Afumături : Carne, cârnaţi, peşte

Autor chat
Editura M.A.S.T. chat
Loc publicare Bucureşti
An 2007
Subiect Conservare prin afumare (alimente)
Conservare prin sărare (alimente) chat
Conservare prin uscare (alimente) chat
Carne (metode de conservare) chat
Carne (semiconserve) chat
Carne (procese tehnologice de prelucrare) chat
Reţetă culinară; vezi Carte de bucate chat
ISBN 9789738011038
Note Ediţie revăzută. Index

64/B53; C.II.36175

BINDER, EGON
    Afumături : Carne, cârnaţi, peşte.- 2.- Bucureşti : M.A.S.T. , 2007.
    125p.:foto.,tab.,il..    
    Ediţie revăzută. Index.
    ISBN 9789738011038

    I Vasile Irina(traducere)

    1. Conservare prin afumare (alimente)
    2. Conservare prin sărare (alimente)
    3. Conservare prin uscare (alimente)
    4. Carne (metode de conservare)
    5. Carne (semiconserve)
    6. Carne (procese tehnologice de prelucrare)
    7. Reţetă culinară; vezi Carte de bucate

664.91
664.95


010 __ $a9789738011038
035 __ $a 64/B53
035 __ $a C.II.36175
101 __ $arum
200 __ $aAfumături $eCarne, cârnaţi, peşte
205 __ $a2
210 __ $aBucureşti $cM.A.S.T. $d2007
215 __ $a125p.:foto.,tab.,il.
299 __ $aAfumături : Carne, cârnaţi, peşte
300 __ $aEdiţie revăzută. Index
606 __ $aConservare prin afumare (alimente)
606 __ $aConservare prin sărare (alimente)
606 __ $aConservare prin uscare (alimente)
606 __ $aCarne (metode de conservare)
606 __ $aCarne (semiconserve)
606 __ $aCarne (procese tehnologice de prelucrare)
606 __ $aReţetă culinară; vezi Carte de bucate
675 __ $a664.91
675 __ $a664.95
686 __ $a64/B53
700 __ $aBINDER, EGON
702 __ $4traducere $aVasile Irina
920 __ $a111213
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 487298 / 487298 F2 Împrumut Da 64
2. 487297 / 487297 F1 Împrumut Da 64
3. 487296 / 487296 A Împrumut Da 64
4. 487295 / 487295 A Împrumut Da 64
5. 487294 / 487294 L Împrumut Da 64
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 2
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 5

Lăsați un comentariu