Fructe, legume şi flori : Metode de prelungire a păstrării în stare proaspătă

Autor chat
Editura M.A.S.T. chat
Loc publicare Bucureşti
An 2008
Subiect Conservare (industria alimentară - legume şi fructe)
Conservare (industria alimentară - produse vegetale) chat
Conservare (industria alimentară) chat
Legumicultură chat
Pomicultură chat
Horticultură chat
Grădinărit ornamental chat
ISBN 9789731822167
Note Bibliogr. p.397-398

66/B39; C.II.35825

BECEANU, DUMITRU
    Fructe, legume şi flori : Metode de prelungire a păstrării în stare proaspătă : Conserve de legume şi fructe.- 3.- Bucureşti : M.A.S.T. , 2008.
    398p.:fig.,tab..    
    Bibliogr. p.397-398
    Păstrarea în stare proaspătă a produselor horticole
    Tehnologia valorificării în stare proaspătă a căpşunelor şi a fructelor de arbuşti fructiferi [ afine, coacăze, zmeură ]
    Tehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor drupacee (sâmburoase) [ cireşe, vişine, caise, piersici, prune ]
    Tehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor pomacee (seminţoase) [ mere, pere, gutui ]
    Tehnologia de valorificare a nucilor
    Tehnologia de valorificare în stare proaspătă a strugurilor de masă
    Tehnologia de valorificare în stare proaspătă a legumelor solanacee de la care se consumă fructele [ tomate, vinete, ardei ]
    Tehnologia şi valorificarea în stare proaspătă a legumelor cucurbitaceae [ castraveţi, pepeni galbeni, pepeni verzi, dovleci ]
    Tehnologia păstrării în stare proaspătă a legumelor de păstăi [ fasole de grădină, mazăre, bob de grădină, bame ]
    Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor de frunze şi a unor specii mai puţin răspândite [ salată, spanac, andive, cicoare...
    Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor bulboase [ ceapă, usturoi, arpagic, praz ]
    Tehnologia valorificării legumelor rădăcinoase în stare proaspătă [ ridichi, morcovi, sfeclă roşie, pătrunjel, păstârnac ]
    Tehnologia de valorificare a tuberculilor de cartof
    Tehnologia de valorificare în stare păroaspătă a legumelor din grupa verzei [ varză, conopidă, broccoli, gulii, gulioare ]
    Tehnologia valorificării în stare proaspătă a ciupercilor comestibile cultivate
    Tehnologia valorificării florilor
    Valorificarea produselor horticole subtropicale şi tropicale [ banane, kiwi, fructe citrice ]
    Tehnologia valorificării seminţelor şi materialului săditor horticol
    Aspecte generale privind valorificarea prin prelucreare industrială a produselor horticole
    Tehnologia produselor semiindustrializate din fructe
    Tehnologia produselor semiindustrializate din legume [ produse fermentate lactic, murături în oţet şi saramură ]
    Tehnologii de deshidratare la produsele horticole
    Tehnologii de concentrare
    Tehnologia produselor pasteurizate şi termosterilizate (apertizate)
    Tehnologia conservării produselor horticole prin congelare
    Tehnologia băuturilor distilate din fructe
    Valorificarea produselor horticole din " gama a IV- a "- obţinerea pectinei, coloranţilor naturali, oţetul din fructe, extragerea uleiurilor.
    ISBN 9789731822167

    I Chira Adrian
    II Paşca Ioan
    III Chira Adrian(coautor)
    IV Paşca Ioan(coautor)
    V Bostan Cornelia(coperta)

    1. Conservare (industria alimentară - legume şi fructe)
    2. Conservare (industria alimentară - produse vegetale)
    3. Conservare (industria alimentară)
    4. Legumicultură
    5. Pomicultură
    6. Horticultură
    7. Grădinărit ornamental

664.8
631.563:634.1+635.1/.8+635.9


010 __ $a9789731822167
035 __ $a 66/B39
035 __ $a C.II.35825
101 __ $arum
200 __ $aFructe, legume şi flori $eMetode de prelungire a păstrării în stare proaspătă
200 __ $eConserve de legume şi fructe
205 __ $a3
210 __ $aBucureşti $cM.A.S.T. $d2008
215 __ $a398p.:fig.,tab.
299 __ $aFructe, legume şi flori : Metode de prelungire a păstrării în stare proaspătă
300 __ $aBibliogr. p.397-398
330 __ $aPăstrarea în stare proaspătă a produselor horticole
330 __ $aTehnologia valorificării în stare proaspătă a căpşunelor şi a fructelor de arbuşti fructiferi [ afine, coacăze, zmeură ]
330 __ $aTehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor drupacee (sâmburoase) [ cireşe, vişine, caise, piersici, prune ]
330 __ $aTehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor pomacee (seminţoase) [ mere, pere, gutui ]
330 __ $aTehnologia de valorificare a nucilor
330 __ $aTehnologia de valorificare în stare proaspătă a strugurilor de masă
330 __ $aTehnologia de valorificare în stare proaspătă a legumelor solanacee de la care se consumă fructele [ tomate, vinete, ardei ]
330 __ $aTehnologia şi valorificarea în stare proaspătă a legumelor cucurbitaceae [ castraveţi, pepeni galbeni, pepeni verzi, dovleci ]
330 __ $aTehnologia păstrării în stare proaspătă a legumelor de păstăi [ fasole de grădină, mazăre, bob de grădină, bame ]
330 __ $aTehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor de frunze şi a unor specii mai puţin răspândite [ salată, spanac, andive, cicoare...
330 __ $aTehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor bulboase [ ceapă, usturoi, arpagic, praz ]
330 __ $aTehnologia valorificării legumelor rădăcinoase în stare proaspătă [ ridichi, morcovi, sfeclă roşie, pătrunjel, păstârnac ]
330 __ $aTehnologia de valorificare a tuberculilor de cartof
330 __ $aTehnologia de valorificare în stare păroaspătă a legumelor din grupa verzei [ varză, conopidă, broccoli, gulii, gulioare ]
330 __ $aTehnologia valorificării în stare proaspătă a ciupercilor comestibile cultivate
330 __ $aTehnologia valorificării florilor
330 __ $aValorificarea produselor horticole subtropicale şi tropicale [ banane, kiwi, fructe citrice ]
330 __ $aTehnologia valorificării seminţelor şi materialului săditor horticol
330 __ $aAspecte generale privind valorificarea prin prelucreare industrială a produselor horticole
330 __ $aTehnologia produselor semiindustrializate din fructe
330 __ $aTehnologia produselor semiindustrializate din legume [ produse fermentate lactic, murături în oţet şi saramură ]
330 __ $aTehnologii de deshidratare la produsele horticole
330 __ $aTehnologii de concentrare
330 __ $aTehnologia produselor pasteurizate şi termosterilizate (apertizate)
330 __ $aTehnologia conservării produselor horticole prin congelare
330 __ $aTehnologia băuturilor distilate din fructe
330 __ $aValorificarea produselor horticole din " gama a IV- a "- obţinerea pectinei, coloranţilor naturali, oţetul din fructe, extragerea uleiurilor
606 __ $aConservare (industria alimentară - legume şi fructe)
606 __ $aConservare (industria alimentară - produse vegetale)
606 __ $aConservare (industria alimentară)
606 __ $aLegumicultură
606 __ $aPomicultură
606 __ $aHorticultură
606 __ $aGrădinărit ornamental
675 __ $a664.8
675 __ $a631.563:634.1+635.1/.8+635.9
686 __ $a66/B39
700 __ $aBECEANU, DUMITRU
702 __ $aChira Adrian
702 __ $aPaşca Ioan
702 __ $4coautor $aChira Adrian
702 __ $4coautor $aPaşca Ioan
702 __ $4coperta $aBostan Cornelia
920 __ $a109403
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 480214 / 480214 A Împrumut Da 66
2. 480213 / 480213 A Împrumut Da 66
3. 480212 / 480212 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 2
L Împrumut 1

Disponibile: 3

Lăsați un comentariu