Purifică-ți neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă și delicioasă

Autor chat
Editura Ganesha Publishing House chat
Loc publicare București
An 2015
Subiect Dietetică (sănătate şi igienă personală) chat
Alimentație sănătoasă chat
Rețete culinare chat
Detoxifiere chat
ISBN 9786069357491
Note Index se simptome și boli

611/614/G51

GHEORGHIȚĂ, FLORIAN ADEL
    Purifică-ți neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă și delicioasă / Florian Adel Gheorghiță ; [colaboratori: Colomba Pătrașcu, Irina Nuță].- București : Ganesha Publishing House , 2015.
    264 p. : il., tab..    
    Index se simptome și boli
    Cuprins INTRODUCERE9 Un regim simplu10 Câteva sfaturi esenţiale10 Ajutaţi-vă prin obiceiurile cotidiene.....11 Când să începem un program de detoxifiere?13 CAPITOLUL 1 VINDECAREA PRIN HRANĂ15 Produse alimentare profund dăunătoare sănătăţii15 1.Carnea15 Efectele benefice ale alimentaţiei lacto-vegetariene17 Care sunt pericolele consumului de carne19 Otrăvirea20 Cancerul20 De ce persoanele care consumă carne sunt mai vulnerabile la cancer20 Bolile cafdiace22 Putrefacţia22 Care este relaţia între spiritualitate, morală şi consumul de came ..23 Raportul între energia fizică şi hrana vegetariană25 2.Zahărul25 3.Oţetul alimentar din lemn 30 înlocuitori naturali ai oţetului din lemn care au totodată valoare terapeutică31 4.Cafeaua naturală şi efectele sale nocive33 Obiceiuri alimentare greşite 1.Excesul caloric 35 35 2.Aport redus de fibre alimentare38 3.Excesul de proteine şi de grăsimi animale, de zahăr şi de sare... 42 4.Prezenţa mâncărurilor artificiale, a aditivilor alimentari şi a reziduurilor de cultură47 Ce este un aliment natural53 CAPITOLUL 2 COMBINAŢII ALIMENTARE59 Asocieri alimentare60 O schemă orientativă67 Ghid pentru o alimentaţie corectă70 Profiluri alimentare71 CAPITOLUL 3 FRUCTELE ŞI LEGUMELE Generalităţi Compoziţia fructelor şi legumelor Sucurile de fructe şi legume Sucuri de legume Sucuri de fructe Fructe Legume şi verdeţuri Plante aromatice CAPITOLUL 4 CEREALELE117 Generalităţi117 Descrierea principalelor cereale119 Noţiuni generale despre seminţele germinate127 Puţină istorie128 Proprietăţile nutriţionale ale seminţelor germinate129 73 73 78 83 85 90 92 99 111 Obţinerea grâului germinat în condiţii casnice130 Cauzele care conduc la negerminarea seminţelor132 Proprietăţile nutriţionale ale grâului germinat133 •42Grâulgerminatşi viaţa sexuală133 Rolul grâului germinat în procesul de reîntinerire134 Poate să ajute grâul germinat la combaterea cancerului?135 Vitamina E136 Regimul OSHAWA136 Reţete pentru regimul OSHAWA137 CAPITOLUL 5 PROTEINE ŞI GRĂSIMI139 Grăsimile139 Untul142 Uleiurile vegetale naturale142 Uleiul de măsline143 Uleiul din seminţe145 Cura eficienta cu ulei de floarea-soarelui148 Margarina149 Alimentele proteice150 Oul152 Laptele156 Utilizarea laptelui şi a derivatelor sale158 Iaurtul162 Brânzeturile166 Zerul167 Urda168 Brânza topită168 Brânza de vaci169 îngheţata169 Smântână169 Untul169 Fructele oleaginoase170 Legumele boabe172 Ciupercile173 CAPITOLUL 6 ALIMENTELE REVITALIZANTE175 Algele176 Drojdia de bere176 Mierea177 Polenul181 Lăptişorul de matcă183 Propolisul 185 Ginseng sau planta-om189 Cura cu oţet de mere192 Cura cu aloe193 Cura cu muguri de plop negru193 Alimentele fermentate195 Alimentele speciale196 Bitterul suedez198 Puterile curative ale bitterului suedez205 Formula completă a bitterului suedez210 REŢETE DELICIOASE, PE BAZĂ DE LEGUME ŞI FRUCTE PROASPETE211 Salate213 Supe221 Legume229 Deserturi243 Băuturi:251 INDEX DE SIMPTOME ŞI BOLI ÎMPREUNĂ CU ALIMENTELE INDICATE ÎN ELIMINAREA LOR259.
    ISBN 9786069357491

    I Pătrașcu, Colomba(colaborator)
    II Nuță, Irina(colaborator)

    1. Dietetică (sănătate şi igienă personală)
    2. Alimentație sănătoasă
    3. Rețete culinare
    4. Detoxifiere

613.2
615.874
641.8


299 __ $aPurifică-ți neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă și delicioasă
975 __ $a613.2 $a615.874 $a641.8
955 __ $a1
200 __ $aPurifică-ți neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă și delicioasă $fFlorian Adel Gheorghiță $g[colaboratori: Colomba Pătrașcu, Irina Nuță] $bCarte tipărită
700 __ $aGHEORGHIȚĂ, FLORIAN ADEL
702 __ $aPătrașcu, Colomba $4colaborator
702 __ $aNuță, Irina $4colaborator
010 __ $a9786069357491
035 __ $a611/614/G51
675 __ $a613.2
675 __ $a615.874
675 __ $a641.8
686 __ $a61
101 __ $arum
102 __ $aRomania
210 __ $aBucurești $cGanesha Publishing House $d2015
215 __ $a264 p. $cil., tab.
606 __ $aDietetică (sănătate şi igienă personală)
606 __ $aAlimentație sănătoasă
606 __ $aRețete culinare
606 __ $aDetoxifiere
300 __ $aIndex se simptome și boli
330 __ $aCuprins INTRODUCERE9 Un regim simplu10 Câteva sfaturi esenţiale10 Ajutaţi-vă prin obiceiurile cotidiene.....11 Când să începem un program de detoxifiere?13 CAPITOLUL 1 VINDECAREA PRIN HRANĂ15 Produse alimentare profund dăunătoare sănătăţii15 1.Carnea15 Efectele benefice ale alimentaţiei lacto-vegetariene17 Care sunt pericolele consumului de carne19 Otrăvirea20 Cancerul20 De ce persoanele care consumă carne sunt mai vulnerabile la cancer20 Bolile cafdiace22 Putrefacţia22 Care este relaţia între spiritualitate, morală şi consumul de came ..23 Raportul între energia fizică şi hrana vegetariană25 2.Zahărul25 3.Oţetul alimentar din lemn 30 înlocuitori naturali ai oţetului din lemn care au totodată valoare terapeutică31 4.Cafeaua naturală şi efectele sale nocive33 Obiceiuri alimentare greşite 1.Excesul caloric 35 35 2.Aport redus de fibre alimentare38 3.Excesul de proteine şi de grăsimi animale, de zahăr şi de sare... 42 4.Prezenţa mâncărurilor artificiale, a aditivilor alimentari şi a reziduurilor de cultură47 Ce este un aliment natural53 CAPITOLUL 2 COMBINAŢII ALIMENTARE59 Asocieri alimentare60 O schemă orientativă67 Ghid pentru o alimentaţie corectă70 Profiluri alimentare71 CAPITOLUL 3 FRUCTELE ŞI LEGUMELE Generalităţi Compoziţia fructelor şi legumelor Sucurile de fructe şi legume Sucuri de legume Sucuri de fructe Fructe Legume şi verdeţuri Plante aromatice CAPITOLUL 4 CEREALELE117 Generalităţi117 Descrierea principalelor cereale119 Noţiuni generale despre seminţele germinate127 Puţină istorie128 Proprietăţile nutriţionale ale seminţelor germinate129 73 73 78 83 85 90 92 99 111 Obţinerea grâului germinat în condiţii casnice130 Cauzele care conduc la negerminarea seminţelor132 Proprietăţile nutriţionale ale grâului germinat133 •42Grâulgerminatşi viaţa sexuală133 Rolul grâului germinat în procesul de reîntinerire134 Poate să ajute grâul germinat la combaterea cancerului?135 Vitamina E136 Regimul OSHAWA136 Reţete pentru regimul OSHAWA137 CAPITOLUL 5 PROTEINE ŞI GRĂSIMI139 Grăsimile139 Untul142 Uleiurile vegetale naturale142 Uleiul de măsline143 Uleiul din seminţe145 Cura eficienta cu ulei de floarea-soarelui148 Margarina149 Alimentele proteice150 Oul152 Laptele156 Utilizarea laptelui şi a derivatelor sale158 Iaurtul162 Brânzeturile166 Zerul167 Urda168 Brânza topită168 Brânza de vaci169 îngheţata169 Smântână169 Untul169 Fructele oleaginoase170 Legumele boabe172 Ciupercile173 CAPITOLUL 6 ALIMENTELE REVITALIZANTE175 Algele176 Drojdia de bere176 Mierea177 Polenul181 Lăptişorul de matcă183 Propolisul 185 Ginseng sau planta-om189 Cura cu oţet de mere192 Cura cu aloe193 Cura cu muguri de plop negru193 Alimentele fermentate195 Alimentele speciale196 Bitterul suedez198 Puterile curative ale bitterului suedez205 Formula completă a bitterului suedez210 REŢETE DELICIOASE, PE BAZĂ DE LEGUME ŞI FRUCTE PROASPETE211 Salate213 Supe221 Legume229 Deserturi243 Băuturi:251 INDEX DE SIMPTOME ŞI BOLI ÎMPREUNĂ CU ALIMENTELE INDICATE ÎN ELIMINAREA LOR259
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 602100 / 602100 A Împrumut Nu 611/614
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Notificare la disponibilitate

Lăsați un comentariu