Îndrumător pentru tehnologia brînzeturilor

Autor chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1980
Subiect Animal domestic (produse zootehnice)

636/637; C.II.11164

CHINTESCU, GEORGE
    Îndrumător pentru tehnologia brînzeturilor.- Bucureşti : Tehnică , 1980.
    351p.:fig.,tab..    
    Tehnologia generală a brânzeturilor
    Cerinţele materiei prime pentru fabricarea brânzeturilor (compoziţie, proprietăţi, controlul calităţii laptelui)
    Pregătirea laptelui pentru închegare
    Închegarea laptelui
    Prelucrarea coagulului
    Formarea şi presarea brânzeturilor
    Sărarea brânzeturilor
    Maturarea brânzeturilor
    Ambalarea brânzeturilor
    Transportul şi depozitarea brânzeturilor
    Procedee moderne de fabricare a brânzeturilor
    Consumul specific la fabricarea brânzeturilor
    Controlul calităţii brânzeturilor
    Măsuri de igienă în industria brânzeturilor
    Tehnologia de fabricare a principalelor sortimente de brânzeturi
    Brânzeturi proaspete
    Brânzeturi moi
    Brânzeturi în saramură
    Brânzeturi semitari
    Brânzeturi tari
    Brânzeturi cu pasta opărită
    Brânzeturi frământate
    Brânzeturi topite.

    1. Animal domestic (produse zootehnice)

637.3.03

035 __ $a 636/637
035 __ $a C.II.11164
101 __ $arum
200 __ $aÎndrumător pentru tehnologia brînzeturilor
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1980
215 __ $a351p.:fig.,tab.
299 __ $aÎndrumător pentru tehnologia brînzeturilor
330 __ $aTehnologia generală a brânzeturilor
330 __ $aCerinţele materiei prime pentru fabricarea brânzeturilor (compoziţie, proprietăţi, controlul calităţii laptelui)
330 __ $aPregătirea laptelui pentru închegare
330 __ $aÎnchegarea laptelui
330 __ $aPrelucrarea coagulului
330 __ $aFormarea şi presarea brânzeturilor
330 __ $aSărarea brânzeturilor
330 __ $aMaturarea brânzeturilor
330 __ $aAmbalarea brânzeturilor
330 __ $aTransportul şi depozitarea brânzeturilor
330 __ $aProcedee moderne de fabricare a brânzeturilor
330 __ $aConsumul specific la fabricarea brânzeturilor
330 __ $aControlul calităţii brânzeturilor
330 __ $aMăsuri de igienă în industria brânzeturilor
330 __ $aTehnologia de fabricare a principalelor sortimente de brânzeturi
330 __ $aBrânzeturi proaspete
330 __ $aBrânzeturi moi
330 __ $aBrânzeturi în saramură
330 __ $aBrânzeturi semitari
330 __ $aBrânzeturi tari
330 __ $aBrânzeturi cu pasta opărită
330 __ $aBrânzeturi frământate
330 __ $aBrânzeturi topite
606 __ $aAnimal domestic (produse zootehnice)
675 __ $a637.3.03
686 __ $a636/637
700 __ $aCHINTESCU, GEORGE
920 __ $a7536
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 170343 / 170343 A Împrumut Da 636/637
2. 170342 / 170342 F2 Împrumut Da 636/637
3. 170340 / 170340 L Împrumut Da 636/637
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 1
F2 Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 3

Lăsați un comentariu