Materii prime pentru industria conservelor din fructe : lucrări practice

Autor chat
Editura Universitaria chat
Loc publicare Craiova
An 2012
Subiect Conservare (industria alimentară - legume şi fructe) chat
Carte de bucate (reţete) chat
ISBN 9786061404896
Note Anexa
Bibliogr. p.147-150

64/G91; C.III.12130

GRUIA, MARIUS CĂTĂLIN
    Materii prime pentru industria conservelor din fructe : lucrări practice.- Craiova : Universitaria , 2012.
    152p. : il., tab..    
    Anexa
    Bibliogr. p.147-150
    CUPRINS Formareafructelor-materieprimă1 1Floarea1 2Fructul 3 Cap2Tehnologia generală şiutilaje comune 6 1Recepţia6 2Calibrarea 6 3Spălarea7 4Curăţarea7 5Tăierea - divizarea8 6Tratamenteantioxidative8 7Fierberea -concentrarea10 8Dozarea - umplerea11 9Capsularea11 10Pasteurizarea11 11Spălarea recipientelor12 12Transporturi interne 12 Cap3Materiale ajutătoare 14 1. Apa 2Substanţele îndulcitoare15 3Acizii alimentari17 4Substanţele gelificante18 5Substanţele conservante19 6Alcoolul etilic21 7Substanţele colorante21 8Aromele22 9Detergenţii 22 Cap4Ambalaje24 1Recipiente din metal24 2Recipiente din sticlă27 3Materiale plastice28 4Ambalaje din carton şi lemn28 5Materiale anexe29 Cap5Semifabricate din fructeconservate chimic31 1Generalităţi31 2Pulpe 33 3Marcuri 35 4Sucuri 37 5Defecte de fabricaţie 38 Cap6Dulceţuri40 1Caracteristici şi principii tehnologice40 2Obţinerea produsului finit42 3Reţete de fabricaţie53 4Defecte de fabricaţie64 Cap7Compoturi70 1Generalităţi70 2Reţete de fabricaţie74 3Defecte de fabricaţie79 Cap8Fructe confiate82 1Caracteristici şi principii tehnologice82 2Obţinerea produsului finit92 3Practica confierii94 4Defecte de fabricaţie100 Cap9Gemul102 1Caracteristici şi principii tehnologice102 2Obţinerea produsului finit105 3Reţete de fabricaţie112 4Defecte de fabricaţie115 Cap10Alte produse finite118 1Pasta de fructe118 2Magiunul119 3Piureuri şi creme de fructe120 4Nectaruri133 Cap11Determinarea proprietăţilororganoleptice alefructelor137 Anexa 1 - Tabel pentrucalculul soluţiilor dezahăr145 Bibliografie147.
    ISBN 9786061404896

    1. Conservare (industria alimentară - legume şi fructe)
    2. Carte de bucate (reţete)

664.8

010 __ $a9786061404896
035 __ $a64/G91
035 __ $aC.III.12130
101 _0 $arum
102 __ $aRO
200 _0 $aMaterii prime pentru industria conservelor din fructe $bCarte tipărită $elucrări practice
210 _# $aCraiova $cUniversitaria $d2012
215 __ $a152p. $cil., tab.
299 __ $aMaterii prime pentru industria conservelor din fructe : lucrări practice
300 __ $aAnexa
300 __ $aBibliogr. p.147-150
330 __ $aCUPRINS Formareafructelor-materieprimă1 1Floarea1 2Fructul 3 Cap2Tehnologia generală şiutilaje comune 6 1Recepţia6 2Calibrarea 6 3Spălarea7 4Curăţarea7 5Tăierea - divizarea8 6Tratamenteantioxidative8 7Fierberea -concentrarea10 8Dozarea - umplerea11 9Capsularea11 10Pasteurizarea11 11Spălarea recipientelor12 12Transporturi interne 12 Cap3Materiale ajutătoare 14 1. Apa 2Substanţele îndulcitoare15 3Acizii alimentari17 4Substanţele gelificante18 5Substanţele conservante19 6Alcoolul etilic21 7Substanţele colorante21 8Aromele22 9Detergenţii 22 Cap4Ambalaje24 1Recipiente din metal24 2Recipiente din sticlă27 3Materiale plastice28 4Ambalaje din carton şi lemn28 5Materiale anexe29 Cap5Semifabricate din fructeconservate chimic31 1Generalităţi31 2Pulpe 33 3Marcuri 35 4Sucuri 37 5Defecte de fabricaţie 38 Cap6Dulceţuri40 1Caracteristici şi principii tehnologice40 2Obţinerea produsului finit42 3Reţete de fabricaţie53 4Defecte de fabricaţie64 Cap7Compoturi70 1Generalităţi70 2Reţete de fabricaţie74 3Defecte de fabricaţie79 Cap8Fructe confiate82 1Caracteristici şi principii tehnologice82 2Obţinerea produsului finit92 3Practica confierii94 4Defecte de fabricaţie100 Cap9Gemul102 1Caracteristici şi principii tehnologice102 2Obţinerea produsului finit105 3Reţete de fabricaţie112 4Defecte de fabricaţie115 Cap10Alte produse finite118 1Pasta de fructe118 2Magiunul119 3Piureuri şi creme de fructe120 4Nectaruri133 Cap11Determinarea proprietăţilororganoleptice alefructelor137 Anexa 1 - Tabel pentrucalculul soluţiilor dezahăr145 Bibliografie147
606 _0 $aConservare (industria alimentară - legume şi fructe)
606 _0 $aCarte de bucate (reţete)
675 __ $a664.8
686 __ $a62/64
700 _0 $aGRUIA, MARIUS CĂTĂLIN
975 _0 $a664.8
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 546565 / 546565 L Împrumut la sala de lectură Da 64
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu