Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 636/637 |
C.II.11164 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Îndrumător pentru tehnologia brînzeturilor |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1980 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 351p.:fig.,tab. |
Titlu | |
Titlu | Îndrumător pentru tehnologia brînzeturilor |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Tehnologia generală a brânzeturilor |
Cerinţele materiei prime pentru fabricarea brânzeturilor (compoziţie, proprietăţi, controlul calităţii laptelui) | |
Pregătirea laptelui pentru închegare | |
Închegarea laptelui | |
Prelucrarea coagulului | |
Formarea şi presarea brânzeturilor | |
Sărarea brânzeturilor | |
Maturarea brânzeturilor | |
Ambalarea brânzeturilor | |
Transportul şi depozitarea brânzeturilor | |
Procedee moderne de fabricare a brânzeturilor | |
Consumul specific la fabricarea brânzeturilor | |
Controlul calităţii brânzeturilor | |
Măsuri de igienă în industria brânzeturilor | |
Tehnologia de fabricare a principalelor sortimente de brânzeturi | |
Brânzeturi proaspete | |
Brânzeturi moi | |
Brânzeturi în saramură | |
Brânzeturi semitari | |
Brânzeturi tari | |
Brânzeturi cu pasta opărită | |
Brânzeturi frământate | |
Brânzeturi topite | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Animal domestic (produse zootehnice) |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 637.3.03 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 636/637 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | CHINTESCU, GEORGE |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 7536 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 170343 / 170343 | A | Împrumut | Da | 636/637 | |
2. | 170342 / 170342 | F2 | Împrumut | Da | 636/637 | |
3. | 170340 / 170340 | L | Împrumut | Da | 636/637 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 1 |
|
F2 | Împrumut | 1 |
|
L | Împrumut | 1 |
|