| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 66 |
| C.III.7240 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Odorante şi aromatizante |
| Alte informaţii la titlu | Chimie, tehnologie, aplicaţii |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Tehnică |
| Data publicării | 1988 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 460p. |
| Titlu | |
| Titlu | Odorante şi aromatizante : Chimie, tehnologie, aplicaţii |
| Notă generală | |
| Textul notei | Bibliogr. p.427-430 |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Lichior (fabricare); vezi şi Vin (preparare) |
| [nedefinit] | 405-407 |
| Subiect | Băutură alcoolică (fabricare) |
| [nedefinit] | 401-408 |
| Subiect | Condiment (industrie alimentară) |
| [nedefinit] | 375-379 |
| Subiect | Piper (condimente) |
| [nedefinit] | 249-250 |
| Subiect | Săpun (fabricare) |
| [nedefinit] | 362-365 |
| Subiect | Ambră (odorante) |
| [nedefinit] | 316-319 |
| Subiect | Apă de colonie |
| [nedefinit] | 355-358 |
| Subiect | Apă de toaletă |
| [nedefinit] | 358-361 |
| Subiect | Bitter (preparare) |
| [nedefinit] | 407-408 |
| Subiect | Băutură nealcoolică (fabricare) |
| [nedefinit] | 408-411 |
| Subiect | Camfor (fabricare şi utilizare) |
| [nedefinit] | 217-218 |
| Subiect | Ceai (utilizare) |
| [nedefinit] | 293-294 |
| Subiect | Coca (fabricare) |
| [nedefinit] | 295-296 |
| Subiect | Cognac (preparare) |
| [nedefinit] | 402-403 |
| Subiect | Cola (fabricare) |
| [nedefinit] | 296 |
| Subiect | Cuişoare (condiment) |
| [nedefinit] | 206-207 |
| Subiect | Eucalipt (aromatizant) |
| [nedefinit] | 208-210 |
| Subiect | Gumă de mestecat (fabricare) |
| [nedefinit] | 422 |
| Subiect | Hamei (aromate şi condimente) |
| [nedefinit] | 216-217 |
| Subiect | Lavandă (aromate şi condimente) |
| [nedefinit] | 221-223 |
| Subiect | Lămâi (aromate şi condimente) |
| [nedefinit] | 223-224 |
| Subiect | Migdal (preparate obţinute) |
| [nedefinit] | 234-235 |
| Subiect | Mosc (substanţă odorantă) |
| [nedefinit] | 322-325 |
| Subiect | Myrra (odorant) |
| [nedefinit] | 302-303 |
| Subiect | Parfum (tehnologie şi utilizări) |
| [nedefinit] | 339-355 |
| Subiect | Portocal (aromate şi condimente) |
| [nedefinit] | 250-252 |
| Subiect | Rom (băutură alcoolică - preparare) |
| [nedefinit] | 401-402 |
| Subiect | Rosmarin (aromate şi condimente) |
| [nedefinit] | 253 |
| Subiect | Santal (condiment) |
| [nedefinit] | 256-257 |
| Subiect | Scorţişoară (aromate şi condimente) |
| [nedefinit] | 258-259 |
| Subiect | Smirnă (odorante) |
| [nedefinit] | 289-290 |
| Subiect | Tarhon (plantă aromatică) |
| [nedefinit] | 259-260 |
| Subiect | Terebentină (odorante); vezi Ulei de terebentină (odorante) |
| Tămâie (odorante) | |
| [nedefinit] | 303-304 |
| Subiect | Ulei de terebentină (parfumerie) |
| [nedefinit] | 306-307 |
| Subiect | Vermut (preparare) |
| [nedefinit] | 407 |
| Subiect | Whisky (preparare) |
| [nedefinit] | 404 |
| Subiect | Cacao (fabricare, utilizare) |
| [nedefinit] | 290-292 |
| Subiect | Cafea (prelucrare) |
| [nedefinit] | 292-293 |
| Subiect | Chimie alimentară |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 664.5 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | ELIU-CEAUŞESCU, VICTOR |
| Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
| Autor secundar | Cadariu Traian |
| Rădoiaş Gheorghe | |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Cadariu Traian |
| Cod de legătură | coautor |
| Autor secundar | Rădoiaş Gheorghe |
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 26484 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 243723 / 243723 | L | Împrumut | Da | 66 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| L | Împrumut | 1 |
|