Suveranitate, securitate şi siguranţă alimentară

Editura ASAB chat
Loc publicare Bucureşti
An 2007
Subiect Aliment (control sanitar-veterinar)
Inspecţie sanitară (alimentaţie publică) chat
Aliment (inspecţie sanitară); vezi Control alimentar (igienă publică) chat
Calitatea apei (parametri chimici) chat
Grăsime (chimie) chat
Zaharuri (alimentaţie) chat
Cereale (alimentaţie) chat
Îndulcitori (în alimentaţie) chat
Sare comestibilă chat
Aliment "ready to eat" chat
Aditiv alimentar chat
Control alimentar (igienă publică); vezi şi Igiena alimentaţiei (medicină) chat
Control sanitar (igienă publică); vezi şi Inspecţie sanitară (administraţie publică) chat
Igienă publică (medicină) chat
ISBN 9789737725400
Note Index.
Bibliogr. p.713-725

611/614/S96; C.III.385

    Suveranitate, securitate şi siguranţă alimentară.- Bucureşti : ASAB , 2007.
    725p.:tab.,sche.,il..- (Siguranţa alimentară).    
    Index.
    Bibliogr. p.713-725
    Alimente (generalităţi, clasificare)
    Alimentele - substanţele nutritive şi rolul lor în alimentaţie
    Calitatea apei şi a resurselor de apă
    Probleme generale privind toxicitatea substanţelor chimice
    Substanţele toxice care se găsesc în mod natural în produsele de origine vegetală
    Azotaţii şi azotiţii din produsele alimentare
    Produşi toxici care se formează în produsele alimentare în procesele de conservare şi prelucrare
    Contaminarea produselor alimentare cu mucegaiuri producătoare de toxine
    Contaminarea alimentelor cu metale grele
    Contaminanţi proveniţi din activitatea industrială
    Contaminarea produselor alimentare cu pesticide
    Reziduuri de medicamente veterinare în alimente
    Bacteriile cu risc patogen pentru om
    Boli produse de bacterii patogene
    Boli produse de virusuri
    Boli produse de paraziţi
    Aditivii - între riscul pentru sănătate şi necesitate
    Categorii de aditivi
    Aditivii aprobaţi de legislaţia comunitară şi de România
    Modificări intervenite în folosirea aditivilor până în 2007
    Trasabilitatea produselor alimentare
    Alimente provenite din organisme modificate genetic
    Alimente ecologice
    Uniunea Europeană
    Documente ale Uniunii Europene cu privire la alimente şi siguranţa alimentară
    Organisme internaţionale implicate în alimente/alimentaţie şi Codex-ul Alimentarius
    Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor versus Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor.
    ISBN 9789737725400

    I Bărascu Elena
    II Stoica Alexandru
    III Nicolau Anca
    IV Banu Constantin(coordonator)
    V Bărascu Elena(coautor)
    VI Stoica Alexandru(coautor)
    VII Nicolau Anca(coautor)
    VIII Tilea Ion(coperta)

    1. Aliment (control sanitar-veterinar)
    2. Inspecţie sanitară (alimentaţie publică)
    3. Aliment (inspecţie sanitară); vezi Control alimentar (igienă publică)
    4. Calitatea apei (parametri chimici)
    5. Grăsime (chimie)
    6. Zaharuri (alimentaţie)
    7. Cereale (alimentaţie)
    8. Îndulcitori (în alimentaţie)
    9. Sare comestibilă
    10. Aliment "ready to eat"
    11. Aditiv alimentar
    12. Control alimentar (igienă publică); vezi şi Igiena alimentaţiei (medicină)
    13. Control sanitar (igienă publică); vezi şi Inspecţie sanitară (administraţie publică)
    14. Igienă publică (medicină)

614.31:664

010 __ $a9789737725400
035 __ $a 611/614/S96
035 __ $a C.III.385
101 __ $arum
200 __ $aSuveranitate, securitate şi siguranţă alimentară
210 __ $aBucureşti $cASAB $d2007
215 __ $a725p.:tab.,sche.,il.
225 __ $aSiguranţa alimentară
299 __ $aSuveranitate, securitate şi siguranţă alimentară
300 __ $aIndex.
300 __ $aBibliogr. p.713-725
330 __ $aAlimente (generalităţi, clasificare)
330 __ $aAlimentele - substanţele nutritive şi rolul lor în alimentaţie
330 __ $aCalitatea apei şi a resurselor de apă
330 __ $aProbleme generale privind toxicitatea substanţelor chimice
330 __ $aSubstanţele toxice care se găsesc în mod natural în produsele de origine vegetală
330 __ $aAzotaţii şi azotiţii din produsele alimentare
330 __ $aProduşi toxici care se formează în produsele alimentare în procesele de conservare şi prelucrare
330 __ $aContaminarea produselor alimentare cu mucegaiuri producătoare de toxine
330 __ $aContaminarea alimentelor cu metale grele
330 __ $aContaminanţi proveniţi din activitatea industrială
330 __ $aContaminarea produselor alimentare cu pesticide
330 __ $aReziduuri de medicamente veterinare în alimente
330 __ $aBacteriile cu risc patogen pentru om
330 __ $aBoli produse de bacterii patogene
330 __ $aBoli produse de virusuri
330 __ $aBoli produse de paraziţi
330 __ $aAditivii - între riscul pentru sănătate şi necesitate
330 __ $aCategorii de aditivi
330 __ $aAditivii aprobaţi de legislaţia comunitară şi de România
330 __ $aModificări intervenite în folosirea aditivilor până în 2007
330 __ $aTrasabilitatea produselor alimentare
330 __ $aAlimente provenite din organisme modificate genetic
330 __ $aAlimente ecologice
330 __ $aUniunea Europeană
330 __ $aDocumente ale Uniunii Europene cu privire la alimente şi siguranţa alimentară
330 __ $aOrganisme internaţionale implicate în alimente/alimentaţie şi Codex-ul Alimentarius
330 __ $aAutoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor versus Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor
606 __ $aAliment (control sanitar-veterinar)
606 __ $aInspecţie sanitară (alimentaţie publică)
606 __ $aAliment (inspecţie sanitară); vezi Control alimentar (igienă publică)
606 __ $aCalitatea apei (parametri chimici)
606 __ $aGrăsime (chimie)
606 __ $aZaharuri (alimentaţie)
606 __ $aCereale (alimentaţie)
606 __ $aÎndulcitori (în alimentaţie)
606 __ $aSare comestibilă
606 __ $aAliment "ready to eat"
606 __ $aAditiv alimentar
606 __ $aControl alimentar (igienă publică); vezi şi Igiena alimentaţiei (medicină)
606 __ $aControl sanitar (igienă publică); vezi şi Inspecţie sanitară (administraţie publică)
606 __ $aIgienă publică (medicină)
675 __ $a614.31:664
686 __ $a611/614/S96
702 __ $aBărascu Elena
702 __ $aStoica Alexandru
702 __ $aNicolau Anca
702 __ $4coordonator $aBanu Constantin
702 __ $4coautor $aBărascu Elena
702 __ $4coautor $aStoica Alexandru
702 __ $4coautor $aNicolau Anca
702 __ $4coperta $aTilea Ion
920 __ $a101817
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 452722 / 452722 A Împrumut Da 611/614
2. 452721 / 452721 L Împrumut Da 611/614
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu