Autor | SEGAL, BRAD chat |
Editura | Tehnică chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1983 |
Subiect | Aliment de origine animală (tehnologia conservării) |
Aliment vegetal (tehnologia conservării) chat | |
Chimie alimentară chat | |
Conservă (fabricare) chat | |
Note | Bibliogr. p.413-414 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
C.III.5311 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Procedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1983 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 414p.:fig.,tab. |
Titlu | |
Titlu | Procedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.413-414 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Aliment de origine animală (tehnologia conservării) |
Aliment vegetal (tehnologia conservării) | |
Chimie alimentară | |
Conservă (fabricare) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.8.022.362 |
664.9.022.362 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | SEGAL, BRAD |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Balint Constanţa |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Balint Constanţa |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 61809 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 192478 / 192478 | L | Împrumut | Da | 64 | |
2. | 192479 / 192479 | A | Împrumut | Da | 64 | |
3. | 192480 / 192480 | A | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 2 |
|
L | Împrumut | 1 |
|