Odorante şi aromatizante : Chimie, tehnologie, aplicaţii

Autor chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1988
Subiect Lichior (fabricare); vezi şi Vin (preparare)
Băutură alcoolică (fabricare) chat
Condiment (industrie alimentară) chat
Piper (condimente) chat
Săpun (fabricare) chat
Ambră (odorante) chat
Apă de colonie chat
Apă de toaletă chat
Bitter (preparare) chat
Băutură nealcoolică (fabricare) chat
Camfor (fabricare şi utilizare) chat
Ceai (utilizare) chat
Coca (fabricare) chat
Cognac (preparare) chat
Cola (fabricare) chat
Cuişoare (condiment) chat
Eucalipt (aromatizant) chat
Gumă de mestecat (fabricare) chat
Hamei (aromate şi condimente) chat
Lavandă (aromate şi condimente) chat
Lămâi (aromate şi condimente) chat
Migdal (preparate obţinute) chat
Mosc (substanţă odorantă) chat
Myrra (odorant) chat
Parfum (tehnologie şi utilizări) chat
Portocal (aromate şi condimente) chat
Rom (băutură alcoolică - preparare) chat
Rosmarin (aromate şi condimente) chat
Santal (condiment) chat
Scorţişoară (aromate şi condimente) chat
Smirnă (odorante) chat
Tarhon (plantă aromatică) chat
Terebentină (odorante); vezi Ulei de terebentină (odorante) chat
Tămâie (odorante) chat
Ulei de terebentină (parfumerie) chat
Vermut (preparare) chat
Whisky (preparare) chat
Cacao (fabricare, utilizare) chat
Cafea (prelucrare) chat
Chimie alimentară chat
Note Bibliogr. p.427-430

66; C.III.7240

ELIU-CEAUŞESCU, VICTOR
    Odorante şi aromatizante : Chimie, tehnologie, aplicaţii.- Bucureşti : Tehnică , 1988.
    460p..    
    Bibliogr. p.427-430.

    I Cadariu Traian
    II Rădoiaş Gheorghe
    III Cadariu Traian(coautor)
    IV Rădoiaş Gheorghe(coautor)

    1. Lichior (fabricare); vezi şi Vin (preparare)
    2. Băutură alcoolică (fabricare)
    3. Condiment (industrie alimentară)
    4. Piper (condimente)
    5. Săpun (fabricare)
    6. Ambră (odorante)
    7. Apă de colonie
    8. Apă de toaletă
    9. Bitter (preparare)
    10. Băutură nealcoolică (fabricare)
    11. Camfor (fabricare şi utilizare)
    12. Ceai (utilizare)
    13. Coca (fabricare)
    14. Cognac (preparare)
    15. Cola (fabricare)
    16. Cuişoare (condiment)
    17. Eucalipt (aromatizant)
    18. Gumă de mestecat (fabricare)
    19. Hamei (aromate şi condimente)
    20. Lavandă (aromate şi condimente)
    21. Lămâi (aromate şi condimente)
    22. Migdal (preparate obţinute)
    23. Mosc (substanţă odorantă)
    24. Myrra (odorant)
    25. Parfum (tehnologie şi utilizări)
    26. Portocal (aromate şi condimente)
    27. Rom (băutură alcoolică - preparare)
    28. Rosmarin (aromate şi condimente)
    29. Santal (condiment)
    30. Scorţişoară (aromate şi condimente)
    31. Smirnă (odorante)
    32. Tarhon (plantă aromatică)
    33. Terebentină (odorante); vezi Ulei de terebentină (odorante)
    34. Tămâie (odorante)
    35. Ulei de terebentină (parfumerie)
    36. Vermut (preparare)
    37. Whisky (preparare)
    38. Cacao (fabricare, utilizare)
    39. Cafea (prelucrare)
    40. Chimie alimentară

664.5

035 __ $a 66
035 __ $a C.III.7240
101 __ $arum
200 __ $aOdorante şi aromatizante $eChimie, tehnologie, aplicaţii
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1988
215 __ $a460p.
299 __ $aOdorante şi aromatizante : Chimie, tehnologie, aplicaţii
300 __ $aBibliogr. p.427-430
606 __ $aLichior (fabricare); vezi şi Vin (preparare) $b405-407
606 __ $aBăutură alcoolică (fabricare) $b401-408
606 __ $aCondiment (industrie alimentară) $b375-379
606 __ $aPiper (condimente) $b249-250
606 __ $aSăpun (fabricare) $b362-365
606 __ $aAmbră (odorante) $b316-319
606 __ $aApă de colonie $b355-358
606 __ $aApă de toaletă $b358-361
606 __ $aBitter (preparare) $b407-408
606 __ $aBăutură nealcoolică (fabricare) $b408-411
606 __ $aCamfor (fabricare şi utilizare) $b217-218
606 __ $aCeai (utilizare) $b293-294
606 __ $aCoca (fabricare) $b295-296
606 __ $aCognac (preparare) $b402-403
606 __ $aCola (fabricare) $b296
606 __ $aCuişoare (condiment) $b206-207
606 __ $aEucalipt (aromatizant) $b208-210
606 __ $aGumă de mestecat (fabricare) $b422
606 __ $aHamei (aromate şi condimente) $b216-217
606 __ $aLavandă (aromate şi condimente) $b221-223
606 __ $aLămâi (aromate şi condimente) $b223-224
606 __ $aMigdal (preparate obţinute) $b234-235
606 __ $aMosc (substanţă odorantă) $b322-325
606 __ $aMyrra (odorant) $b302-303
606 __ $aParfum (tehnologie şi utilizări) $b339-355
606 __ $aPortocal (aromate şi condimente) $b250-252
606 __ $aRom (băutură alcoolică - preparare) $b401-402
606 __ $aRosmarin (aromate şi condimente) $b253
606 __ $aSantal (condiment) $b256-257
606 __ $aScorţişoară (aromate şi condimente) $b258-259
606 __ $aSmirnă (odorante) $b289-290
606 __ $aTarhon (plantă aromatică) $b259-260
606 __ $aTerebentină (odorante); vezi Ulei de terebentină (odorante)
606 __ $aTămâie (odorante) $b303-304
606 __ $aUlei de terebentină (parfumerie) $b306-307
606 __ $aVermut (preparare) $b407
606 __ $aWhisky (preparare) $b404
606 __ $aCacao (fabricare, utilizare) $b290-292
606 __ $aCafea (prelucrare) $b292-293
606 __ $aChimie alimentară
675 __ $a664.5
686 __ $a66
700 __ $aELIU-CEAUŞESCU, VICTOR
702 __ $aCadariu Traian
702 __ $aRădoiaş Gheorghe
702 __ $4coautor $aCadariu Traian
702 __ $4coautor $aRădoiaş Gheorghe
920 __ $a26484
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 243723 / 243723 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu