Fiziologia gustului

Autor chat
Editura Meridiane chat
Loc publicare Bucureşti
An 1988
Subiect Simţ (fiziologie umană)
Simţ (psihologie) chat
Gust (fiziologie umană) chat
Zahăr (fabricare) chat
Arbore de cafea (descoperire) chat
Ciocolată (fabricare) chat
Băutură (igienă alimentară) chat
Gurmanderie chat
Obezitate (dietetică) chat
Bucătărie (artă culinară internaţională) chat
Artă culinară chat
Alimentaţie (igienă personală) chat
Mâncare (obiceiuri) chat
Dietetică (sănătate şi igienă personală) chat
Viaţă particulară (obiceiuri) chat
Personalitate (trăsături) chat

39/B83

BRILLAT-SAVARIN, JEAN ANTHELME
    Fiziologia gustului / Brillat-Savarin ; traducere de Doina Pașca-Harsanyi ; cuvînt înainte de Dan Grigorescu.- Bucureşti : Meridiane , 1988.
    431 p..- (Biblioteca de artă. Biografii. Memorii. Eseuri ; 490).

    I Grigorescu, Dan(prefaţator)
    II Pașca-Harsanyi, Doina(traducător)

    1. Simţ (fiziologie umană)
    2. Simţ (psihologie)
    3. Gust (fiziologie umană)
    4. Zahăr (fabricare)
    5. Arbore de cafea (descoperire)
    6. Ciocolată (fabricare)
    7. Băutură (igienă alimentară)
    8. Gurmanderie
    9. Obezitate (dietetică)
    10. Bucătărie (artă culinară internaţională)
    11. Artă culinară
    12. Alimentaţie (igienă personală)
    13. Mâncare (obiceiuri)
    14. Dietetică (sănătate şi igienă personală)
    15. Viaţă particulară (obiceiuri)
    16. Personalitate (trăsături)

392.8(44)"17"
613.2
159.934


035 __ $a39/B83
101 _0 $arum
102 __ $aRO
200 _0 $aFiziologia gustului $bCarte tipărită $fBrillat-Savarin $gtraducere de Doina Pașca-Harsanyi $gcuvînt înainte de Dan Grigorescu
210 _# $aBucureşti $cMeridiane $d1988
215 __ $a431 p.
225 _0 $aBiblioteca de artă. Biografii. Memorii. Eseuri $v490
299 __ $aFiziologia gustului
606 _0 $aSimţ (fiziologie umană)
606 _0 $aSimţ (psihologie)
606 _0 $aGust (fiziologie umană)
606 _0 $aZahăr (fabricare) $b113-118
606 _0 $aArbore de cafea (descoperire) $b118-123
606 _0 $aCiocolată (fabricare) $b123-131
606 _0 $aBăutură (igienă alimentară) $b146-149
606 _0 $aGurmanderie
606 _0 $aObezitate (dietetică) $b239-260
606 _0 $aBucătărie (artă culinară internaţională)
606 _0 $aArtă culinară
606 _0 $aAlimentaţie (igienă personală)
606 _0 $aMâncare (obiceiuri)
606 _0 $aDietetică (sănătate şi igienă personală)
606 _0 $aViaţă particulară (obiceiuri)
606 _0 $aPersonalitate (trăsături)
675 __ $a392.8(44)"17"
675 __ $a613.2
675 __ $a159.934
686 __ $a39
700 _0 $aBRILLAT-SAVARIN, JEAN ANTHELME
702 _0 $4prefaţator $aGrigorescu, Dan
702 _0 $4traducător $aPașca-Harsanyi, Doina
920 __ $a10161
975 _0 $a392.8
975 _0 $a(44)
975 _0 $a"17"
975 _0 $a613.2
975 _0 $a159.934
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 542378 / 542378 AV Împrumut Da 39
2. 243741 / 243741 AV Împrumut Da 39
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
AV Împrumut 2

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu