Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 636/637 |
C.II.28682 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Tehnologia laptelui şi a produselor lactate |
Alte informaţii la titlu | Manual pentru şcolile profesionale de ucenici |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Didactică şi Pedagogică |
Data publicării | 1963 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 383p.:fig. |
Titlu | |
Titlu | Tehnologia laptelui şi a produselor lactate : Manual pentru şcolile profesionale de ucenici |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p. 375 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Lapte de consum |
[nedefinit] | 96-130 |
Subiect | Produs lactat (industria alimentară) |
Produs lactat dietetic | |
[nedefinit] | 130-147 |
Subiect | Smântână (tehnologia prelucrării) |
[nedefinit] | 147-171 |
Subiect | Unt (tehnologia prelucrării) |
[nedefinit] | 171-214 |
Subiect | Brânzeturi (tehnologia prelucrării) |
[nedefinit] | 214-317 |
Subiect | Industria laptelui |
Protecţia muncii (industria laptelui) | |
[nedefinit] | 358-368 |
Subiect | Lapte praf |
[nedefinit] | 327-336 |
Subiect | Îngheţată (fabricare) |
[nedefinit] | 336-341 |
Subiect | Lapte (conservare) |
[nedefinit] | 317-327 |
Subiect | Animal domestic (produse zootehnice) |
Lapte (industrie) | |
Lapte (tehnologia prelucrării) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 637.12.03 |
637.2.03 | |
637.3.03 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 636/637 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | ZOLTAN, M. |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 68469 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 53846 / 53846 | L | Împrumut | Da | 636/637 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|