Manualul inginerului de industrie alimentară vol. 2

Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 2002
Subiect Microbiologie alimentară
Microorganism (microbiologie) chat
Drojdie (microbiologie) chat
Mucegai (microbiologie) chat
Bacterie (microbiologie) chat
Virus (microbiologie) chat
Mediu de cultură (industria alimentară) chat
Metabolism microbian (industria alimentară) chat
Fermentaţie alcoolică chat
Fermentaţie lactică chat
Fermentaţie propionică chat
Fermentaţie butirică chat
Fermentaţie oxidativă chat
Compus organic (tehnologie chimică) chat
Lapte (microbiologie) chat
Produs lactat (microbiologie) chat
Carne (microbiologie) chat
Ou (avicultură - microbilogie) chat
Bere (microbiologie) chat
Spirt (microbiologie) chat
Drojdie comprimată (obţinere) chat
Cereale (microbiologie) chat
Făină albă (microbiologie) chat
Aluat (fermentare) chat
Pâine (defecte şi boli) chat
Zahăr (microbiologie) chat
Fructe (microbiologie) chat
Legume (microbiologie) chat
Conservă (microbiologie) chat
Conservare (industria alimentară - produse animale) chat
Conservare prin frig (alimente) chat
Conservare prin sărare (alimente) chat
Conservare prin afumare (alimente) chat
Conservare prin uscare (alimente) chat
Conservare prin pasteurizare şi sterilizare termică (alimente) chat
Conservare (metode moderne) chat
Lapte (industrie) chat
Lapte (compoziţie şi proprietăţi) chat
Lapte de consum chat
Produs lactat dietetic chat
Produs lactat concentrat chat
Lapte praf chat
Zerul praf (microbiologie) chat
Lapte praf instant chat
Unt (tehnologia prelucrării) chat
Brânzeturi (tehnologia prelucrării) chat
Îngheţată (fabricare) chat
Lactoză chat
Industria cărnii chat
Preparat din carne (industria alimentară) chat
Preparat din carne crud-maturat (industria alimentară) chat
Carne (semiconserve) chat
Conservă din carne; vezi şi Carne (metode de conservare) chat
Carne (metode de conservare) chat
Preparat din carne (industria alimentară - defecte) chat
Conservă din carne (control de calitate) chat
Industria peştelui chat
Peşte sărat (industria alimentară) chat
Peşte afumat (industria alimentară) chat
Peşte (industria alimentară - semiconserve) chat
Peşte (industria alimentară - conservare) chat
Peşte (industria alimentară - prelucrarea icrelor) chat
Ou (industria alimentară) chat
Ou (industria alimentară - metode de conservare) chat
Ou (industria alimentară - standarde de calitate) chat
Legume-fructe (industria conservării) chat
Conservare (industria alimentară - produse vegetale) chat
Suc natural de fructe (fabricare) chat
Pectină (industria alimentară) chat
Muştar (fabricare) chat
Băutură răcoritoare (fabricare) chat
Vinificaţie (microbiologie) chat
Vinificaţie (industrie) chat
Struguri (prelucrare - vinificaţie) chat
Vin (obţinere) chat
Vin (compoziţie chimică) chat
Vin (îngrijire) chat
Vin (îmbuteliere) chat
Vin (sortimente speciale) chat
Băutură alcoolică distilată (rachiuri) chat
Vin (produse secundare) chat
Industria zahărului chat
Sfecla de zahăr (materie primă - industria zahărului) chat
Zaharoză chat
Zahăr (fabricare) chat
Var (fabricare) chat
Zahăr brut (rafinare din trestia de zahăr) chat
Amidon (industrie) chat
Amidon nativ chat
Produs zaharos (materii prime) chat
Halva (fabricare) chat
Drajeuri (fabricare) chat
Jeleu (fabricare) chat
Rahat (fabricare) chat
Fondant (fabricare) chat
Produs de laborator (tehnologie - industrie alimentară) chat
Caramele (fabricare) chat
Ciocolată (fabricare) chat
Pudră de cacao (fabricare) chat
Cafea (prelucrare) chat
Cereale (tipuri) chat
Cereale (conservare) chat
Morărit (tehnologie) chat
Industria morăritului; vezi şi Morărit chat
Făină (omogenizare, ambalare) chat
Făină de porumb (obţinere) chat
Crupe de orez (obţinere) chat
Protecţia muncii (industria morăritului) chat
Pâine (fabricare) chat
Panificaţie (amelioratori) chat
Enzimă (panificaţie) chat
Emulgator (industria alimentară) chat
Pâine (valoare nutritivă) chat
Paste făinoase (fabricare) chat
Biscuiţi (fabricare) chat
Napolitane (fabricare) chat
Turtă dulce (fabricare) chat
Grisine (fabricare) chat
Sticksuri (fabricare) chat
Pişcoturi (fabricare) chat
Produse de patiserie fină (fabricare) chat
Aluat de foitaj (fabricare); vezi şi Produse de foitaj chat
Produse de foitaj chat
Industria uleiurilor şi a grăsimilor animale chat
Lipide (alimentaţie) chat
Uleiuri (fabricare) chat
Margarină (tipuri şi compoziţie) chat
Margarină (fabricare) chat
Shortening (industria uleiurilor) chat
Grăsimi interesterificate (industrie alimentară) chat
Dressinguri şi maioneze (alimentaţie) chat
Maioneză; vezi şi Dressinguri şi maioneze chat
Grăsimi animale (industria uleiurilor) chat
Bere (fabricare); vezi Industria berii chat
Industria berii chat
Drojdie de panificaţie (obţinere) chat
Industria alcoolului (materii prime) chat
Industria băuturilor (fabricare, din cereale şi cartofi) chat
Industria băuturilor (fabricare, din melasă) chat
Industria alimentară (igienizare) chat
Epurarea apei chat
Substanţă (cu utilizări în industria alimentară) chat
Chimie alimentară chat
ISBN 9733120731

66; C.III.6229

    Manualul inginerului de industrie alimentară.- Bucureşti : Tehnică , 2002.
    1627p.:tab..
    ISBN 9733120731

    I Alexe Petru
    II Bahrim Gabriela
    III Stroia Alexandru
    IV Alexandru Ana
    V Bârsan Iulian
    VI Bordei Despina
    VII Bulancea Mircea
    VIII Croitor Nicoleta
    IX Dan Valentina
    X Danielevici Constantin
    XI Gyemant Andrei
    XII Hopulele Traian
    XIII Iordan Maria
    XIV Jantea Carol
    XV Lungu Cornelia
    XVI Nicolau Anca
    XVII Panţâru Dumitru
    XVIII Resmeriţă Doruleţ
    XIX Sahleanu Viorel
    XX Stoicescu Antoaneta
    XXI Stroia Livia
    XXII Tofan Ion
    XXIII Vizireanu Camelia
    XXIV Verşescu Vifor
    XXV Banu Constantin(coordonator)
    XXVI Alexe Petru(coautor)
    XXVII Bahrim Gabriela(coautor)
    XXVIII Stroia Alexandru(coautor)
    XXIX Alexandru Ana(coautor)
    XXX Bârsan Iulian(coautor)
    XXXI Bordei Despina(coautor)
    XXXII Bulancea Mircea(coautor)
    XXXIII Croitor Nicoleta(coautor)
    XXXIV Dan Valentina(coautor)
    XXXV Danielevici Constantin(coautor)
    XXXVI Gyemant Andrei(coautor)
    XXXVII Hopulele Traian(coautor)
    XXXVIII Iordan Maria(coautor)
    XXXIX Jantea Carol(coautor)
    XL Lungu Cornelia(coautor)
    XLI Nicolau Anca(coautor)
    XLII Panţâru Dumitru(coautor)
    XLIII Resmeriţă Doruleţ(coautor)
    XLIV Sahleanu Viorel(coautor)
    XLV Stoicescu Antoaneta(coautor)
    XLVI Stroia Livia(coautor)
    XLVII Tofan Ion(coautor)
    XLVIII Vizireanu Camelia(coautor)
    XLIX Verşescu Vifor(coautor)

    1. Microbiologie alimentară
    2. Microorganism (microbiologie)
    3. Drojdie (microbiologie)
    4. Mucegai (microbiologie)
    5. Bacterie (microbiologie)
    6. Virus (microbiologie)
    7. Mediu de cultură (industria alimentară)
    8. Metabolism microbian (industria alimentară)
    9. Fermentaţie alcoolică
    10. Fermentaţie lactică
    11. Fermentaţie propionică
    12. Fermentaţie butirică
    13. Fermentaţie oxidativă
    14. Compus organic (tehnologie chimică)
    15. Lapte (microbiologie)
    16. Produs lactat (microbiologie)
    17. Carne (microbiologie)
    18. Ou (avicultură - microbilogie)
    19. Bere (microbiologie)
    20. Spirt (microbiologie)
    21. Drojdie comprimată (obţinere)
    22. Cereale (microbiologie)
    23. Făină albă (microbiologie)
    24. Aluat (fermentare)
    25. Pâine (defecte şi boli)
    26. Zahăr (microbiologie)
    27. Fructe (microbiologie)
    28. Legume (microbiologie)
    29. Conservă (microbiologie)
    30. Conservare (industria alimentară - produse animale)
    31. Conservare prin frig (alimente)
    32. Conservare prin sărare (alimente)
    33. Conservare prin afumare (alimente)
    34. Conservare prin uscare (alimente)
    35. Conservare prin pasteurizare şi sterilizare termică (alimente)
    36. Conservare (metode moderne)
    37. Lapte (industrie)
    38. Lapte (compoziţie şi proprietăţi)
    39. Lapte de consum
    40. Produs lactat dietetic
    41. Produs lactat concentrat
    42. Lapte praf
    43. Zerul praf (microbiologie)
    44. Lapte praf instant
    45. Unt (tehnologia prelucrării)
    46. Brânzeturi (tehnologia prelucrării)
    47. Îngheţată (fabricare)
    48. Lactoză
    49. Industria cărnii
    50. Preparat din carne (industria alimentară)
    51. Preparat din carne crud-maturat (industria alimentară)
    52. Carne (semiconserve)
    53. Conservă din carne; vezi şi Carne (metode de conservare)
    54. Carne (metode de conservare)
    55. Preparat din carne (industria alimentară - defecte)
    56. Conservă din carne (control de calitate)
    57. Industria peştelui
    58. Peşte sărat (industria alimentară)
    59. Peşte afumat (industria alimentară)
    60. Peşte (industria alimentară - semiconserve)
    61. Peşte (industria alimentară - conservare)
    62. Peşte (industria alimentară - prelucrarea icrelor)
    63. Ou (industria alimentară)
    64. Ou (industria alimentară - metode de conservare)
    65. Ou (industria alimentară - standarde de calitate)
    66. Legume-fructe (industria conservării)
    67. Conservare (industria alimentară - produse vegetale)
    68. Suc natural de fructe (fabricare)
    69. Pectină (industria alimentară)
    70. Muştar (fabricare)
    71. Băutură răcoritoare (fabricare)
    72. Vinificaţie (microbiologie)
    73. Vinificaţie (industrie)
    74. Struguri (prelucrare - vinificaţie)
    75. Vin (obţinere)
    76. Vin (compoziţie chimică)
    77. Vin (îngrijire)
    78. Vin (îmbuteliere)
    79. Vin (sortimente speciale)
    80. Băutură alcoolică distilată (rachiuri)
    81. Vin (produse secundare)
    82. Industria zahărului
    83. Sfecla de zahăr (materie primă - industria zahărului)
    84. Zaharoză
    85. Zahăr (fabricare)
    86. Var (fabricare)
    87. Zahăr brut (rafinare din trestia de zahăr)
    88. Amidon (industrie)
    89. Amidon nativ
    90. Produs zaharos (materii prime)
    91. Halva (fabricare)
    92. Drajeuri (fabricare)
    93. Jeleu (fabricare)
    94. Rahat (fabricare)
    95. Fondant (fabricare)
    96. Produs de laborator (tehnologie - industrie alimentară)
    97. Caramele (fabricare)
    98. Ciocolată (fabricare)
    99. Pudră de cacao (fabricare)
    100. Cafea (prelucrare)
    101. Cereale (tipuri)
    102. Cereale (conservare)
    103. Morărit (tehnologie)
    104. Industria morăritului; vezi şi Morărit
    105. Făină (omogenizare, ambalare)
    106. Făină de porumb (obţinere)
    107. Crupe de orez (obţinere)
    108. Protecţia muncii (industria morăritului)
    109. Pâine (fabricare)
    110. Panificaţie (amelioratori)
    111. Enzimă (panificaţie)
    112. Emulgator (industria alimentară)
    113. Pâine (valoare nutritivă)
    114. Paste făinoase (fabricare)
    115. Biscuiţi (fabricare)
    116. Napolitane (fabricare)
    117. Turtă dulce (fabricare)
    118. Grisine (fabricare)
    119. Sticksuri (fabricare)
    120. Pişcoturi (fabricare)
    121. Produse de patiserie fină (fabricare)
    122. Aluat de foitaj (fabricare); vezi şi Produse de foitaj
    123. Produse de foitaj
    124. Industria uleiurilor şi a grăsimilor animale
    125. Lipide (alimentaţie)
    126. Uleiuri (fabricare)
    127. Margarină (tipuri şi compoziţie)
    128. Margarină (fabricare)
    129. Shortening (industria uleiurilor)
    130. Grăsimi interesterificate (industrie alimentară)
    131. Dressinguri şi maioneze (alimentaţie)
    132. Maioneză; vezi şi Dressinguri şi maioneze
    133. Grăsimi animale (industria uleiurilor)
    134. Bere (fabricare); vezi Industria berii
    135. Industria berii
    136. Drojdie de panificaţie (obţinere)
    137. Industria alcoolului (materii prime)
    138. Industria băuturilor (fabricare, din cereale şi cartofi)
    139. Industria băuturilor (fabricare, din melasă)
    140. Industria alimentară (igienizare)
    141. Epurarea apei
    142. Substanţă (cu utilizări în industria alimentară)
    143. Chimie alimentară

663/664(035)

010 __ $a9733120731
035 __ $a 66
035 __ $a C.III.6229
101 __ $arum
200 __ $aManualul inginerului de industrie alimentară $hvol. 2
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d2002
215 __ $a1627p.:tab.
299 __ $aManualul inginerului de industrie alimentară vol. 2
606 __ $aMicrobiologie alimentară $b13-184
606 __ $aMicroorganism (microbiologie) $b14-57
606 __ $aDrojdie (microbiologie) $b14-25
606 __ $aMucegai (microbiologie) $b25-34
606 __ $aBacterie (microbiologie) $b34-46
606 __ $aVirus (microbiologie) $b46-49
606 __ $aMediu de cultură (industria alimentară) $b56-64
606 __ $aMetabolism microbian (industria alimentară) $b78-84
606 __ $aFermentaţie alcoolică $b84-92
606 __ $aFermentaţie lactică $b92-100
606 __ $aFermentaţie propionică $b100-103
606 __ $aFermentaţie butirică $b103-107
606 __ $aFermentaţie oxidativă $b107-113
606 __ $aCompus organic (tehnologie chimică) $b113-122
606 __ $aLapte (microbiologie) $b127-134
606 __ $aProdus lactat (microbiologie) $b134-137
606 __ $aCarne (microbiologie) $b137-144
606 __ $aOu (avicultură - microbilogie) $b144-146
606 __ $aBere (microbiologie) $b146-150
606 __ $aSpirt (microbiologie) $b157-159
606 __ $aDrojdie comprimată (obţinere) $b159-160
606 __ $aCereale (microbiologie) $b161-164
606 __ $aFăină albă (microbiologie) $b164-165
606 __ $aAluat (fermentare) $b165-167
606 __ $aPâine (defecte şi boli) $b167-168
606 __ $aZahăr (microbiologie) $b169-173
606 __ $aFructe (microbiologie) $b173-175
606 __ $aLegume (microbiologie) $b176-177
606 __ $aConservă (microbiologie) $b177-178
606 __ $aConservare (industria alimentară - produse animale) $b185-239
606 __ $aConservare prin frig (alimente) $b185-239
606 __ $aConservare prin sărare (alimente) $b239-243
606 __ $aConservare prin afumare (alimente) $b243-245
606 __ $aConservare prin uscare (alimente) $b256-289
606 __ $aConservare prin pasteurizare şi sterilizare termică (alimente) $b289-329
606 __ $aConservare (metode moderne) $b330-361
606 __ $aLapte (industrie) $b391-444
606 __ $aLapte (compoziţie şi proprietăţi) $b391-396
606 __ $aLapte de consum $b397-399
606 __ $aProdus lactat dietetic $b399-404
606 __ $aProdus lactat concentrat $b404-410
606 __ $aLapte praf $b410-412
606 __ $aZerul praf (microbiologie) $b412-414
606 __ $aLapte praf instant $b416-418
606 __ $aUnt (tehnologia prelucrării) $b418-422
606 __ $aBrânzeturi (tehnologia prelucrării) $b422-432
606 __ $aÎngheţată (fabricare) $b432-434
606 __ $aLactoză $b440-444
606 __ $aIndustria cărnii $b445-533
606 __ $aPreparat din carne (industria alimentară) $b445-499
606 __ $aPreparat din carne crud-maturat (industria alimentară) $b499-506
606 __ $aCarne (semiconserve) $b506-514
606 __ $aConservă din carne; vezi şi Carne (metode de conservare) $b514-534
606 __ $aCarne (metode de conservare) $b514-534
606 __ $aPreparat din carne (industria alimentară - defecte) $b489-490
606 __ $aConservă din carne (control de calitate) $b531-533
606 __ $aIndustria peştelui $b535-582
606 __ $aPeşte sărat (industria alimentară) $b559-563
606 __ $aPeşte afumat (industria alimentară) $b564-566
606 __ $aPeşte (industria alimentară - semiconserve) $b566-568
606 __ $aPeşte (industria alimentară - conservare) $b568-574
606 __ $aPeşte (industria alimentară - prelucrarea icrelor) $b577-582
606 __ $aOu (industria alimentară) $b583-592
606 __ $aOu (industria alimentară - metode de conservare) $b588-590
606 __ $aOu (industria alimentară - standarde de calitate) $b591-592
606 __ $aLegume-fructe (industria conservării) $b593-642
606 __ $aConservare (industria alimentară - produse vegetale) $b603-610
606 __ $aSuc natural de fructe (fabricare) $b610-619
606 __ $aPectină (industria alimentară) $b634-637
606 __ $aMuştar (fabricare) $b637-638
606 __ $aBăutură răcoritoare (fabricare) $b638-641
606 __ $aVinificaţie (microbiologie) $b151-157
606 __ $aVinificaţie (industrie) $b643-712
606 __ $aStruguri (prelucrare - vinificaţie) $b645-650
606 __ $aVin (obţinere) $b653-659
606 __ $aVin (compoziţie chimică) $b659-665
606 __ $aVin (îngrijire) $b666-685
606 __ $aVin (îmbuteliere) $b685-686
606 __ $aVin (sortimente speciale) $b686-696
606 __ $aBăutură alcoolică distilată (rachiuri) $b696-704
606 __ $aVin (produse secundare) $b705-712
606 __ $aIndustria zahărului $b713-829
606 __ $aSfecla de zahăr (materie primă - industria zahărului) $b713-757
606 __ $aZaharoză $b732-740
606 __ $aZahăr (fabricare) $b757-777
606 __ $aVar (fabricare) $b778-782
606 __ $aZahăr brut (rafinare din trestia de zahăr) $b806-822
606 __ $aAmidon (industrie) $b830-873
606 __ $aAmidon nativ $b830-836
606 __ $aProdus zaharos (materii prime) $b874-894
606 __ $aHalva (fabricare) $b894-896
606 __ $aDrajeuri (fabricare) $b896-906
606 __ $aJeleu (fabricare) $b906-910
606 __ $aRahat (fabricare) $b910-913
606 __ $aFondant (fabricare) $b913-922
606 __ $aProdus de laborator (tehnologie - industrie alimentară) $b922-925
606 __ $aCaramele (fabricare) $b925-928
606 __ $aCiocolată (fabricare) $b928-938
606 __ $aPudră de cacao (fabricare) $b928-938
606 __ $aCafea (prelucrare) $b939-946
606 __ $aCereale (tipuri) $b948-961
606 __ $aCereale (conservare) $b961-999
606 __ $aMorărit (tehnologie) $b1000-1066
606 __ $aIndustria morăritului; vezi şi Morărit $b1000-1066
606 __ $aFăină (omogenizare, ambalare) $b1050-1052
606 __ $aFăină de porumb (obţinere) $b1052-1056
606 __ $aCrupe de orez (obţinere) $b1056-1057
606 __ $aProtecţia muncii (industria morăritului) $b1062-1066
606 __ $aPâine (fabricare) $b1067-1130
606 __ $aPanificaţie (amelioratori) $b1118-1121
606 __ $aEnzimă (panificaţie) $b1118-1119
606 __ $aEmulgator (industria alimentară) $b1120-1121
606 __ $aPâine (valoare nutritivă) $b1128-1130
606 __ $aPaste făinoase (fabricare) $b1131-1148
606 __ $aBiscuiţi (fabricare) $b1148-1159
606 __ $aNapolitane (fabricare) $b1160-1163
606 __ $aTurtă dulce (fabricare) $b1164-1166
606 __ $aGrisine (fabricare) $b1166-1168
606 __ $aSticksuri (fabricare) $b1168-1169
606 __ $aPişcoturi (fabricare) $b1169-1170
606 __ $aProduse de patiserie fină (fabricare) $b1170-1177
606 __ $aAluat de foitaj (fabricare); vezi şi Produse de foitaj $b1172-1177
606 __ $aProduse de foitaj $b1172-1177
606 __ $aIndustria uleiurilor şi a grăsimilor animale $b1178-1299
606 __ $aLipide (alimentaţie) $b1178-1180
606 __ $aUleiuri (fabricare) $b1188-1259
606 __ $aMargarină (tipuri şi compoziţie) $b1259-1266
606 __ $aMargarină (fabricare) $b1266-1272
606 __ $aShortening (industria uleiurilor) $b1273-1281
606 __ $aGrăsimi interesterificate (industrie alimentară) $b1281-1285
606 __ $aDressinguri şi maioneze (alimentaţie) $b1285-1290
606 __ $aMaioneză; vezi şi Dressinguri şi maioneze $b1285-1290
606 __ $aGrăsimi animale (industria uleiurilor) $b1291-1299
606 __ $aBere (fabricare); vezi Industria berii $b1300-1410
606 __ $aIndustria berii $b1300-1410
606 __ $aDrojdie de panificaţie (obţinere) $b1411-1421
606 __ $aIndustria alcoolului (materii prime) $b1452-1455
606 __ $aIndustria băuturilor (fabricare, din cereale şi cartofi) $b1455-1468
606 __ $aIndustria băuturilor (fabricare, din melasă) $b1468-1470
606 __ $aIndustria alimentară (igienizare) $b1615-1626
606 __ $aEpurarea apei $b165-175
606 __ $aSubstanţă (cu utilizări în industria alimentară) $b281-285
606 __ $aChimie alimentară
675 __ $a663/664(035)
686 __ $a66
702 __ $aAlexe Petru
702 __ $aBahrim Gabriela
702 __ $aStroia Alexandru
702 __ $aAlexandru Ana
702 __ $aBârsan Iulian
702 __ $aBordei Despina
702 __ $aBulancea Mircea
702 __ $aCroitor Nicoleta
702 __ $aDan Valentina
702 __ $aDanielevici Constantin
702 __ $aGyemant Andrei
702 __ $aHopulele Traian
702 __ $aIordan Maria
702 __ $aJantea Carol
702 __ $aLungu Cornelia
702 __ $aNicolau Anca
702 __ $aPanţâru Dumitru
702 __ $aResmeriţă Doruleţ
702 __ $aSahleanu Viorel
702 __ $aStoicescu Antoaneta
702 __ $aStroia Livia
702 __ $aTofan Ion
702 __ $aVizireanu Camelia
702 __ $aVerşescu Vifor
702 __ $4coordonator $aBanu Constantin
702 __ $4coautor $aAlexe Petru
702 __ $4coautor $aBahrim Gabriela
702 __ $4coautor $aStroia Alexandru
702 __ $4coautor $aAlexandru Ana
702 __ $4coautor $aBârsan Iulian
702 __ $4coautor $aBordei Despina
702 __ $4coautor $aBulancea Mircea
702 __ $4coautor $aCroitor Nicoleta
702 __ $4coautor $aDan Valentina
702 __ $4coautor $aDanielevici Constantin
702 __ $4coautor $aGyemant Andrei
702 __ $4coautor $aHopulele Traian
702 __ $4coautor $aIordan Maria
702 __ $4coautor $aJantea Carol
702 __ $4coautor $aLungu Cornelia
702 __ $4coautor $aNicolau Anca
702 __ $4coautor $aPanţâru Dumitru
702 __ $4coautor $aResmeriţă Doruleţ
702 __ $4coautor $aSahleanu Viorel
702 __ $4coautor $aStoicescu Antoaneta
702 __ $4coautor $aStroia Livia
702 __ $4coautor $aTofan Ion
702 __ $4coautor $aVizireanu Camelia
702 __ $4coautor $aVerşescu Vifor
920 __ $a82964
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 396441 / 396441 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu