Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
C.II.26871 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Băuturi şi preparate din miere |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1977 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 232p.,[4]f.pl.,fig. |
Titlu | |
Titlu | Băuturi şi preparate din miere |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Miere de albine (prelucrare, utilizare) |
Oţet din fructe (preparare tehnologică) | |
[nedefinit] | 116-120 |
Subiect | Prăjitură (preparare) |
[nedefinit] | 120-206 |
Subiect | Apicultură (produse apicole) |
[nedefinit] | 213-228 |
Subiect | Ceară de albine (apicultură) |
[nedefinit] | 227-228 |
Subiect | Venin de albine (apicultură) |
[nedefinit] | 225-227 |
Subiect | Propolis (apicultură) |
[nedefinit] | 224-225 |
Subiect | Polen (apicultură) |
[nedefinit] | 222-224 |
Subiect | Lăptişor de matcă (apicultură) |
[nedefinit] | 218-222 |
Subiect | Miere (valoare nutritivă) |
Miere (proprietăţi fizice) | |
[nedefinit] | 6 |
Subiect | Suc natural de fructe (fabricare) |
[nedefinit] | 21-50 |
Subiect | Hidromel |
[nedefinit] | 5-100 |
Subiect | Turtă dulce (fabricare) |
[nedefinit] | 124-132 |
Subiect | Băutură alcoolică (fabricare) |
[nedefinit] | 5-107 |
Subiect | Artă culinară |
Patiserie (preparate casnice) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.85:663.8 |
641.55:638.16 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | TEODORESCU, MARIA |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 66860 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 148322 / 148322 | L | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|