Manualul inginerului de industrie alimentară vol. 1

Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 2002
Subiect Aditiv alimentar
Produs alimentar (analiză chimică) chat
Lapte (produse); vezi Produs lactat chat
Produs lactat (industria alimentară) chat
Carne (produse zootehnice) chat
Peşte (industria alimentară - produse alimentare) chat
Ou (industria alimentară) chat
Apă (utilizare în industria alimentară) chat
Apă (desnisipare) chat
Apă (decantare) chat
Apă (filtrare) chat
Apă (dezinfecţie) chat
Apă reziduală (tratare) chat
Industria alimentară (materiale utilizate) chat
Ambalaj (în industria alimentară) chat
Ambalaj din sticlă chat
Ambalaj din material plastic chat
Ambalaj din metal chat
Colorant alimentar chat
Conservant (industria alimentară) chat
Emulgator (industria alimentară) chat
Aromatizant; vezi Condiment (industrie alimentară) chat
Condiment (industrie alimentară) chat
Aditiv alimentar (aprobaţi de Codex Alimentarius) chat
Materie primă (industria alimentară - spălare) chat
Cernere (industria alimentară) chat
Maşină de calibrat şi sortat (industria alimentară) chat
Transport de lichide (industria alimentară) chat
Industria alimentară (transport lichide) chat
Industria alimentară (transport solide) chat
Transport de solide (industria alimentară) chat
Mărunţire (industria alimentară) chat
Filtrare (industria alimentară) chat
Amestecare (industria alimentară) chat
Încălzire-răcire (industria alimentară) chat
Fermentare (industria alimentară) chat
Pasteurizare (industria alimentară) chat
Sterilizare (industria alimentară) chat
Concentrare prin vaporizare (industria alimentară) chat
Condensare (chimie industrială) chat
Cristalizare (chimie industrială) chat
Uscare industrială (tehnologie chimică) chat
Congelare (industria alimentară) chat
Refrigerare (industria alimentară) chat
Distilare (industria băuturilor) chat
Amestec binar (echilibrul lichid-vapori) chat
Rectificare (industria băuturilor) chat
Extracţie (solid-lichid - industria alimentară) chat
Combustibil organic (tehnologie chimică) chat
Combustibil solid (tehnologie chimică) chat
Combustibil lichid (tehnologie chimică) chat
Combustibil gazos (tehnologie chimică) chat
Ardere (industria combustibililor) chat
Poluarea mediului (prin arderea combustibililor) chat
Sedimentare (industria alimentară) chat
Generator termic chat
Compresor frigorific chat
Instalaţie frigorifică (tehnică); vezi şi Tehnica frigului (în general) chat
Aer condiţionat (climat interior) chat
Aer umed (fizică) chat
Aer condiţionat (industria alimentară) chat
Modelare matematică chat
Aparat de măsură (fizică) chat
Termometru (aparat de măsură) chat
Pirometru optic chat
Contor (aparat de măsură) chat
Rotametru chat
Nivelmetru chat
Higrometru chat
Psihrometru chat
Densimetru chat
Industria alimentară (proces tehnologic automatizat) chat
Traductor (sistem de măsurare) chat
Regulator (tehnică) chat
Industria zahărului (automatizarea proceselor tehnologice) chat
Spirt (fabricare - automatizarea tehnologiei) chat
Industria berii (automatizarea tehnologiei) chat
Ulei vegetal (fabricare - automatizarea tehnologiei) chat
Carne (fabricare) chat
Panificaţie (automatizarea tehnologiei) chat
Morărit (tehnologie) chat
Industria alimentară (utilaje) chat
Tribologie (industrie alimentară) chat
Frecare (industria alimentară) chat
Uzură (tribosistem - industria alimentară) chat
Ungere (lubrifianţi - industria alimentară) chat
Chimie alimentară chat
ISBN 9733120723

66; C.III.6229

    Manualul inginerului de industrie alimentară.- Bucureşti : Tehnică , 2002.
    1376p.:tab..
    ISBN 9733120723

    I Alexandru Rodica
    II Covrig Mariana
    III Ioniţă Ion
    IV Amarfi Rodica
    V Arădău Dumitru
    VI Brânză Elisabeta
    VII Damian Valeriu
    VIII Fălticeanu Constantin
    IX Gheorghiu Constantin
    X Hopulele Lucia
    XI Macovei Viorica
    XII Păsat Gheorghe
    XIII Popa Corneliu
    XIV Porneală Sava
    XV Segal Rodica
    XVI Turtoi Maria
    XVII Turtoi Gheorghe
    XVIII Vizireanu Camelia
    XIX Banu Constantin(coordonator)
    XX Banu Constantin(prefaţă)
    XXI Alexandru Rodica(coautor)
    XXII Covrig Mariana(coautor)
    XXIII Ioniţă Ion(coautor)
    XXIV Amarfi Rodica(coautor)
    XXV Arădău Dumitru(coautor)
    XXVI Brânză Elisabeta(coautor)
    XXVII Damian Valeriu(coautor)
    XXVIII Fălticeanu Constantin(coautor)
    XXIX Gheorghiu Constantin(coautor)
    XXX Hopulele Lucia(coautor)
    XXXI Macovei Viorica(coautor)
    XXXII Păsat Gheorghe(coautor)
    XXXIII Popa Corneliu(coautor)
    XXXIV Porneală Sava(coautor)
    XXXV Segal Rodica(coautor)
    XXXVI Turtoi Maria(coautor)
    XXXVII Turtoi Gheorghe(coautor)
    XXXVIII Vizireanu Camelia(coautor)

    1. Aditiv alimentar
    2. Produs alimentar (analiză chimică)
    3. Lapte (produse); vezi Produs lactat
    4. Produs lactat (industria alimentară)
    5. Carne (produse zootehnice)
    6. Peşte (industria alimentară - produse alimentare)
    7. Ou (industria alimentară)
    8. Apă (utilizare în industria alimentară)
    9. Apă (desnisipare)
    10. Apă (decantare)
    11. Apă (filtrare)
    12. Apă (dezinfecţie)
    13. Apă reziduală (tratare)
    14. Industria alimentară (materiale utilizate)
    15. Ambalaj (în industria alimentară)
    16. Ambalaj din sticlă
    17. Ambalaj din material plastic
    18. Ambalaj din metal
    19. Colorant alimentar
    20. Conservant (industria alimentară)
    21. Emulgator (industria alimentară)
    22. Aromatizant; vezi Condiment (industrie alimentară)
    23. Condiment (industrie alimentară)
    24. Aditiv alimentar (aprobaţi de Codex Alimentarius)
    25. Materie primă (industria alimentară - spălare)
    26. Cernere (industria alimentară)
    27. Maşină de calibrat şi sortat (industria alimentară)
    28. Transport de lichide (industria alimentară)
    29. Industria alimentară (transport lichide)
    30. Industria alimentară (transport solide)
    31. Transport de solide (industria alimentară)
    32. Mărunţire (industria alimentară)
    33. Filtrare (industria alimentară)
    34. Amestecare (industria alimentară)
    35. Încălzire-răcire (industria alimentară)
    36. Fermentare (industria alimentară)
    37. Pasteurizare (industria alimentară)
    38. Sterilizare (industria alimentară)
    39. Concentrare prin vaporizare (industria alimentară)
    40. Condensare (chimie industrială)
    41. Cristalizare (chimie industrială)
    42. Uscare industrială (tehnologie chimică)
    43. Congelare (industria alimentară)
    44. Refrigerare (industria alimentară)
    45. Distilare (industria băuturilor)
    46. Amestec binar (echilibrul lichid-vapori)
    47. Rectificare (industria băuturilor)
    48. Extracţie (solid-lichid - industria alimentară)
    49. Combustibil organic (tehnologie chimică)
    50. Combustibil solid (tehnologie chimică)
    51. Combustibil lichid (tehnologie chimică)
    52. Combustibil gazos (tehnologie chimică)
    53. Ardere (industria combustibililor)
    54. Poluarea mediului (prin arderea combustibililor)
    55. Sedimentare (industria alimentară)
    56. Generator termic
    57. Compresor frigorific
    58. Instalaţie frigorifică (tehnică); vezi şi Tehnica frigului (în general)
    59. Aer condiţionat (climat interior)
    60. Aer umed (fizică)
    61. Aer condiţionat (industria alimentară)
    62. Modelare matematică
    63. Aparat de măsură (fizică)
    64. Termometru (aparat de măsură)
    65. Pirometru optic
    66. Contor (aparat de măsură)
    67. Rotametru
    68. Nivelmetru
    69. Higrometru
    70. Psihrometru
    71. Densimetru
    72. Industria alimentară (proces tehnologic automatizat)
    73. Traductor (sistem de măsurare)
    74. Regulator (tehnică)
    75. Industria zahărului (automatizarea proceselor tehnologice)
    76. Spirt (fabricare - automatizarea tehnologiei)
    77. Industria berii (automatizarea tehnologiei)
    78. Ulei vegetal (fabricare - automatizarea tehnologiei)
    79. Carne (fabricare)
    80. Panificaţie (automatizarea tehnologiei)
    81. Morărit (tehnologie)
    82. Industria alimentară (utilaje)
    83. Tribologie (industrie alimentară)
    84. Frecare (industria alimentară)
    85. Uzură (tribosistem - industria alimentară)
    86. Ungere (lubrifianţi - industria alimentară)
    87. Chimie alimentară

663/664(035)

010 __ $a9733120723
035 __ $a 66
035 __ $a C.III.6229
101 __ $arum
200 __ $aManualul inginerului de industrie alimentară $hvol. 1
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d2002
215 __ $a1376p.:tab.
299 __ $aManualul inginerului de industrie alimentară vol. 1
606 __ $aAditiv alimentar $b261-349
606 __ $aProdus alimentar (analiză chimică) $b13-49
606 __ $aLapte (produse); vezi Produs lactat $b26-28
606 __ $aProdus lactat (industria alimentară) $b26-28
606 __ $aCarne (produse zootehnice) $b28-30
606 __ $aPeşte (industria alimentară - produse alimentare) $b30
606 __ $aOu (industria alimentară) $b30-31
606 __ $aApă (utilizare în industria alimentară) $b128-165
606 __ $aApă (desnisipare) $b146-147
606 __ $aApă (decantare) $b147-149
606 __ $aApă (filtrare) $b149-150
606 __ $aApă (dezinfecţie) $b150-152
606 __ $aApă reziduală (tratare) $b158-165
606 __ $aIndustria alimentară (materiale utilizate) $b176-230
606 __ $aAmbalaj (în industria alimentară) $b230-260
606 __ $aAmbalaj din sticlă $b232-247
606 __ $aAmbalaj din material plastic $b248-252
606 __ $aAmbalaj din metal $b252-260
606 __ $aColorant alimentar $b262-265
606 __ $aConservant (industria alimentară) $b265-267
606 __ $aEmulgator (industria alimentară) $b269-275
606 __ $aAromatizant; vezi Condiment (industrie alimentară) $b278-281
606 __ $aCondiment (industrie alimentară) $b278-281
606 __ $aAditiv alimentar (aprobaţi de Codex Alimentarius) $b300-349
606 __ $aMaterie primă (industria alimentară - spălare) $b357-376
606 __ $aCernere (industria alimentară) $b377-389
606 __ $aMaşină de calibrat şi sortat (industria alimentară) $b389-394
606 __ $aTransport de lichide (industria alimentară) $b395-449
606 __ $aIndustria alimentară (transport lichide) $b395-449
606 __ $aIndustria alimentară (transport solide) $b450-473
606 __ $aTransport de solide (industria alimentară) $b450-473
606 __ $aMărunţire (industria alimentară) $b474-501
606 __ $aFiltrare (industria alimentară) $b554-596
606 __ $aAmestecare (industria alimentară) $b597-622
606 __ $aÎncălzire-răcire (industria alimentară) $b623-664
606 __ $aFermentare (industria alimentară) $b665-689
606 __ $aPasteurizare (industria alimentară) $b690-751
606 __ $aSterilizare (industria alimentară) $b690-751
606 __ $aConcentrare prin vaporizare (industria alimentară) $b754-816
606 __ $aCondensare (chimie industrială) $b817-830
606 __ $aCristalizare (chimie industrială) $b831-845
606 __ $aUscare industrială (tehnologie chimică) $b846-894
606 __ $aCongelare (industria alimentară) $b895-917
606 __ $aRefrigerare (industria alimentară) $b895-917
606 __ $aDistilare (industria băuturilor) $b918-997
606 __ $aAmestec binar (echilibrul lichid-vapori) $b921-932
606 __ $aRectificare (industria băuturilor) $b938-997
606 __ $aExtracţie (solid-lichid - industria alimentară) $b998-1033
606 __ $aCombustibil organic (tehnologie chimică) $b1042-1045
606 __ $aCombustibil solid (tehnologie chimică) $b1045-1051
606 __ $aCombustibil lichid (tehnologie chimică) $b1052-1055
606 __ $aCombustibil gazos (tehnologie chimică) $b1055-1056
606 __ $aArdere (industria combustibililor) $b1056-1066
606 __ $aPoluarea mediului (prin arderea combustibililor) $b1064-1066
606 __ $aSedimentare (industria alimentară) $b502-553
606 __ $aGenerator termic $b1083-1099
606 __ $aCompresor frigorific $b1100-1150
606 __ $aInstalaţie frigorifică (tehnică); vezi şi Tehnica frigului (în general) $b1151-1198
606 __ $aAer condiţionat (climat interior) $b1199-1216
606 __ $aAer umed (fizică) $b1199-1205
606 __ $aAer condiţionat (industria alimentară) $b1211-1216
606 __ $aModelare matematică $b1219-1233
606 __ $aAparat de măsură (fizică) $b1234-1262
606 __ $aTermometru (aparat de măsură) $b1235-1241
606 __ $aPirometru optic $b1239-1241
606 __ $aContor (aparat de măsură) $b1246-1252
606 __ $aRotametru $b1249-1250
606 __ $aNivelmetru $b1252-1254
606 __ $aHigrometru $b1254
606 __ $aPsihrometru $b1254
606 __ $aDensimetru $b1256-1258
606 __ $aIndustria alimentară (proces tehnologic automatizat) $b1263-1288
606 __ $aTraductor (sistem de măsurare) $b1269-1271
606 __ $aRegulator (tehnică) $b1271-1274
606 __ $aIndustria zahărului (automatizarea proceselor tehnologice) $b1276-1279
606 __ $aSpirt (fabricare - automatizarea tehnologiei) $b1279-1280
606 __ $aIndustria berii (automatizarea tehnologiei) $b1280-1281
606 __ $aUlei vegetal (fabricare - automatizarea tehnologiei) $b1281-1283
606 __ $aCarne (fabricare) $b1283-1284
606 __ $aPanificaţie (automatizarea tehnologiei) $b1284-1285
606 __ $aMorărit (tehnologie) $b1284-1285
606 __ $aIndustria alimentară (utilaje) $b1291-1339
606 __ $aTribologie (industrie alimentară) $b1343-1376
606 __ $aFrecare (industria alimentară) $b1347-1352
606 __ $aUzură (tribosistem - industria alimentară) $b1352-1356
606 __ $aUngere (lubrifianţi - industria alimentară) $b1356-1376
606 __ $aChimie alimentară
675 __ $a663/664(035)
686 __ $a66
702 __ $aAlexandru Rodica
702 __ $aCovrig Mariana
702 __ $aIoniţă Ion
702 __ $aAmarfi Rodica
702 __ $aArădău Dumitru
702 __ $aBrânză Elisabeta
702 __ $aDamian Valeriu
702 __ $aFălticeanu Constantin
702 __ $aGheorghiu Constantin
702 __ $aHopulele Lucia
702 __ $aMacovei Viorica
702 __ $aPăsat Gheorghe
702 __ $aPopa Corneliu
702 __ $aPorneală Sava
702 __ $aSegal Rodica
702 __ $aTurtoi Maria
702 __ $aTurtoi Gheorghe
702 __ $aVizireanu Camelia
702 __ $4coordonator $aBanu Constantin
702 __ $4prefaţă $aBanu Constantin
702 __ $4coautor $aAlexandru Rodica
702 __ $4coautor $aCovrig Mariana
702 __ $4coautor $aIoniţă Ion
702 __ $4coautor $aAmarfi Rodica
702 __ $4coautor $aArădău Dumitru
702 __ $4coautor $aBrânză Elisabeta
702 __ $4coautor $aDamian Valeriu
702 __ $4coautor $aFălticeanu Constantin
702 __ $4coautor $aGheorghiu Constantin
702 __ $4coautor $aHopulele Lucia
702 __ $4coautor $aMacovei Viorica
702 __ $4coautor $aPăsat Gheorghe
702 __ $4coautor $aPopa Corneliu
702 __ $4coautor $aPorneală Sava
702 __ $4coautor $aSegal Rodica
702 __ $4coautor $aTurtoi Maria
702 __ $4coautor $aTurtoi Gheorghe
702 __ $4coautor $aVizireanu Camelia
920 __ $a82963
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 396440 / 396440 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu