| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 611/614 |
| C.II.13956 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Chimia şi analiza alimentelor, băuturilor şi condimentelor |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Iaşi |
| Editura | Junimea |
| Data publicării | 1977 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 316p.:fig.,tab. |
| Titlu | |
| Titlu | Chimia şi analiza alimentelor, băuturilor şi condimentelor |
| Notă generală | |
| Textul notei | Bibliogr. p.307-310 |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Poluant chimic |
| [nedefinit] | 93-165 |
| Subiect | Industria alimentară (materiale utilizate) |
| Industria alimentară (adjuvanţi) | |
| [nedefinit] | 53-92 |
| Subiect | Control alimentar (igienă publică); vezi şi Igiena alimentaţiei (medicină) |
| Control sanitar (igienă publică); vezi şi Inspecţie sanitară (administraţie publică) | |
| Igienă publică (medicină) | |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 614.31+543:664+663.2+664.5 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 611/614 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | GHIMICESCU, GEORGE |
| Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
| Cod de legătură | prefaţă |
| Autor secundar | Ghimicescu Gh. |
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 29553 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 150014 / 150014 | L | Împrumut | Da | 611/614 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| L | Împrumut | 1 |
|