| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 636/637 |
| C.II.28682 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Tehnologia laptelui şi a produselor lactate |
| Alte informaţii la titlu | Manual pentru şcolile profesionale de ucenici |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Didactică şi Pedagogică |
| Data publicării | 1963 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 383p.:fig. |
| Titlu | |
| Titlu | Tehnologia laptelui şi a produselor lactate : Manual pentru şcolile profesionale de ucenici |
| Notă generală | |
| Textul notei | Bibliogr. p. 375 |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Lapte de consum |
| [nedefinit] | 96-130 |
| Subiect | Produs lactat (industria alimentară) |
| Produs lactat dietetic | |
| [nedefinit] | 130-147 |
| Subiect | Smântână (tehnologia prelucrării) |
| [nedefinit] | 147-171 |
| Subiect | Unt (tehnologia prelucrării) |
| [nedefinit] | 171-214 |
| Subiect | Brânzeturi (tehnologia prelucrării) |
| [nedefinit] | 214-317 |
| Subiect | Industria laptelui |
| Protecţia muncii (industria laptelui) | |
| [nedefinit] | 358-368 |
| Subiect | Lapte praf |
| [nedefinit] | 327-336 |
| Subiect | Îngheţată (fabricare) |
| [nedefinit] | 336-341 |
| Subiect | Lapte (conservare) |
| [nedefinit] | 317-327 |
| Subiect | Animal domestic (produse zootehnice) |
| Lapte (industrie) | |
| Lapte (tehnologia prelucrării) | |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 637.12.03 |
| 637.2.03 | |
| 637.3.03 | |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 636/637 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | ZOLTAN, M. |
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 68469 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 53846 / 53846 | L | Împrumut | Da | 636/637 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| L | Împrumut | 1 |
|