Autor | BANU, CONSTANTIN chat |
Editura | Didactică şi Pedagogică chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1964 |
Subiect | Aliment de origine animală (tehnologia conservării) |
Chimie alimentară chat | |
Conservă (fabricare) chat | |
Note | Bibliogr. p.427 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66 |
C.IV.3102 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Curs de tehnologia produselor de carne şi peşte |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Didactică şi Pedagogică |
Data publicării | 1964 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 432p.:fig.,tab. |
Titlu | |
Titlu | Curs de tehnologia produselor de carne şi peşte |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.427 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Aliment de origine animală (tehnologia conservării) |
Chimie alimentară | |
Conservă (fabricare) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.9 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | BANU, CONSTANTIN |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 6100 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 58966 / 58966 | L | Împrumut | Da | 66 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|