Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66 |
C.III.7240 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Odorante şi aromatizante |
Alte informaţii la titlu | Chimie, tehnologie, aplicaţii |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1988 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 460p. |
Titlu | |
Titlu | Odorante şi aromatizante : Chimie, tehnologie, aplicaţii |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.427-430 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Lichior (fabricare); vezi şi Vin (preparare) |
[nedefinit] | 405-407 |
Subiect | Băutură alcoolică (fabricare) |
[nedefinit] | 401-408 |
Subiect | Condiment (industrie alimentară) |
[nedefinit] | 375-379 |
Subiect | Piper (condimente) |
[nedefinit] | 249-250 |
Subiect | Săpun (fabricare) |
[nedefinit] | 362-365 |
Subiect | Ambră (odorante) |
[nedefinit] | 316-319 |
Subiect | Apă de colonie |
[nedefinit] | 355-358 |
Subiect | Apă de toaletă |
[nedefinit] | 358-361 |
Subiect | Bitter (preparare) |
[nedefinit] | 407-408 |
Subiect | Băutură nealcoolică (fabricare) |
[nedefinit] | 408-411 |
Subiect | Camfor (fabricare şi utilizare) |
[nedefinit] | 217-218 |
Subiect | Ceai (utilizare) |
[nedefinit] | 293-294 |
Subiect | Coca (fabricare) |
[nedefinit] | 295-296 |
Subiect | Cognac (preparare) |
[nedefinit] | 402-403 |
Subiect | Cola (fabricare) |
[nedefinit] | 296 |
Subiect | Cuişoare (condiment) |
[nedefinit] | 206-207 |
Subiect | Eucalipt (aromatizant) |
[nedefinit] | 208-210 |
Subiect | Gumă de mestecat (fabricare) |
[nedefinit] | 422 |
Subiect | Hamei (aromate şi condimente) |
[nedefinit] | 216-217 |
Subiect | Lavandă (aromate şi condimente) |
[nedefinit] | 221-223 |
Subiect | Lămâi (aromate şi condimente) |
[nedefinit] | 223-224 |
Subiect | Migdal (preparate obţinute) |
[nedefinit] | 234-235 |
Subiect | Mosc (substanţă odorantă) |
[nedefinit] | 322-325 |
Subiect | Myrra (odorant) |
[nedefinit] | 302-303 |
Subiect | Parfum (tehnologie şi utilizări) |
[nedefinit] | 339-355 |
Subiect | Portocal (aromate şi condimente) |
[nedefinit] | 250-252 |
Subiect | Rom (băutură alcoolică - preparare) |
[nedefinit] | 401-402 |
Subiect | Rosmarin (aromate şi condimente) |
[nedefinit] | 253 |
Subiect | Santal (condiment) |
[nedefinit] | 256-257 |
Subiect | Scorţişoară (aromate şi condimente) |
[nedefinit] | 258-259 |
Subiect | Smirnă (odorante) |
[nedefinit] | 289-290 |
Subiect | Tarhon (plantă aromatică) |
[nedefinit] | 259-260 |
Subiect | Terebentină (odorante); vezi Ulei de terebentină (odorante) |
Tămâie (odorante) | |
[nedefinit] | 303-304 |
Subiect | Ulei de terebentină (parfumerie) |
[nedefinit] | 306-307 |
Subiect | Vermut (preparare) |
[nedefinit] | 407 |
Subiect | Whisky (preparare) |
[nedefinit] | 404 |
Subiect | Cacao (fabricare, utilizare) |
[nedefinit] | 290-292 |
Subiect | Cafea (prelucrare) |
[nedefinit] | 292-293 |
Subiect | Chimie alimentară |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.5 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | ELIU-CEAUŞESCU, VICTOR |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Cadariu Traian |
Rădoiaş Gheorghe | |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Cadariu Traian |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Rădoiaş Gheorghe |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 26484 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 243723 / 243723 | L | Împrumut | Da | 66 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|