Curs de tehnologia produselor de carne şi peşte

Autor chat
Editura Didactică şi Pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1964
Subiect Aliment de origine animală (tehnologia conservării)
Chimie alimentară chat
Conservă (fabricare) chat
Note Bibliogr. p.427

66; C.IV.3102

BANU, CONSTANTIN
    Curs de tehnologia produselor de carne şi peşte.- Bucureşti : Didactică şi Pedagogică , 1964.
    432p.:fig.,tab..    
    Bibliogr. p.427.

    1. Aliment de origine animală (tehnologia conservării)
    2. Chimie alimentară
    3. Conservă (fabricare)

664.9

035 __ $a 66
035 __ $a C.IV.3102
101 __ $arum
200 __ $aCurs de tehnologia produselor de carne şi peşte
210 __ $aBucureşti $cDidactică şi Pedagogică $d1964
215 __ $a432p.:fig.,tab.
299 __ $aCurs de tehnologia produselor de carne şi peşte
300 __ $aBibliogr. p.427
606 __ $aAliment de origine animală (tehnologia conservării)
606 __ $aChimie alimentară
606 __ $aConservă (fabricare)
675 __ $a664.9
686 __ $a66
700 __ $aBANU, CONSTANTIN
920 __ $a6100
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 58966 / 58966 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu