Autor | DIMITRIU, MATILDA chat |
Editura | Didactică şi Pedagogică chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1972 |
Subiect | Industria alimentară |
Analize de laborator (industria alimentară) chat | |
Chimie analitică chat | |
Soluţie (chimie) chat | |
Titrare (chimie) chat | |
Caramele (fabricare) chat | |
Rahat (fabricare) chat | |
Halva (fabricare) chat | |
Ciocolată (fabricare) chat | |
Note | Anexe |
Donaţie CHIRILĂ VIOREL (Nr.inv. 457577) |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66/D44 |
C.II.34361 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Tehnica analizelor de laborator în industria alimentară |
Alte informaţii la titlu | Manual pentru şcolile profesionale |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Didactică şi Pedagogică |
Data publicării | 1972 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 387p.:il.,tab. |
Titlu | |
Titlu | Tehnica analizelor de laborator în industria alimentară : Manual pentru şcolile profesionale |
Notă generală | |
Textul notei | Anexe |
Donaţie CHIRILĂ VIOREL (Nr.inv. 457577) | |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Dotarea tehnico-materială a laboratorului |
Sticlărie şi accesorii de laborator | |
Termometrele şi măsurarea temperaturii | |
Cântărirea în laborator | |
Tipuri de balanţe utilizate în laborator | |
Separarea şi purificarea substanţelor (filtrarea, centrifugarea, distilarea) | |
Apa distilată (obţinere, proprietăţi) | |
Metode de analiză în laborator | |
Determinarea umidităţii | |
Determinarea substanţelor uscate şi determinarea densităţii | |
Determinarea conţinutului de substanţe minerale | |
Determinarea conţinutului de substanţe grase | |
Determinarea conţinutului de zaharuri | |
Prepararea soluţiei de acid oxalic 0,1 n | |
Prepararea soluţiei de hidroxid de sodiu | |
Prepararea soluţiei de acid sulfuric 0,1 n | |
Acidimetrie şi alcalimetrie | |
Determinarea ph-ului | |
Analiza apei | |
Analize specifice industriilor alimentare | |
Analize specifice în industria morăritului | |
Condiţiile tehnice ale boabelor de cereale | |
Condiţiile tehnice ale făinii | |
Controlul materiilor prime în industria panificaţiei | |
Controlul drojdiei de panificaţie | |
Controlul semifabricatelor în industria panificaţiei (controlul maielelor şi aluatului) | |
Condiţiile tehnice ale pâinii şi produselor mărunte de franzelărie (pâine albă, neagră şi semialbă) | |
Analiza chimică a produselor de panificaţie | |
Controlul calităţii pastelor făinoase (macaroane, spaghete, fidea, tăiţei) | |
Controlul materiilor prime în industria berii (orz, orzoaică, malţ, must de malţ) | |
Condiţiile tehnice ale berii | |
Analiza vinului | |
Controlul materiilor prime şi auxiliare în industria conservelor de legume şi fructe | |
Analize specifice în industria zahărului | |
Analiza produsului finit - aprecierea calităţii zahărului | |
Controlul materiilor prime şi auxiliare în industria produselor zaharoase (analiza zahărului, amidonului şi glucozei) | |
Analiza boabelor de cacao | |
Controlul produselor de caramelaj | |
Controlul tehnic al rahatului | |
Controlul tehnic al halvalei | |
Controlul tehnic al ciocolatei | |
Recepţia şi controlul materiilor prime oleaginoase | |
Analiza uleiurilor vegetale şi a altor grăsimi | |
Controlul tehnic al cărnii şi preparatelor din carne | |
Analiza laptelui | |
Analiza untului | |
Analiza brânzeturilor | |
Spălarea şi dezinfectarea utilajelor în industria alimentară | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Industria alimentară |
Analize de laborator (industria alimentară) | |
Chimie analitică | |
Soluţie (chimie) | |
[nedefinit] | 107-115 |
Subiect | Titrare (chimie) |
[nedefinit] | 116-119 |
Subiect | Caramele (fabricare) |
[nedefinit] | 266-277 |
Subiect | Rahat (fabricare) |
[nedefinit] | 277-279 |
Subiect | Halva (fabricare) |
[nedefinit] | 279-283 |
Subiect | Ciocolată (fabricare) |
[nedefinit] | 284-286 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664:543(075.3) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/D44 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | DIMITRIU, MATILDA |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Cod de legătură | referent |
Autor secundar | Iliescu Lucia |
Cod de legătură | referent |
Autor secundar | Filimon Nicolae |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 103023 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 457577 / 457577 | L | Împrumut | Da | 66 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|