Tehnologia morăritului şi produselor de panificaţie

Autor chat
Editura S.N. chat
Loc publicare Bucureşti
An 1970
Subiect Chimie alimentară
Tehnologia cerealelor chat
Note Bibliogr. p.410

66; C.II.20372

RÂPEANU, RADU
    Tehnologia morăritului şi produselor de panificaţie.- Bucureşti : S.N. , 1970.
    416p..    
    Bibliogr. p.410
    Operaţiile principale ale procesului tehnologic de măciniş
    Calculul diagramei de măciniş
    Controlul, ambalarea şi depozitarea produselor
    Măcinarea cerealelor
    Măsuri pentru protecţia muncii în industria morăritului
    Materii prime folosite în industria panificaţiei
    Depozitarea materiilor prime în unităţile de panificaţie
    Pregătirea materiilor prime în vederea fabricaţiei
    Pregătirea aluatului pentru fabricarea produselor de panificaţie
    Prelucrarea aluatului
    Coacerea aluatului
    Depozitarea produselor de panificaţie
    Fabricarea pâinii
    Fabricarea covrigilor
    Calitatea produselor de panificaţie
    Procedee pentru îmbunătăţirea calităţii produselor
    Defectele pâinii şi măsuri pentru evitarea lor
    Măsuri igienico-sanitare, de protecţia muncii şi paza contra incendiilor.

    I Moldoveanu Gh.
    II Moldoveanu Gh.(coautor)

    1. Chimie alimentară
    2. Tehnologia cerealelor

664.7(075)

035 __ $a 66
035 __ $a C.II.20372
101 __ $arum
200 __ $aTehnologia morăritului şi produselor de panificaţie
210 __ $aBucureşti $cS.N. $d1970
215 __ $a416p.
299 __ $aTehnologia morăritului şi produselor de panificaţie
300 __ $aBibliogr. p.410
330 __ $aOperaţiile principale ale procesului tehnologic de măciniş
330 __ $aCalculul diagramei de măciniş
330 __ $aControlul, ambalarea şi depozitarea produselor
330 __ $aMăcinarea cerealelor
330 __ $aMăsuri pentru protecţia muncii în industria morăritului
330 __ $aMaterii prime folosite în industria panificaţiei
330 __ $aDepozitarea materiilor prime în unităţile de panificaţie
330 __ $aPregătirea materiilor prime în vederea fabricaţiei
330 __ $aPregătirea aluatului pentru fabricarea produselor de panificaţie
330 __ $aPrelucrarea aluatului
330 __ $aCoacerea aluatului
330 __ $aDepozitarea produselor de panificaţie
330 __ $aFabricarea pâinii
330 __ $aFabricarea covrigilor
330 __ $aCalitatea produselor de panificaţie
330 __ $aProcedee pentru îmbunătăţirea calităţii produselor
330 __ $aDefectele pâinii şi măsuri pentru evitarea lor
330 __ $aMăsuri igienico-sanitare, de protecţia muncii şi paza contra incendiilor
606 __ $aChimie alimentară
606 __ $aTehnologia cerealelor
675 __ $a664.7(075)
686 __ $a66
700 __ $aRÂPEANU, RADU
702 __ $aMoldoveanu Gh.
702 __ $4coautor $aMoldoveanu Gh.
920 __ $a44191
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 112661 / 112661 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu