Procedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare

Autor chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1983
Subiect Aliment de origine animală (tehnologia conservării)
Aliment vegetal (tehnologia conservării) chat
Chimie alimentară chat
Conservă (fabricare) chat
Note Bibliogr. p.413-414

64; C.III.5311

SEGAL, BRAD
    Procedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare.- Bucureşti : Tehnică , 1983.
    414p.:fig.,tab..    
    Bibliogr. p.413-414.

    I Balint Constanţa
    II Balint Constanţa(coautor)

    1. Aliment de origine animală (tehnologia conservării)
    2. Aliment vegetal (tehnologia conservării)
    3. Chimie alimentară
    4. Conservă (fabricare)

664.8.022.362
664.9.022.362


035 __ $a 64
035 __ $a C.III.5311
101 __ $arum
200 __ $aProcedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1983
215 __ $a414p.:fig.,tab.
299 __ $aProcedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare
300 __ $aBibliogr. p.413-414
606 __ $aAliment de origine animală (tehnologia conservării)
606 __ $aAliment vegetal (tehnologia conservării)
606 __ $aChimie alimentară
606 __ $aConservă (fabricare)
675 __ $a664.8.022.362
675 __ $a664.9.022.362
686 __ $a64
700 __ $aSEGAL, BRAD
702 __ $aBalint Constanţa
702 __ $4coautor $aBalint Constanţa
920 __ $a61809
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 192478 / 192478 L Împrumut Da 64
2. 192479 / 192479 A Împrumut Da 64
3. 192480 / 192480 A Împrumut Da 64
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 2
L Împrumut 1

Disponibile: 3

Lăsați un comentariu