Tehnica analizelor de laborator în industria alimentară : Manual pentru şcolile profesionale

Autor chat
Editura Didactică şi Pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1972
Subiect Industria alimentară
Analize de laborator (industria alimentară) chat
Chimie analitică chat
Soluţie (chimie) chat
Titrare (chimie) chat
Caramele (fabricare) chat
Rahat (fabricare) chat
Halva (fabricare) chat
Ciocolată (fabricare) chat
Note Anexe
Donaţie CHIRILĂ VIOREL (Nr.inv. 457577)

66/D44; C.II.34361

DIMITRIU, MATILDA
    Tehnica analizelor de laborator în industria alimentară : Manual pentru şcolile profesionale.- Bucureşti : Didactică şi Pedagogică , 1972.
    387p.:il.,tab..    
    Anexe
    Donaţie CHIRILĂ VIOREL (Nr.inv. 457577)
    Dotarea tehnico-materială a laboratorului
    Sticlărie şi accesorii de laborator
    Termometrele şi măsurarea temperaturii
    Cântărirea în laborator
    Tipuri de balanţe utilizate în laborator
    Separarea şi purificarea substanţelor (filtrarea, centrifugarea, distilarea)
    Apa distilată (obţinere, proprietăţi)
    Metode de analiză în laborator
    Determinarea umidităţii
    Determinarea substanţelor uscate şi determinarea densităţii
    Determinarea conţinutului de substanţe minerale
    Determinarea conţinutului de substanţe grase
    Determinarea conţinutului de zaharuri
    Prepararea soluţiei de acid oxalic 0,1 n
    Prepararea soluţiei de hidroxid de sodiu
    Prepararea soluţiei de acid sulfuric 0,1 n
    Acidimetrie şi alcalimetrie
    Determinarea ph-ului
    Analiza apei
    Analize specifice industriilor alimentare
    Analize specifice în industria morăritului
    Condiţiile tehnice ale boabelor de cereale
    Condiţiile tehnice ale făinii
    Controlul materiilor prime în industria panificaţiei
    Controlul drojdiei de panificaţie
    Controlul semifabricatelor în industria panificaţiei (controlul maielelor şi aluatului)
    Condiţiile tehnice ale pâinii şi produselor mărunte de franzelărie (pâine albă, neagră şi semialbă)
    Analiza chimică a produselor de panificaţie
    Controlul calităţii pastelor făinoase (macaroane, spaghete, fidea, tăiţei)
    Controlul materiilor prime în industria berii (orz, orzoaică, malţ, must de malţ)
    Condiţiile tehnice ale berii
    Analiza vinului
    Controlul materiilor prime şi auxiliare în industria conservelor de legume şi fructe
    Analize specifice în industria zahărului
    Analiza produsului finit - aprecierea calităţii zahărului
    Controlul materiilor prime şi auxiliare în industria produselor zaharoase (analiza zahărului, amidonului şi glucozei)
    Analiza boabelor de cacao
    Controlul produselor de caramelaj
    Controlul tehnic al rahatului
    Controlul tehnic al halvalei
    Controlul tehnic al ciocolatei
    Recepţia şi controlul materiilor prime oleaginoase
    Analiza uleiurilor vegetale şi a altor grăsimi
    Controlul tehnic al cărnii şi preparatelor din carne
    Analiza laptelui
    Analiza untului
    Analiza brânzeturilor
    Spălarea şi dezinfectarea utilajelor în industria alimentară.

    I Iliescu Lucia(referent)
    II Filimon Nicolae(referent)

    1. Industria alimentară
    2. Analize de laborator (industria alimentară)
    3. Chimie analitică
    4. Soluţie (chimie)
    5. Titrare (chimie)
    6. Caramele (fabricare)
    7. Rahat (fabricare)
    8. Halva (fabricare)
    9. Ciocolată (fabricare)

664:543(075.3)

035 __ $a 66/D44
035 __ $a C.II.34361
101 __ $arum
200 __ $aTehnica analizelor de laborator în industria alimentară $eManual pentru şcolile profesionale
210 __ $aBucureşti $cDidactică şi Pedagogică $d1972
215 __ $a387p.:il.,tab.
299 __ $aTehnica analizelor de laborator în industria alimentară : Manual pentru şcolile profesionale
300 __ $aAnexe
300 __ $aDonaţie CHIRILĂ VIOREL (Nr.inv. 457577)
330 __ $aDotarea tehnico-materială a laboratorului
330 __ $aSticlărie şi accesorii de laborator
330 __ $aTermometrele şi măsurarea temperaturii
330 __ $aCântărirea în laborator
330 __ $aTipuri de balanţe utilizate în laborator
330 __ $aSepararea şi purificarea substanţelor (filtrarea, centrifugarea, distilarea)
330 __ $aApa distilată (obţinere, proprietăţi)
330 __ $aMetode de analiză în laborator
330 __ $aDeterminarea umidităţii
330 __ $aDeterminarea substanţelor uscate şi determinarea densităţii
330 __ $aDeterminarea conţinutului de substanţe minerale
330 __ $aDeterminarea conţinutului de substanţe grase
330 __ $aDeterminarea conţinutului de zaharuri
330 __ $aPrepararea soluţiei de acid oxalic 0,1 n
330 __ $aPrepararea soluţiei de hidroxid de sodiu
330 __ $aPrepararea soluţiei de acid sulfuric 0,1 n
330 __ $aAcidimetrie şi alcalimetrie
330 __ $aDeterminarea ph-ului
330 __ $aAnaliza apei
330 __ $aAnalize specifice industriilor alimentare
330 __ $aAnalize specifice în industria morăritului
330 __ $aCondiţiile tehnice ale boabelor de cereale
330 __ $aCondiţiile tehnice ale făinii
330 __ $aControlul materiilor prime în industria panificaţiei
330 __ $aControlul drojdiei de panificaţie
330 __ $aControlul semifabricatelor în industria panificaţiei (controlul maielelor şi aluatului)
330 __ $aCondiţiile tehnice ale pâinii şi produselor mărunte de franzelărie (pâine albă, neagră şi semialbă)
330 __ $aAnaliza chimică a produselor de panificaţie
330 __ $aControlul calităţii pastelor făinoase (macaroane, spaghete, fidea, tăiţei)
330 __ $aControlul materiilor prime în industria berii (orz, orzoaică, malţ, must de malţ)
330 __ $aCondiţiile tehnice ale berii
330 __ $aAnaliza vinului
330 __ $aControlul materiilor prime şi auxiliare în industria conservelor de legume şi fructe
330 __ $aAnalize specifice în industria zahărului
330 __ $aAnaliza produsului finit - aprecierea calităţii zahărului
330 __ $aControlul materiilor prime şi auxiliare în industria produselor zaharoase (analiza zahărului, amidonului şi glucozei)
330 __ $aAnaliza boabelor de cacao
330 __ $aControlul produselor de caramelaj
330 __ $aControlul tehnic al rahatului
330 __ $aControlul tehnic al halvalei
330 __ $aControlul tehnic al ciocolatei
330 __ $aRecepţia şi controlul materiilor prime oleaginoase
330 __ $aAnaliza uleiurilor vegetale şi a altor grăsimi
330 __ $aControlul tehnic al cărnii şi preparatelor din carne
330 __ $aAnaliza laptelui
330 __ $aAnaliza untului
330 __ $aAnaliza brânzeturilor
330 __ $aSpălarea şi dezinfectarea utilajelor în industria alimentară
606 __ $aIndustria alimentară
606 __ $aAnalize de laborator (industria alimentară)
606 __ $aChimie analitică
606 __ $aSoluţie (chimie) $b107-115
606 __ $aTitrare (chimie) $b116-119
606 __ $aCaramele (fabricare) $b266-277
606 __ $aRahat (fabricare) $b277-279
606 __ $aHalva (fabricare) $b279-283
606 __ $aCiocolată (fabricare) $b284-286
675 __ $a664:543(075.3)
686 __ $a66/D44
700 __ $aDIMITRIU, MATILDA
702 __ $4referent $aIliescu Lucia
702 __ $4referent $aFilimon Nicolae
920 __ $a103023
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 457577 / 457577 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu