| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 64 |
| C.II.26871 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Băuturi şi preparate din miere |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Tehnică |
| Data publicării | 1977 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 232p.,[4]f.pl.,fig. |
| Titlu | |
| Titlu | Băuturi şi preparate din miere |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Miere de albine (prelucrare, utilizare) |
| Oţet din fructe (preparare tehnologică) | |
| [nedefinit] | 116-120 |
| Subiect | Prăjitură (preparare) |
| [nedefinit] | 120-206 |
| Subiect | Apicultură (produse apicole) |
| [nedefinit] | 213-228 |
| Subiect | Ceară de albine (apicultură) |
| [nedefinit] | 227-228 |
| Subiect | Venin de albine (apicultură) |
| [nedefinit] | 225-227 |
| Subiect | Propolis (apicultură) |
| [nedefinit] | 224-225 |
| Subiect | Polen (apicultură) |
| [nedefinit] | 222-224 |
| Subiect | Lăptişor de matcă (apicultură) |
| [nedefinit] | 218-222 |
| Subiect | Miere (valoare nutritivă) |
| Miere (proprietăţi fizice) | |
| [nedefinit] | 6 |
| Subiect | Suc natural de fructe (fabricare) |
| [nedefinit] | 21-50 |
| Subiect | Hidromel |
| [nedefinit] | 5-100 |
| Subiect | Turtă dulce (fabricare) |
| [nedefinit] | 124-132 |
| Subiect | Băutură alcoolică (fabricare) |
| [nedefinit] | 5-107 |
| Subiect | Artă culinară |
| Patiserie (preparate casnice) | |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 641.85:663.8 |
| 641.55:638.16 | |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | TEODORESCU, MARIA |
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 66860 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 148322 / 148322 | L | Împrumut | Da | 64 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| L | Împrumut | 1 |
|