| Autor | BECEANU, DUMITRU chat |
| Editura | M.A.S.T. chat |
| Loc publicare | Bucureşti |
| An | 2008 |
| Subiect | Conservare (industria alimentară - legume şi fructe) |
| Conservare (industria alimentară - produse vegetale) chat | |
| Conservare (industria alimentară) chat | |
| Legumicultură chat | |
| Pomicultură chat | |
| Horticultură chat | |
| Grădinărit ornamental chat | |
| ISBN | 9789731822167 |
| Note | Bibliogr. p.397-398 |
| ISBN | |
| Număr ISBN | 9789731822167 |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 66/B39 |
| C.II.35825 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Fructe, legume şi flori |
| Alte informaţii la titlu | Metode de prelungire a păstrării în stare proaspătă |
| Conserve de legume şi fructe | |
| Menţiuni de ediţie | |
| Menţiuni de ediţie | 3 |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | M.A.S.T. |
| Data publicării | 2008 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 398p.:fig.,tab. |
| Titlu | |
| Titlu | Fructe, legume şi flori : Metode de prelungire a păstrării în stare proaspătă |
| Notă generală | |
| Textul notei | Bibliogr. p.397-398 |
| Notă de rezumat/abstract | |
| Abstract/Sumar | Păstrarea în stare proaspătă a produselor horticole |
| Tehnologia valorificării în stare proaspătă a căpşunelor şi a fructelor de arbuşti fructiferi [ afine, coacăze, zmeură ] | |
| Tehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor drupacee (sâmburoase) [ cireşe, vişine, caise, piersici, prune ] | |
| Tehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor pomacee (seminţoase) [ mere, pere, gutui ] | |
| Tehnologia de valorificare a nucilor | |
| Tehnologia de valorificare în stare proaspătă a strugurilor de masă | |
| Tehnologia de valorificare în stare proaspătă a legumelor solanacee de la care se consumă fructele [ tomate, vinete, ardei ] | |
| Tehnologia şi valorificarea în stare proaspătă a legumelor cucurbitaceae [ castraveţi, pepeni galbeni, pepeni verzi, dovleci ] | |
| Tehnologia păstrării în stare proaspătă a legumelor de păstăi [ fasole de grădină, mazăre, bob de grădină, bame ] | |
| Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor de frunze şi a unor specii mai puţin răspândite [ salată, spanac, andive, cicoare... | |
| Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor bulboase [ ceapă, usturoi, arpagic, praz ] | |
| Tehnologia valorificării legumelor rădăcinoase în stare proaspătă [ ridichi, morcovi, sfeclă roşie, pătrunjel, păstârnac ] | |
| Tehnologia de valorificare a tuberculilor de cartof | |
| Tehnologia de valorificare în stare păroaspătă a legumelor din grupa verzei [ varză, conopidă, broccoli, gulii, gulioare ] | |
| Tehnologia valorificării în stare proaspătă a ciupercilor comestibile cultivate | |
| Tehnologia valorificării florilor | |
| Valorificarea produselor horticole subtropicale şi tropicale [ banane, kiwi, fructe citrice ] | |
| Tehnologia valorificării seminţelor şi materialului săditor horticol | |
| Aspecte generale privind valorificarea prin prelucreare industrială a produselor horticole | |
| Tehnologia produselor semiindustrializate din fructe | |
| Tehnologia produselor semiindustrializate din legume [ produse fermentate lactic, murături în oţet şi saramură ] | |
| Tehnologii de deshidratare la produsele horticole | |
| Tehnologii de concentrare | |
| Tehnologia produselor pasteurizate şi termosterilizate (apertizate) | |
| Tehnologia conservării produselor horticole prin congelare | |
| Tehnologia băuturilor distilate din fructe | |
| Valorificarea produselor horticole din " gama a IV- a "- obţinerea pectinei, coloranţilor naturali, oţetul din fructe, extragerea uleiurilor | |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Conservare (industria alimentară - legume şi fructe) |
| Conservare (industria alimentară - produse vegetale) | |
| Conservare (industria alimentară) | |
| Legumicultură | |
| Pomicultură | |
| Horticultură | |
| Grădinărit ornamental | |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 664.8 |
| 631.563:634.1+635.1/.8+635.9 | |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 66/B39 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | BECEANU, DUMITRU |
| Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
| Autor secundar | Chira Adrian |
| Paşca Ioan | |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Chira Adrian |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Paşca Ioan |
| Cod de legătură | coperta |
| Autor secundar | Bostan Cornelia |
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 109403 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 480214 / 480214 | A | Împrumut | Da | 66 | |
| 2. | 480213 / 480213 | A | Împrumut | Da | 66 | |
| 3. | 480212 / 480212 | L | Împrumut | Da | 66 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| A | Împrumut | 2 |
|
| L | Împrumut | 1 |
|