Managementul calităţii serviciilor şi ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri : Tematică pentru formare profesională

Autor chat
Editura Polirom chat
Loc publicare Iaşi
An 2014
Subiect Management
Servicii comerciale chat
Hotel (servicii) chat
Restaurant (administrare) chat
Artă culinară chat
Calitate (produse şi servicii) chat
Masă festivă (economie casnică) chat
Ospătar (profesie) chat
Carte de bucate (reţete) chat
Formare profesională chat
ISBN 9789734640522
Note Notă. Glosar
Bibliogr. p.543

65/S80; C.III.10719

STAVROSITU, STERE
    Managementul calităţii serviciilor şi ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri : Tematică pentru formare profesională.- Iaşi : Polirom , 2014.
    543p.:[20]f.,il.color,fig.    
    Notă. Glosar
    Bibliogr. p.543
    Particularităţile serviciilor în unităţile de alimentaţie
    Managementul calităţii resurselor umane
    Organigrama de personal în unităţile de alimentaţie
    Organizarea şi clasificarea unităţilor de alimentaţie
    Compartimentarea şi dotarea unităţilor de alimentaţie pe activităţi funcţionale
    Pregătirea unităţilor pentru primirea şi servirea consumatorilor
    Forme de prezentare a preparatelor şi băuturilor
    Organizarea formelor şi sistemelor de servire
    Primirea şi servirea comenzilor
    Recomandarea meselor şi serviciilor pe etapele zilei
    Organizarea serviciilor pentru cină, mese festive şi oficiale (de protocol)
    Sortimentele şi tehnologia băuturilor
    Managementul şi marketingul în procesul de negociere
    Managementul de producţie culinară (gastronomia-gastrotehnica) în unităţile de alimentaţie
    Managementul de control al calităţii preparatelor culinare pe fluxul tehnologic
    Grupele de preparate culinare în succesiunea gastronomiei. Reţete şi tehnologii
    Semipreparate şi sosuri [ reţete ]
    Gustări (antreuri) reci şi calde [ reţete ]
    Preparate culinare lichide: borşuri, ciorbe, creme, supe [ reţete ]
    Preparate culinare din peşte [ reţete ]
    Specialităţi culinare din fructe de mare [ reţete ]
    Sortimente de pizza [ reţete ]
    Preparate culinare vegetariene [ reţete ]
    Preparate din legume cu carne şi sosuri (mâncăruri) şi specialităţi de fripturi [ reţete ]
    Deserturi de bucătărie-patiserie [ reţete ]
    Managementul de producţie ţi tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie
    Terminologie legislativă în activitatea economică-comercială
    Sistemul informaţional de evidenţă în unităţile de alimentaţie
    Noţiuni de igienă, protecţia muncii şi activitatea de închidere a unităţilor de alimentaţie
    Serviciile hoteliere şi ospitalitatea turistică
    Organizarea activităţii unităţilor de cazare
    Activitatea didactică în domeniul alimentaţiei a prof. Stere Stavrositu în perioada 2001-2011.
    ISBN 9789734640522

    1. Management
    2. Servicii comerciale
    3. Hotel (servicii)
    4. Restaurant (administrare)
    5. Artă culinară
    6. Calitate (produse şi servicii)
    7. Masă festivă (economie casnică)
    8. Ospătar (profesie)
    9. Carte de bucate (reţete)
    10. Formare profesională

65.012.4:658.562:640.4

010 __ $a9789734640522
035 __ $a 65/S80
035 __ $a C.III.10719
101 __ $arum
200 __ $aManagementul calităţii serviciilor şi ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri $eTematică pentru formare profesională
210 __ $aIaşi $cPolirom $d2014
215 __ $a543p.:[20]f.,il.color,fig
299 __ $aManagementul calităţii serviciilor şi ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri : Tematică pentru formare profesională
300 __ $aNotă. Glosar
300 __ $aBibliogr. p.543
330 __ $aParticularităţile serviciilor în unităţile de alimentaţie
330 __ $aManagementul calităţii resurselor umane
330 __ $aOrganigrama de personal în unităţile de alimentaţie
330 __ $aOrganizarea şi clasificarea unităţilor de alimentaţie
330 __ $aCompartimentarea şi dotarea unităţilor de alimentaţie pe activităţi funcţionale
330 __ $aPregătirea unităţilor pentru primirea şi servirea consumatorilor
330 __ $aForme de prezentare a preparatelor şi băuturilor
330 __ $aOrganizarea formelor şi sistemelor de servire
330 __ $aPrimirea şi servirea comenzilor
330 __ $aRecomandarea meselor şi serviciilor pe etapele zilei
330 __ $aOrganizarea serviciilor pentru cină, mese festive şi oficiale (de protocol)
330 __ $aSortimentele şi tehnologia băuturilor
330 __ $aManagementul şi marketingul în procesul de negociere
330 __ $aManagementul de producţie culinară (gastronomia-gastrotehnica) în unităţile de alimentaţie
330 __ $aManagementul de control al calităţii preparatelor culinare pe fluxul tehnologic
330 __ $aGrupele de preparate culinare în succesiunea gastronomiei. Reţete şi tehnologii
330 __ $aSemipreparate şi sosuri [ reţete ]
330 __ $aGustări (antreuri) reci şi calde [ reţete ]
330 __ $aPreparate culinare lichide: borşuri, ciorbe, creme, supe [ reţete ]
330 __ $aPreparate culinare din peşte [ reţete ]
330 __ $aSpecialităţi culinare din fructe de mare [ reţete ]
330 __ $aSortimente de pizza [ reţete ]
330 __ $aPreparate culinare vegetariene [ reţete ]
330 __ $aPreparate din legume cu carne şi sosuri (mâncăruri) şi specialităţi de fripturi [ reţete ]
330 __ $aDeserturi de bucătărie-patiserie [ reţete ]
330 __ $aManagementul de producţie ţi tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie
330 __ $aTerminologie legislativă în activitatea economică-comercială
330 __ $aSistemul informaţional de evidenţă în unităţile de alimentaţie
330 __ $aNoţiuni de igienă, protecţia muncii şi activitatea de închidere a unităţilor de alimentaţie
330 __ $aServiciile hoteliere şi ospitalitatea turistică
330 __ $aOrganizarea activităţii unităţilor de cazare
330 __ $aActivitatea didactică în domeniul alimentaţiei a prof. Stere Stavrositu în perioada 2001-2011
606 __ $aManagement
606 __ $aServicii comerciale
606 __ $aHotel (servicii)
606 __ $aRestaurant (administrare)
606 __ $aArtă culinară
606 __ $aCalitate (produse şi servicii)
606 __ $aMasă festivă (economie casnică)
606 __ $aOspătar (profesie)
606 __ $aCarte de bucate (reţete)
606 __ $aFormare profesională
675 __ $a65.012.4:658.562:640.4
686 __ $a65/S80
700 __ $aSTAVROSITU, STERE
920 __ $a117596
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 508063 / 508063 A Împrumut Da 65
2. 508062 / 508062 L Împrumut Da 65
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu