect | Produs zaharos (materii prime) |
[nedefinit] | 874-894 |
Subiect | Halva (fabricare) |
[nedefinit] | 894-896 |
Subiect | Drajeuri (fabricare) |
[nedefinit] | 896-906 |
Subiect | Jeleu (fabricare) |
[nedefinit] | 906-910 |
Subiect | Rahat (fabricare) |
[nedefinit] | 910-913 |
Subiect | Fondant (fabricare) |
[nedefinit] | 913-922 |
Subiect | Produs de laborator (tehnologie - industrie alimentară) |
[nedefinit] | 922-925 |
Subiect | Caramele (fabricare) |
[nedefinit] | 925-928 |
Subiect | Ciocolată (fabricare) |
[nedefinit] | 928-938 |
Subiect | Pudră de cacao (fabricare) |
[nedefinit] | 928-938 |
Subiect | Cafea (prelucrare) |
[nedefinit] | 939-946 |
Subiect | Cereale (tipuri) |
[nedefinit] | 948-961 |
Subiect | Cereale (conservare) |
[nedefinit] | 961-999 |
Subiect | Morărit (tehnologie) |
[nedefinit] | 1000-1066 |
Subiect | Industria morăritului; vezi şi Morărit |
[nedefinit] | 1000-1066 |
Subiect | Făină (omogenizare, ambalare) |
[nedefinit] | 1050-1052 |
Subiect | Făină de porumb (obţinere) |
[nedefinit] | 1052-1056 |
Subiect | Crupe de orez (obţinere) |
[nedefinit] | 1056-1057 |
Subiect | Protecţia muncii (industria morăritului) |
[nedefinit] | 1062-1066 |
Subiect | Pâine (fabricare) |
[nedefinit] | 1067-1130 |
Subiect | Panificaţie (amelioratori) |
[nedefinit] | 1118-1121 |
Subiect | Enzimă (panificaţie) |
[nedefinit] | 1118-1119 |
Subiect | Emulgator (industria alimentară) |
[nedefinit] | 1120-1121 |
Subiect | Pâine (valoare nutritivă) |
[nedefinit] | 1128-1130 |
Subiect | Paste făinoase (fabricare) |
[nedefinit] | 1131-1148 |
Subiect | Biscuiţi (fabricare) |
[nedefinit] | 1148-1159 |
Subiect | Napolitane (fabricare) |
[nedefinit] | 1160-1163 |
Subiect | Turtă dulce (fabricare) |
[nedefinit] | 1164-1166 |
Subiect | Grisine (fabricare) |
[nedefinit] | 1166-1168 |
Subiect | Sticksuri (fabricare) |
[nedefinit] | 1168-1169 |
Subiect | Pişcoturi (fabricare) |
[nedefinit] | 1169-1170 |
Subiect | Produse de patiserie fină (fabricare) |
[nedefinit] | 1170-1177 |
Subiect | Aluat de foitaj (fabricare); vezi şi Produse de foitaj |
[nedefinit] | 1172-1177 |
Subiect | Produse de foitaj |
[nedefinit] | 1172-1177 |
Subiect | Industria uleiurilor şi a grăsimilor animale |
[nedefinit] | 1178-1299 |
Subiect | Lipide (alimentaţie) |
[nedefinit] | 1178-1180 |
Subiect | Uleiuri (fabricare) |
[nedefinit] | 1188-1259 |
Subiect | Margarină (tipuri şi compoziţie) |
[nedefinit] | 1259-1266 |
Subiect | Margarină (fabricare) |
[nedefinit] | 1266-1272 |
Subiect | Shortening (industria uleiurilor) |
[nedefinit] | 1273-1281 |
Subiect | Grăsimi interesterificate (industrie alimentară) |
[nedefinit] | 1281-1285 |
Subiect | Dressinguri şi maioneze (alimentaţie) |
[nedefinit] | 1285-1290 |
Subiect | Maioneză; vezi şi Dressinguri şi maioneze |
[nedefinit] | 1285-1290 |
Subiect | Grăsimi animale (industria uleiurilor) |
[nedefinit] | 1291-1299 |
Subiect | Bere (fabricare); vezi Industria berii |
[nedefinit] | 1300-1410 |
Subiect | Industria berii |
[nedefinit] | 1300-1410 |
Subiect | Drojdie de panificaţie (obţinere) |
[nedefinit] | 1411-1421 |
Subiect | Industria alcoolului (materii prime) |
[nedefinit] | 1452-1455 |
Subiect | Industria băuturilor (fabricare, din cereale şi cartofi) |
[nedefinit] | 1455-1468 |
Subiect | Industria băuturilor (fabricare, din melasă) |
[nedefinit] | 1468-1470 |
Subiect | Industria alimentară (igienizare) |
[nedefinit] | 1615-1626 |
Subiect | Epurarea apei |
[nedefinit] | 165-175 |
Subiect | Substanţă (cu utilizări în industria alimentară) |
[nedefinit] | 281-285 |
Subiect | Chimie alimentară |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 663/664(035) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Alexe Petru |
Bahrim Gabriela | |
Stroia Alexandru | |
Alexandru Ana | |
Bârsan Iulian | |
Bordei Despina | |
Bulancea Mircea | |
Croitor Nicoleta | |
Dan Valentina | |
Danielevici Constantin | |
Gyemant Andrei | |
Hopulele Traian | |
Iordan Maria | |
Jantea Carol | |
Lungu Cornelia | |
Nicolau Anca | |
Panţâru Dumitru | |
Resmeriţă Doruleţ | |
Sahleanu Viorel | |
Stoicescu Antoaneta | |
Stroia Livia | |
Tofan Ion | |
Vizireanu Camelia | |
Verşescu Vifor | |
Cod de legătură | coordonator |
Autor secundar | Banu Constantin |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Alexe Petru |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Bahrim Gabriela |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Stroia Alexandru |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Alexandru Ana |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Bârsan Iulian |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Bordei Despina |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Bulancea Mircea |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Croitor Nicoleta |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Dan Valentina |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Danielevici Constantin |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Gyemant Andrei |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Hopulele Traian |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Iordan Maria |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Jantea Carol |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Lungu Cornelia |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Nicolau Anca |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Panţâru Dumitru |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Resmeriţă Doruleţ |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Sahleanu Viorel |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Stoicescu Antoaneta |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Stroia Livia |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Tofan Ion |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Vizireanu Camelia |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Verşescu Vifor |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 82964 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 396441 / 396441 | L | Împrumut | Da | 66 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|