Autor | GRUIA, MARIUS CĂTĂLIN chat |
Editura | Universitaria chat |
Loc publicare | Craiova |
An | 2012 |
Subiect | Conservare (industria alimentară - legume şi fructe) chat |
Carte de bucate (reţete) chat | |
ISBN | 9786061404896 |
Note | Anexa |
Bibliogr. p.147-150 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9786061404896 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64/G91 |
C.III.12130 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Ţara de publicare sau producţie | |
Ţara de publicare | RO |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Materii prime pentru industria conservelor din fructe |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | lucrări practice |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Craiova |
Editura | Universitaria |
Data publicării | 2012 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 152p. |
Alte detalii fizice | il., tab. |
Titlu | |
Titlu | Materii prime pentru industria conservelor din fructe : lucrări practice |
Notă generală | |
Textul notei | Anexa |
Bibliogr. p.147-150 | |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | CUPRINS Formareafructelor-materieprimă1 1Floarea1 2Fructul 3 Cap2Tehnologia generală şiutilaje comune 6 1Recepţia6 2Calibrarea 6 3Spălarea7 4Curăţarea7 5Tăierea - divizarea8 6Tratamenteantioxidative8 7Fierberea -concentrarea10 8Dozarea - umplerea11 9Capsularea11 10Pasteurizarea11 11Spălarea recipientelor12 12Transporturi interne 12 Cap3Materiale ajutătoare 14 1. Apa 2Substanţele îndulcitoare15 3Acizii alimentari17 4Substanţele gelificante18 5Substanţele conservante19 6Alcoolul etilic21 7Substanţele colorante21 8Aromele22 9Detergenţii 22 Cap4Ambalaje24 1Recipiente din metal24 2Recipiente din sticlă27 3Materiale plastice28 4Ambalaje din carton şi lemn28 5Materiale anexe29 Cap5Semifabricate din fructeconservate chimic31 1Generalităţi31 2Pulpe 33 3Marcuri 35 4Sucuri 37 5Defecte de fabricaţie 38 Cap6Dulceţuri40 1Caracteristici şi principii tehnologice40 2Obţinerea produsului finit42 3Reţete de fabricaţie53 4Defecte de fabricaţie64 Cap7Compoturi70 1Generalităţi70 2Reţete de fabricaţie74 3Defecte de fabricaţie79 Cap8Fructe confiate82 1Caracteristici şi principii tehnologice82 2Obţinerea produsului finit92 3Practica confierii94 4Defecte de fabricaţie100 Cap9Gemul102 1Caracteristici şi principii tehnologice102 2Obţinerea produsului finit105 3Reţete de fabricaţie112 4Defecte de fabricaţie115 Cap10Alte produse finite118 1Pasta de fructe118 2Magiunul119 3Piureuri şi creme de fructe120 4Nectaruri133 Cap11Determinarea proprietăţilororganoleptice alefructelor137 Anexa 1 - Tabel pentrucalculul soluţiilor dezahăr145 Bibliografie147 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Conservare (industria alimentară - legume şi fructe) |
Carte de bucate (reţete) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.8 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | GRUIA, MARIUS CĂTĂLIN |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 664.8 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 546565 / 546565 | L | Împrumut la sala de lectură | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|