Regim naturist de slăbire

Autor chat
Editura All chat
Loc publicare Bucureşti
An 2013
Subiect Dietă (igienă alimentară) chat
Dietă (stil de viaţă) chat
Cură de slăbire (igienă alimentară) chat
Regim alimentar (scheme-cadru) chat
Obezitate (dietetică) chat
ISBN 9786065871434
Note Rezumat în lb.engl.
Anexe Anexa 1. Consumul de calorii raportat la activităţile desfăşurate (în kilocalorii/kilocorp/oră la temperatura mediului ambiant de 20 grade Celsius); Anexa 2. Valoarea energetică (în kilocalorii), Indicele Glicemic şi componentele nutritive de bază ale alimentelor în grame (mililitri) la 100 de grame (mililitri) de produs; Anexa 3. Principalele efecte terapeutice ale plantelor medicinale prezentate în carte; Anexa 4. Indexul denumirilor populare şi botanice ale plantelor medicinale abordate în lucrare Anexa 5. Termeni de specialitate folosiţi în text270
Bibliogr. p.277-281

611/614/E54

ENE, FĂNICĂ-VOINEA
    Regim naturist de slăbire / Fănică-Voinea Ene ; prefaţă de Cristian Obrocea, Grigor Radoslavescu şi Mihai Roşu.- Bucureşti : All , 2013.
    284 p. : il., fotogr., tab..    
    Rezumat în lb.engl.
    Anexe Anexa 1. Consumul de calorii raportat la activităţile desfăşurate (în kilocalorii/kilocorp/oră la temperatura mediului ambiant de 20 grade Celsius); Anexa 2. Valoarea energetică (în kilocalorii), Indicele Glicemic şi componentele nutritive de bază ale alimentelor în grame (mililitri) la 100 de grame (mililitri) de produs; Anexa 3. Principalele efecte terapeutice ale plantelor medicinale prezentate în carte; Anexa 4. Indexul denumirilor populare şi botanice ale plantelor medicinale abordate în lucrare Anexa 5. Termeni de specialitate folosiţi în text270
    Bibliogr. p.277-281
    Cuprins Despre Fănică-Voinea Ene9 Repere biografice9 Un pasionat al medicinei naturii 12 în slujba suferinţei umane 17 Prefaţă 21 Amplă pledoarie pentru mijloacele naturale de slăbire21 I.OBEZITATEA25 1.Cauzele obezităţii 25 2.Mecanismul fiziopatologic de apariţie 29 3.Complicaţii 29 IIDORINŢA ŞI VOINŢA DE A DEVENI NORMOPONDERAL33 III.IEPURAREA ORGANISMULUI 37 IV.ÎMBINAREA TEORIEI CALORIILOR CU TEORIA INDICELUI GLICEMIC41 V.DIETĂ NATURISTĂ DE SLĂBIRE 55 1.Numai calorii negative în Meniul Zilnic 55 2. Niciun fel de ape în afara celor minerale alcaline plate58 3. Supremaţia alimentelor alcaline 66 4.Accent pe proteinele cu aminoacizi care slăbesc70 5.Să consumăm numai grăsimi nesaturate 74 6.Exclusiv carbohidraţi cu Indice Glicemic scăzut78 7.Fără alimente glucido-lipidice şi nu asociaţi la aceeaşi masă glucide cu lipide 81 8.Doar nutrimente cu un conţinut ridicat de fibre 83 9.Alimente cât mai puţin prelucrate culinar şi industrial 84 10.Să înlăturăm din meniu produsele alimentare cu aditivi toxici 93 11.Consumul alimentelor care asigură o digestie uşoară96 12.A slăbi în armonie cu cronobiologia alimentară 102 VI.SUPLIMENTE ALIMENTARE UTILE ÎN TRATAREA OBEZITĂŢII 119 1.Plantele medicinale 120 2.Antioxidanţii 125 3.Argila terapeutică 128 4.Drojdia de bere 130 5.Vitaminele 131 6.Aminoacizii 134 VII.PERMANENŢĂ ŞI PLĂCERE PENTRU EFORTUL FIZIC ÎN PROCESUL DE SLĂBIRE 137 VIII.SĂ FOLOSIM CÂT MAI EFICIENT FACTORII NATURALI DE CURĂ 145 1.Beneficiile climatului montan 146 2.Cura heliomarină 149 3.Silvoterapia 151 IX.BALNEOTERAPIA - UN AJUTOR PREŢIOS ÎN PROCESUL DE SLĂBIRE 155 X.MENŢINEREA PRIN PROCEDEE NATURALE A GREUTĂŢII OBŢINUTE 173 ANEXE 177 Anexa 1. Consumul de calorii raportat la activităţile desfăşurate (în kilocalorii/kilocorp/oră la temperatura mediului ambiant de 20 grade Celsius) 177 Anexa 2. Valoarea energetică (în kilocalorii), Indicele Glicemic şi componentele nutritive de bază ale alimentelor în grame (mililitri) la 100 de grame (mililitri) de produs 181 Anexa 3. Principalele efecte terapeutice ale plantelor medicinale prezentate în carte225 Anexa 4. Indexul denumirilor populare şi botanice ale plantelor medicinale abordate în lucrare 245 Anexa 5. Termeni de specialitate folosiţi în text270 BIBLIOGRAFIE SELECTIVĂ 277 Summary in English 283.
    ISBN 9786065871434

    I Radoslavescu, Grigore(prefațator)
    II Obrocea, Cristian(prefaţator)
    III Roşu, Mihai(prefaţator)

    1. Dietă (igienă alimentară)
    2. Dietă (stil de viaţă)
    3. Cură de slăbire (igienă alimentară)
    4. Regim alimentar (scheme-cadru)
    5. Obezitate (dietetică)

613.24

299 __ $aRegim naturist de slăbire
920 __ $a118701
975 _0 $a613.24
955 __ $a1
200 _0 $aRegim naturist de slăbire $bCarte tipărită $fFănică-Voinea Ene $gprefaţă de Cristian Obrocea, Grigor Radoslavescu şi Mihai Roşu
700 _0 $aENE, FĂNICĂ-VOINEA
702 _0 $4prefațator $aRadoslavescu, Grigore
702 _0 $4prefaţator $aObrocea, Cristian
702 __ $4prefaţator $aRoşu, Mihai
010 __ $a9786065871434
035 __ $a611/614/E54
686 __ $a61
675 __ $a613.24
606 _0 $aDietă (igienă alimentară)
606 _0 $aDietă (stil de viaţă)
606 _0 $aCură de slăbire (igienă alimentară)
606 _0 $aRegim alimentar (scheme-cadru)
606 _0 $aObezitate (dietetică)
101 _0 $arum
102 __ $aRomania
210 _# $aBucureşti $cAll $d2013
215 __ $a284 p. $cil., fotogr., tab.
300 __ $aRezumat în lb.engl.
300 __ $aAnexe Anexa 1. Consumul de calorii raportat la activităţile desfăşurate (în kilocalorii/kilocorp/oră la temperatura mediului ambiant de 20 grade Celsius); Anexa 2. Valoarea energetică (în kilocalorii), Indicele Glicemic şi componentele nutritive de bază ale alimentelor în grame (mililitri) la 100 de grame (mililitri) de produs; Anexa 3. Principalele efecte terapeutice ale plantelor medicinale prezentate în carte; Anexa 4. Indexul denumirilor populare şi botanice ale plantelor medicinale abordate în lucrare Anexa 5. Termeni de specialitate folosiţi în text270
300 __ $aBibliogr. p.277-281
330 __ $aCuprins Despre Fănică-Voinea Ene9 Repere biografice9 Un pasionat al medicinei naturii 12 în slujba suferinţei umane 17 Prefaţă 21 Amplă pledoarie pentru mijloacele naturale de slăbire21 I.OBEZITATEA25 1.Cauzele obezităţii 25 2.Mecanismul fiziopatologic de apariţie 29 3.Complicaţii 29 IIDORINŢA ŞI VOINŢA DE A DEVENI NORMOPONDERAL33 III.IEPURAREA ORGANISMULUI 37 IV.ÎMBINAREA TEORIEI CALORIILOR CU TEORIA INDICELUI GLICEMIC41 V.DIETĂ NATURISTĂ DE SLĂBIRE 55 1.Numai calorii negative în Meniul Zilnic 55 2. Niciun fel de ape în afara celor minerale alcaline plate58 3. Supremaţia alimentelor alcaline 66 4.Accent pe proteinele cu aminoacizi care slăbesc70 5.Să consumăm numai grăsimi nesaturate 74 6.Exclusiv carbohidraţi cu Indice Glicemic scăzut78 7.Fără alimente glucido-lipidice şi nu asociaţi la aceeaşi masă glucide cu lipide 81 8.Doar nutrimente cu un conţinut ridicat de fibre 83 9.Alimente cât mai puţin prelucrate culinar şi industrial 84 10.Să înlăturăm din meniu produsele alimentare cu aditivi toxici 93 11.Consumul alimentelor care asigură o digestie uşoară96 12.A slăbi în armonie cu cronobiologia alimentară 102 VI.SUPLIMENTE ALIMENTARE UTILE ÎN TRATAREA OBEZITĂŢII 119 1.Plantele medicinale 120 2.Antioxidanţii 125 3.Argila terapeutică 128 4.Drojdia de bere 130 5.Vitaminele 131 6.Aminoacizii 134 VII.PERMANENŢĂ ŞI PLĂCERE PENTRU EFORTUL FIZIC ÎN PROCESUL DE SLĂBIRE 137 VIII.SĂ FOLOSIM CÂT MAI EFICIENT FACTORII NATURALI DE CURĂ 145 1.Beneficiile climatului montan 146 2.Cura heliomarină 149 3.Silvoterapia 151 IX.BALNEOTERAPIA - UN AJUTOR PREŢIOS ÎN PROCESUL DE SLĂBIRE 155 X.MENŢINEREA PRIN PROCEDEE NATURALE A GREUTĂŢII OBŢINUTE 173 ANEXE 177 Anexa 1. Consumul de calorii raportat la activităţile desfăşurate (în kilocalorii/kilocorp/oră la temperatura mediului ambiant de 20 grade Celsius) 177 Anexa 2. Valoarea energetică (în kilocalorii), Indicele Glicemic şi componentele nutritive de bază ale alimentelor în grame (mililitri) la 100 de grame (mililitri) de produs 181 Anexa 3. Principalele efecte terapeutice ale plantelor medicinale prezentate în carte225 Anexa 4. Indexul denumirilor populare şi botanice ale plantelor medicinale abordate în lucrare 245 Anexa 5. Termeni de specialitate folosiţi în text270 BIBLIOGRAFIE SELECTIVĂ 277 Summary in English 283
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 597002 / 597002 A Împrumut Da 611/614
2. 548185 / 548185 F2 Împrumut Da 611/614
3. 548184 / 548184 A Împrumut Da 611/614
4. 548183 / 548183 A Împrumut Da 611/614
5. 511524 / 511524 A Împrumut Da 611/614
6. 511523 / 511523 A Împrumut Da 611/614
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 5
F2 Împrumut 1

Disponibile: 6

Lăsați un comentariu