| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 63 |
| C.III.4748 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Tehnologia cărnii şi a subproduselor |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Tehnică |
| Data publicării | 1969 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 404p.:fig.,graf. |
| Titlu | |
| Titlu | Tehnologia cărnii şi a subproduselor |
| Notă generală | |
| Textul notei | Bibliogr. p.388-396 |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Carne (procese tehnologice de prelucrare) |
| Intestin (tehnologia cărnii) | |
| [nedefinit] | 303-336 |
| Subiect | Industria cărnii |
| Grăsime animală (industria cărnii) | |
| [nedefinit] | 270-290 |
| Subiect | Conservare (industria alimentară - carne) |
| [nedefinit] | 212-214 |
| Subiect | Conservare prin frig (alimente) |
| [nedefinit] | 200-248 |
| Subiect | Calitatea produselor; vezi şi Protecţia consumatorului |
| [nedefinit] | 183-190 |
| Subiect | Abator (industria cărnii) |
| [nedefinit] | 34-45 |
| Subiect | Animal domestic (produse zootehnice) |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 637.51.03 |
| 637.52.03 | |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 63 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
| Autor secundar | Oţel Ion |
| Plohotnic S. V. | |
| Stancu Mihai | |
| Barbu Nicolae | |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Oţel Ion |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Plohotnic S. V. |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Stancu Mihai |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Barbu Nicolae |
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 66893 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 80365 / 80365 | L | Împrumut | Da | 63 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| L | Împrumut | 1 |
|