| ISBN | |
| Număr ISBN | 9733120731 |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 66 |
| C.III.6229 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Manualul inginerului de industrie alimentară |
| Numărul părţii | vol. 2 |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Tehnică |
| Data publicării | 2002 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 1627p.:tab. |
| Titlu | |
| Titlu | Manualul inginerului de industrie alimentară vol. 2 |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Microbiologie alimentară |
| [nedefinit] | 13-184 |
| Subiect | Microorganism (microbiologie) |
| [nedefinit] | 14-57 |
| Subiect | Drojdie (microbiologie) |
| [nedefinit] | 14-25 |
| Subiect | Mucegai (microbiologie) |
| [nedefinit] | 25-34 |
| Subiect | Bacterie (microbiologie) |
| [nedefinit] | 34-46 |
| Subiect | Virus (microbiologie) |
| [nedefinit] | 46-49 |
| Subiect | Mediu de cultură (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 56-64 |
| Subiect | Metabolism microbian (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 78-84 |
| Subiect | Fermentaţie alcoolică |
| [nedefinit] | 84-92 |
| Subiect | Fermentaţie lactică |
| [nedefinit] | 92-100 |
| Subiect | Fermentaţie propionică |
| [nedefinit] | 100-103 |
| Subiect | Fermentaţie butirică |
| [nedefinit] | 103-107 |
| Subiect | Fermentaţie oxidativă |
| [nedefinit] | 107-113 |
| Subiect | Compus organic (tehnologie chimică) |
| [nedefinit] | 113-122 |
| Subiect | Lapte (microbiologie) |
| [nedefinit] | 127-134 |
| Subiect | Produs lactat (microbiologie) |
| [nedefinit] | 134-137 |
| Subiect | Carne (microbiologie) |
| [nedefinit] | 137-144 |
| Subiect | Ou (avicultură - microbilogie) |
| [nedefinit] | 144-146 |
| Subiect | Bere (microbiologie) |
| [nedefinit] | 146-150 |
| Subiect | Spirt (microbiologie) |
| [nedefinit] | 157-159 |
| Subiect | Drojdie comprimată (obţinere) |
| [nedefinit] | 159-160 |
| Subiect | Cereale (microbiologie) |
| [nedefinit] | 161-164 |
| Subiect | Făină albă (microbiologie) |
| [nedefinit] | 164-165 |
| Subiect | Aluat (fermentare) |
| [nedefinit] | 165-167 |
| Subiect | Pâine (defecte şi boli) |
| [nedefinit] | 167-168 |
| Subiect | Zahăr (microbiologie) |
| [nedefinit] | 169-173 |
| Subiect | Fructe (microbiologie) |
| [nedefinit] | 173-175 |
| Subiect | Legume (microbiologie) |
| [nedefinit] | 176-177 |
| Subiect | Conservă (microbiologie) |
| [nedefinit] | 177-178 |
| Subiect | Conservare (industria alimentară - produse animale) |
| [nedefinit] | 185-239 |
| Subiect | Conservare prin frig (alimente) |
| [nedefinit] | 185-239 |
| Subiect | Conservare prin sărare (alimente) |
| [nedefinit] | 239-243 |
| Subiect | Conservare prin afumare (alimente) |
| [nedefinit] | 243-245 |
| Subiect | Conservare prin uscare (alimente) |
| [nedefinit] | 256-289 |
| Subiect | Conservare prin pasteurizare şi sterilizare termică (alimente) |
| [nedefinit] | 289-329 |
| Subiect | Conservare (metode moderne) |
| [nedefinit] | 330-361 |
| Subiect | Lapte (industrie) |
| [nedefinit] | 391-444 |
| Subiect | Lapte (compoziţie şi proprietăţi) |
| [nedefinit] | 391-396 |
| Subiect | Lapte de consum |
| [nedefinit] | 397-399 |
| Subiect | Produs lactat dietetic |
| [nedefinit] | 399-404 |
| Subiect | Produs lactat concentrat |
| [nedefinit] | 404-410 |
| Subiect | Lapte praf |
| [nedefinit] | 410-412 |
| Subiect | Zerul praf (microbiologie) |
| [nedefinit] | 412-414 |
| Subiect | Lapte praf instant |
| [nedefinit] | 416-418 |
| Subiect | Unt (tehnologia prelucrării) |
| [nedefinit] | 418-422 |
| Subiect | Brânzeturi (tehnologia prelucrării) |
| [nedefinit] | 422-432 |
| Subiect | Îngheţată (fabricare) |
| [nedefinit] | 432-434 |
| Subiect | Lactoză |
| [nedefinit] | 440-444 |
| Subiect | Industria cărnii |
| [nedefinit] | 445-533 |
| Subiect | Preparat din carne (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 445-499 |
| Subiect | Preparat din carne crud-maturat (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 499-506 |
| Subiect | Carne (semiconserve) |
| [nedefinit] | 506-514 |
| Subiect | Conservă din carne; vezi şi Carne (metode de conservare) |
| [nedefinit] | 514-534 |
| Subiect | Carne (metode de conservare) |
| [nedefinit] | 514-534 |
| Subiect | Preparat din carne (industria alimentară - defecte) |
| [nedefinit] | 489-490 |
| Subiect | Conservă din carne (control de calitate) |
| [nedefinit] | 531-533 |
| Subiect | Industria peştelui |
| [nedefinit] | 535-582 |
| Subiect | Peşte sărat (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 559-563 |
| Subiect | Peşte afumat (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 564-566 |
| Subiect | Peşte (industria alimentară - semiconserve) |
| [nedefinit] | 566-568 |
| Subiect | Peşte (industria alimentară - conservare) |
| [nedefinit] | 568-574 |
| Subiect | Peşte (industria alimentară - prelucrarea icrelor) |
| [nedefinit] | 577-582 |
| Subiect | Ou (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 583-592 |
| Subiect | Ou (industria alimentară - metode de conservare) |
| [nedefinit] | 588-590 |
| Subiect | Ou (industria alimentară - standarde de calitate) |
| [nedefinit] | 591-592 |
| Subiect | Legume-fructe (industria conservării) |
| [nedefinit] | 593-642 |
| Subiect | Conservare (industria alimentară - produse vegetale) |
| [nedefinit] | 603-610 |
| Subiect | Suc natural de fructe (fabricare) |
| [nedefinit] | 610-619 |
| Subiect | Pectină (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 634-637 |
| Subiect | Muştar (fabricare) |
| [nedefinit] | 637-638 |
| Subiect | Băutură răcoritoare (fabricare) |
| [nedefinit] | 638-641 |
| Subiect | Vinificaţie (microbiologie) |
| [nedefinit] | 151-157 |
| Subiect | Vinificaţie (industrie) |
| [nedefinit] | 643-712 |
| Subiect | Struguri (prelucrare - vinificaţie) |
| [nedefinit] | 645-650 |
| Subiect | Vin (obţinere) |
| [nedefinit] | 653-659 |
| Subiect | Vin (compoziţie chimică) |
| [nedefinit] | 659-665 |
| Subiect | Vin (îngrijire) |
| [nedefinit] | 666-685 |
| Subiect | Vin (îmbuteliere) |
| [nedefinit] | 685-686 |
| Subiect | Vin (sortimente speciale) |
| [nedefinit] | 686-696 |
| Subiect | Băutură alcoolică distilată (rachiuri) |
| [nedefinit] | 696-704 |
| Subiect | Vin (produse secundare) |
| [nedefinit] | 705-712 |
| Subiect | Industria zahărului |
| [nedefinit] | 713-829 |
| Subiect | Sfecla de zahăr (materie primă - industria zahărului) |
| [nedefinit] | 713-757 |
| Subiect | Zaharoză |
| [nedefinit] | 732-740 |
| Subiect | Zahăr (fabricare) |
| [nedefinit] | 757-777 |
| Subiect | Var (fabricare) |
| [nedefinit] | 778-782 |
| Subiect | Zahăr brut (rafinare din trestia de zahăr) |
| [nedefinit] | 806-822 |
| Subiect | Amidon (industrie) |
| [nedefinit] | 830-873 |
| Subiect | Amidon nativ |
| [nedefinit] | 830-836 |
| Subiect | Produs zaharos (materii prime) |
| [nedefinit] | 874-894 |
| Subiect | Halva (fabricare) |
| [nedefinit] | 894-896 |
| Subiect | Drajeuri (fabricare) |
| [nedefinit] | 896-906 |
| Subiect | Jeleu (fabricare) |
| [nedefinit] | 906-910 |
| Subiect | Rahat (fabricare) |
| [nedefinit] | 910-913 |
| Subiect | Fondant (fabricare) |
| [nedefinit] | 913-922 |
| Subiect | Produs de laborator (tehnologie - industrie alimentară) |
| [nedefinit] | 922-925 |
| Subiect | Caramele (fabricare) |
| [nedefinit] | 925-928 |
| Subiect | Ciocolată (fabricare) |
| [nedefinit] | 928-938 |
| Subiect | Pudră de cacao (fabricare) |
| [nedefinit] | 928-938 |
| Subiect | Cafea (prelucrare) |
| [nedefinit] | 939-946 |
| Subiect | Cereale (tipuri) |
| [nedefinit] | 948-961 |
| Subiect | Cereale (conservare) |
| [nedefinit] | 961-999 |
| Subiect | Morărit (tehnologie) |
| [nedefinit] | 1000-1066 |
| Subiect | Industria morăritului; vezi şi Morărit |
| [nedefinit] | 1000-1066 |
| Subiect | Făină (omogenizare, ambalare) |
| [nedefinit] | 1050-1052 |
| Subiect | Făină de porumb (obţinere) |
| [nedefinit] | 1052-1056 |
| Subiect | Crupe de orez (obţinere) |
| [nedefinit] | 1056-1057 |
| Subiect | Protecţia muncii (industria morăritului) |
| [nedefinit] | 1062-1066 |
| Subiect | Pâine (fabricare) |
| [nedefinit] | 1067-1130 |
| Subiect | Panificaţie (amelioratori) |
| [nedefinit] | 1118-1121 |
| Subiect | Enzimă (panificaţie) |
| [nedefinit] | 1118-1119 |
| Subiect | Emulgator (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 1120-1121 |
| Subiect | Pâine (valoare nutritivă) |
| [nedefinit] | 1128-1130 |
| Subiect | Paste făinoase (fabricare) |
| [nedefinit] | 1131-1148 |
| Subiect | Biscuiţi (fabricare) |
| [nedefinit] | 1148-1159 |
| Subiect | Napolitane (fabricare) |
| [nedefinit] | 1160-1163 |
| Subiect | Turtă dulce (fabricare) |
| [nedefinit] | 1164-1166 |
| Subiect | Grisine (fabricare) |
| [nedefinit] | 1166-1168 |
| Subiect | Sticksuri (fabricare) |
| [nedefinit] | 1168-1169 |
| Subiect | Pişcoturi (fabricare) |
| [nedefinit] | 1169-1170 |
| Subiect | Produse de patiserie fină (fabricare) |
| [nedefinit] | 1170-1177 |
| Subiect | Aluat de foitaj (fabricare); vezi şi Produse de foitaj |
| [nedefinit] | 1172-1177 |
| Subiect | Produse de foitaj |
| [nedefinit] | 1172-1177 |
| Subiect | Industria uleiurilor şi a grăsimilor animale |
| [nedefinit] | 1178-1299 |
| Subiect | Lipide (alimentaţie) |
| [nedefinit] | 1178-1180 |
| Subiect | Uleiuri (fabricare) |
| [nedefinit] | 1188-1259 |
| Subiect | Margarină (tipuri şi compoziţie) |
| [nedefinit] | 1259-1266 |
| Subiect | Margarină (fabricare) |
| [nedefinit] | 1266-1272 |
| Subiect | Shortening (industria uleiurilor) |
| [nedefinit] | 1273-1281 |
| Subiect | Grăsimi interesterificate (industrie alimentară) |
| [nedefinit] | 1281-1285 |
| Subiect | Dressinguri şi maioneze (alimentaţie) |
| [nedefinit] | 1285-1290 |
| Subiect | Maioneză; vezi şi Dressinguri şi maioneze |
| [nedefinit] | 1285-1290 |
| Subiect | Grăsimi animale (industria uleiurilor) |
| [nedefinit] | 1291-1299 |
| Subiect | Bere (fabricare); vezi Industria berii |
| [nedefinit] | 1300-1410 |
| Subiect | Industria berii |
| [nedefinit] | 1300-1410 |
| Subiect | Drojdie de panificaţie (obţinere) |
| [nedefinit] | 1411-1421 |
| Subiect | Industria alcoolului (materii prime) |
| [nedefinit] | 1452-1455 |
| Subiect | Industria băuturilor (fabricare, din cereale şi cartofi) |
| [nedefinit] | 1455-1468 |
| Subiect | Industria băuturilor (fabricare, din melasă) |
| [nedefinit] | 1468-1470 |
| Subiect | Industria alimentară (igienizare) |
| [nedefinit] | 1615-1626 |
| Subiect | Epurarea apei |
| [nedefinit] | 165-175 |
| Subiect | Substanţă (cu utilizări în industria alimentară) |
| [nedefinit] | 281-285 |
| Subiect | Chimie alimentară |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 663/664(035) |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
| Autor secundar | Alexe Petru |
| Bahrim Gabriela | |
| Stroia Alexandru | |
| Alexandru Ana | |
| Bârsan Iulian | |
| Bordei Despina | |
| Bulancea Mircea | |
| Croitor Nicoleta | |
| Dan Valentina | |
| Danielevici Constantin | |
| Gyemant Andrei | |
| Hopulele Traian | |
| Iordan Maria | |
| Jantea Carol | |
| Lungu Cornelia | |
| Nicolau Anca | |
| Panţâru Dumitru | |
| Resmeriţă Doruleţ | |
| Sahleanu Viorel | |
| Stoicescu Antoaneta | |
| Stroia Livia | |
| Tofan Ion | |
| Vizireanu Camelia | |
| Verşescu Vifor | |
| Cod de legătură | coordonator |
| Autor secundar | Banu Constantin |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Alexe Petru |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Bahrim Gabriela |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Stroia Alexandru |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Alexandru Ana |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Bârsan Iulian |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Bordei Despina |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Bulancea Mircea |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Croitor Nicoleta |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Dan Valentina |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Danielevici Constantin |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Gyemant Andrei |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Hopulele Traian |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Iordan Maria |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Jantea Carol |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Lungu Cornelia |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Nicolau Anca |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Panţâru Dumitru |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Resmeriţă Doruleţ |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Sahleanu Viorel |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Stoicescu Antoaneta |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Stroia Livia |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Tofan Ion |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Vizireanu Camelia |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Verşescu Vifor |
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 82964 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 396441 / 396441 | L | Împrumut | Da | 66 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| L | Împrumut | 1 |
|