Tehnologia păstrării şi industrializării produselor horticole : Manual

Editura Didactică şi Pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1983
Subiect Ambalare (produse horticole)
Horticultură (calitatea produselor) chat
Fructe (industria alimentară - conservare) chat
Legume-fructe (STAS) chat
Legume (păstrare) chat
Refrigerare (industria alimentară) chat
Conservare (industria alimentară - legume şi fructe) chat
Congelare (industria alimentară) chat
Suc natural de fructe (fabricare) chat
Oţet de vin (preparare tehnologică) chat
Oţet din fructe (preparare tehnologică) chat
Pectină (industria alimentară) chat
Deshidratare (conservarea alimentelor) chat
Catering (horticultură) chat
Concentrare prin vaporizare (industria alimentară) chat
Marmeladă (fabricare) chat
Jeleu (fabricare) chat
Aliment vegetal (tehnologia conservării) chat
Chimie alimentară chat
Conservă (fabricare) chat
Cultura plantelor (agricultură) chat
Produs agricol (prelucrare) chat
Universitate (învăţământ) chat
Note Antetitlu: Ministerul Educaţiei şi Învăţămîntului
Bibliogr. p.331-335

63; C.III.4273

    Tehnologia păstrării şi industrializării produselor horticole : Manual.- Bucureşti : Didactică şi Pedagogică , 1983.
    336p.:fig.,sch..    
    Antetitlu: Ministerul Educaţiei şi Învăţămîntului
    Bibliogr. p.331-335.

    I Potec Ion
    II Roşu Leonida
    III Tudor Tudor A.
    IV Ceauşescu Maria Elena
    V Anton Doina
    VI Cotrău Andrei
    VII Potec Ion(coautor)
    VIII Roşu Leonida(coautor)
    IX Tudor Tudor A.(coautor)
    X Ceauşescu Maria Elena(coautor)
    XI Anton Doina(coautor)
    XII Cotrău Andrei(coautor)
    XIII Potec Ion(coordonator)

    1. Ambalare (produse horticole)
    2. Horticultură (calitatea produselor)
    3. Fructe (industria alimentară - conservare)
    4. Legume-fructe (STAS)
    5. Legume (păstrare)
    6. Refrigerare (industria alimentară)
    7. Conservare (industria alimentară - legume şi fructe)
    8. Congelare (industria alimentară)
    9. Suc natural de fructe (fabricare)
    10. Oţet de vin (preparare tehnologică)
    11. Oţet din fructe (preparare tehnologică)
    12. Pectină (industria alimentară)
    13. Deshidratare (conservarea alimentelor)
    14. Catering (horticultură)
    15. Concentrare prin vaporizare (industria alimentară)
    16. Marmeladă (fabricare)
    17. Jeleu (fabricare)
    18. Aliment vegetal (tehnologia conservării)
    19. Chimie alimentară
    20. Conservă (fabricare)
    21. Cultura plantelor (agricultură)
    22. Produs agricol (prelucrare)
    23. Universitate (învăţământ)

631.563:634(021)
664.8(021)
378-67:631.563:634


035 __ $a 63
035 __ $a C.III.4273
101 __ $arum
200 __ $aTehnologia păstrării şi industrializării produselor horticole $eManual
210 __ $aBucureşti $cDidactică şi Pedagogică $d1983
215 __ $a336p.:fig.,sch.
299 __ $aTehnologia păstrării şi industrializării produselor horticole : Manual
300 __ $aAntetitlu: Ministerul Educaţiei şi Învăţămîntului
300 __ $aBibliogr. p.331-335
606 __ $aAmbalare (produse horticole) $b77-100
606 __ $aHorticultură (calitatea produselor) $b53-60
606 __ $aFructe (industria alimentară - conservare) $b197-250
606 __ $aLegume-fructe (STAS)
606 __ $aLegume (păstrare) $b159-196
606 __ $aRefrigerare (industria alimentară) $b116-133
606 __ $aConservare (industria alimentară - legume şi fructe) $b257-300
606 __ $aCongelare (industria alimentară) $b257-265
606 __ $aSuc natural de fructe (fabricare) $b309-320
606 __ $aOţet de vin (preparare tehnologică) $b323-325
606 __ $aOţet din fructe (preparare tehnologică) $b325-326
606 __ $aPectină (industria alimentară) $b326-328
606 __ $aDeshidratare (conservarea alimentelor) $b265-281
606 __ $aCatering (horticultură) $b298-301
606 __ $aConcentrare prin vaporizare (industria alimentară) $b301-309
606 __ $aMarmeladă (fabricare) $b306-308
606 __ $aJeleu (fabricare) $b306-307
606 __ $aAliment vegetal (tehnologia conservării)
606 __ $aChimie alimentară
606 __ $aConservă (fabricare)
606 __ $aCultura plantelor (agricultură)
606 __ $aProdus agricol (prelucrare)
606 __ $aUniversitate (învăţământ)
675 __ $a631.563:634(021)
675 __ $a664.8(021)
675 __ $a378-67:631.563:634
686 __ $a63
702 __ $aPotec Ion
702 __ $aRoşu Leonida
702 __ $aTudor Tudor A.
702 __ $aCeauşescu Maria Elena
702 __ $aAnton Doina
702 __ $aCotrău Andrei
702 __ $4coautor $aPotec Ion
702 __ $4coautor $aRoşu Leonida
702 __ $4coautor $aTudor Tudor A.
702 __ $4coautor $aCeauşescu Maria Elena
702 __ $4coautor $aAnton Doina
702 __ $4coautor $aCotrău Andrei
702 __ $4coordonator $aPotec Ion
920 __ $a52641
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 199240 / 199240 L Împrumut Da 63
2. 199242 / 199242 A Împrumut Da 63
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu