Autor | BECEANU, DUMITRU chat |
Editura | M.A.S.T. chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 2008 |
Subiect | Conservare (industria alimentară - legume şi fructe) |
Conservare (industria alimentară - produse vegetale) chat | |
Conservare (industria alimentară) chat | |
Legumicultură chat | |
Pomicultură chat | |
Horticultură chat | |
Grădinărit ornamental chat | |
ISBN | 9789731822167 |
Note | Bibliogr. p.397-398 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789731822167 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66/B39 |
C.II.35825 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Fructe, legume şi flori |
Alte informaţii la titlu | Metode de prelungire a păstrării în stare proaspătă |
Conserve de legume şi fructe | |
Menţiuni de ediţie | |
Menţiuni de ediţie | 3 |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | M.A.S.T. |
Data publicării | 2008 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 398p.:fig.,tab. |
Titlu | |
Titlu | Fructe, legume şi flori : Metode de prelungire a păstrării în stare proaspătă |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.397-398 |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Păstrarea în stare proaspătă a produselor horticole |
Tehnologia valorificării în stare proaspătă a căpşunelor şi a fructelor de arbuşti fructiferi [ afine, coacăze, zmeură ] | |
Tehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor drupacee (sâmburoase) [ cireşe, vişine, caise, piersici, prune ] | |
Tehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor pomacee (seminţoase) [ mere, pere, gutui ] | |
Tehnologia de valorificare a nucilor | |
Tehnologia de valorificare în stare proaspătă a strugurilor de masă | |
Tehnologia de valorificare în stare proaspătă a legumelor solanacee de la care se consumă fructele [ tomate, vinete, ardei ] | |
Tehnologia şi valorificarea în stare proaspătă a legumelor cucurbitaceae [ castraveţi, pepeni galbeni, pepeni verzi, dovleci ] | |
Tehnologia păstrării în stare proaspătă a legumelor de păstăi [ fasole de grădină, mazăre, bob de grădină, bame ] | |
Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor de frunze şi a unor specii mai puţin răspândite [ salată, spanac, andive, cicoare... | |
Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor bulboase [ ceapă, usturoi, arpagic, praz ] | |
Tehnologia valorificării legumelor rădăcinoase în stare proaspătă [ ridichi, morcovi, sfeclă roşie, pătrunjel, păstârnac ] | |
Tehnologia de valorificare a tuberculilor de cartof | |
Tehnologia de valorificare în stare păroaspătă a legumelor din grupa verzei [ varză, conopidă, broccoli, gulii, gulioare ] | |
Tehnologia valorificării în stare proaspătă a ciupercilor comestibile cultivate | |
Tehnologia valorificării florilor | |
Valorificarea produselor horticole subtropicale şi tropicale [ banane, kiwi, fructe citrice ] | |
Tehnologia valorificării seminţelor şi materialului săditor horticol | |
Aspecte generale privind valorificarea prin prelucreare industrială a produselor horticole | |
Tehnologia produselor semiindustrializate din fructe | |
Tehnologia produselor semiindustrializate din legume [ produse fermentate lactic, murături în oţet şi saramură ] | |
Tehnologii de deshidratare la produsele horticole | |
Tehnologii de concentrare | |
Tehnologia produselor pasteurizate şi termosterilizate (apertizate) | |
Tehnologia conservării produselor horticole prin congelare | |
Tehnologia băuturilor distilate din fructe | |
Valorificarea produselor horticole din " gama a IV- a "- obţinerea pectinei, coloranţilor naturali, oţetul din fructe, extragerea uleiurilor | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Conservare (industria alimentară - legume şi fructe) |
Conservare (industria alimentară - produse vegetale) | |
Conservare (industria alimentară) | |
Legumicultură | |
Pomicultură | |
Horticultură | |
Grădinărit ornamental | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.8 |
631.563:634.1+635.1/.8+635.9 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/B39 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | BECEANU, DUMITRU |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Chira Adrian |
Paşca Ioan | |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Chira Adrian |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Paşca Ioan |
Cod de legătură | coperta |
Autor secundar | Bostan Cornelia |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 109403 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 480214 / 480214 | A | Împrumut | Da | 66 | |
2. | 480213 / 480213 | A | Împrumut | Da | 66 | |
3. | 480212 / 480212 | L | Împrumut | Da | 66 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 2 |
|
L | Împrumut | 1 |
|