Autor | STAVROSITU, STERE chat |
Editura | Polirom chat |
Loc publicare | Iaşi |
An | 2014 |
Subiect | Management |
Servicii comerciale chat | |
Hotel (servicii) chat | |
Restaurant (administrare) chat | |
Artă culinară chat | |
Calitate (produse şi servicii) chat | |
Masă festivă (economie casnică) chat | |
Ospătar (profesie) chat | |
Carte de bucate (reţete) chat | |
Formare profesională chat | |
ISBN | 9789734640522 |
Note | Notă. Glosar |
Bibliogr. p.543 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789734640522 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 65/S80 |
C.III.10719 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Managementul calităţii serviciilor şi ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri |
Alte informaţii la titlu | Tematică pentru formare profesională |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iaşi |
Editura | Polirom |
Data publicării | 2014 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 543p.:[20]f.,il.color,fig |
Titlu | |
Titlu | Managementul calităţii serviciilor şi ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri : Tematică pentru formare profesională |
Notă generală | |
Textul notei | Notă. Glosar |
Bibliogr. p.543 | |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Particularităţile serviciilor în unităţile de alimentaţie |
Managementul calităţii resurselor umane | |
Organigrama de personal în unităţile de alimentaţie | |
Organizarea şi clasificarea unităţilor de alimentaţie | |
Compartimentarea şi dotarea unităţilor de alimentaţie pe activităţi funcţionale | |
Pregătirea unităţilor pentru primirea şi servirea consumatorilor | |
Forme de prezentare a preparatelor şi băuturilor | |
Organizarea formelor şi sistemelor de servire | |
Primirea şi servirea comenzilor | |
Recomandarea meselor şi serviciilor pe etapele zilei | |
Organizarea serviciilor pentru cină, mese festive şi oficiale (de protocol) | |
Sortimentele şi tehnologia băuturilor | |
Managementul şi marketingul în procesul de negociere | |
Managementul de producţie culinară (gastronomia-gastrotehnica) în unităţile de alimentaţie | |
Managementul de control al calităţii preparatelor culinare pe fluxul tehnologic | |
Grupele de preparate culinare în succesiunea gastronomiei. Reţete şi tehnologii | |
Semipreparate şi sosuri [ reţete ] | |
Gustări (antreuri) reci şi calde [ reţete ] | |
Preparate culinare lichide: borşuri, ciorbe, creme, supe [ reţete ] | |
Preparate culinare din peşte [ reţete ] | |
Specialităţi culinare din fructe de mare [ reţete ] | |
Sortimente de pizza [ reţete ] | |
Preparate culinare vegetariene [ reţete ] | |
Preparate din legume cu carne şi sosuri (mâncăruri) şi specialităţi de fripturi [ reţete ] | |
Deserturi de bucătărie-patiserie [ reţete ] | |
Managementul de producţie ţi tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie | |
Terminologie legislativă în activitatea economică-comercială | |
Sistemul informaţional de evidenţă în unităţile de alimentaţie | |
Noţiuni de igienă, protecţia muncii şi activitatea de închidere a unităţilor de alimentaţie | |
Serviciile hoteliere şi ospitalitatea turistică | |
Organizarea activităţii unităţilor de cazare | |
Activitatea didactică în domeniul alimentaţiei a prof. Stere Stavrositu în perioada 2001-2011 | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Management |
Servicii comerciale | |
Hotel (servicii) | |
Restaurant (administrare) | |
Artă culinară | |
Calitate (produse şi servicii) | |
Masă festivă (economie casnică) | |
Ospătar (profesie) | |
Carte de bucate (reţete) | |
Formare profesională | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 65.012.4:658.562:640.4 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 65/S80 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | STAVROSITU, STERE |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 117596 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 508063 / 508063 | A | Împrumut | Da | 65 | |
2. | 508062 / 508062 | L | Împrumut | Da | 65 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 1 |
|
L | Împrumut | 1 |
|