Băuturi şi preparate din miere

Autor chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1977
Subiect Miere de albine (prelucrare, utilizare)
Oţet din fructe (preparare tehnologică) chat
Prăjitură (preparare) chat
Apicultură (produse apicole) chat
Ceară de albine (apicultură) chat
Venin de albine (apicultură) chat
Propolis (apicultură) chat
Polen (apicultură) chat
Lăptişor de matcă (apicultură) chat
Miere (valoare nutritivă) chat
Miere (proprietăţi fizice) chat
Suc natural de fructe (fabricare) chat
Hidromel chat
Turtă dulce (fabricare) chat
Băutură alcoolică (fabricare) chat
Artă culinară chat
Patiserie (preparate casnice) chat

64; C.II.26871

TEODORESCU, MARIA
    Băuturi şi preparate din miere.- Bucureşti : Tehnică , 1977.
    232p.,[4]f.pl.,fig..

    1. Miere de albine (prelucrare, utilizare)
    2. Oţet din fructe (preparare tehnologică)
    3. Prăjitură (preparare)
    4. Apicultură (produse apicole)
    5. Ceară de albine (apicultură)
    6. Venin de albine (apicultură)
    7. Propolis (apicultură)
    8. Polen (apicultură)
    9. Lăptişor de matcă (apicultură)
    10. Miere (valoare nutritivă)
    11. Miere (proprietăţi fizice)
    12. Suc natural de fructe (fabricare)
    13. Hidromel
    14. Turtă dulce (fabricare)
    15. Băutură alcoolică (fabricare)
    16. Artă culinară
    17. Patiserie (preparate casnice)

641.85:663.8
641.55:638.16


035 __ $a 64
035 __ $a C.II.26871
101 __ $arum
200 __ $aBăuturi şi preparate din miere
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1977
215 __ $a232p.,[4]f.pl.,fig.
299 __ $aBăuturi şi preparate din miere
606 __ $aMiere de albine (prelucrare, utilizare)
606 __ $aOţet din fructe (preparare tehnologică) $b116-120
606 __ $aPrăjitură (preparare) $b120-206
606 __ $aApicultură (produse apicole) $b213-228
606 __ $aCeară de albine (apicultură) $b227-228
606 __ $aVenin de albine (apicultură) $b225-227
606 __ $aPropolis (apicultură) $b224-225
606 __ $aPolen (apicultură) $b222-224
606 __ $aLăptişor de matcă (apicultură) $b218-222
606 __ $aMiere (valoare nutritivă)
606 __ $aMiere (proprietăţi fizice) $b6
606 __ $aSuc natural de fructe (fabricare) $b21-50
606 __ $aHidromel $b5-100
606 __ $aTurtă dulce (fabricare) $b124-132
606 __ $aBăutură alcoolică (fabricare) $b5-107
606 __ $aArtă culinară
606 __ $aPatiserie (preparate casnice)
675 __ $a641.85:663.8
675 __ $a641.55:638.16
686 __ $a64
700 __ $aTEODORESCU, MARIA
920 __ $a66860
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 148322 / 148322 L Împrumut Da 64
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu