Editura | Tehnică chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1993 |
Subiect | Îngheţată (fabricare) |
Artă culinară chat | |
Apă (importanţă şi utilizări) chat | |
Chimie alimentară chat | |
Gheaţă (fabricare) chat | |
ISBN | 973310440X |
ISBN | |
Număr ISBN | 973310440X |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66 |
C.II.9112 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Totul despre îngheţată |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1993 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 168p.:fig.,tab. |
Titlu | |
Titlu | Totul despre îngheţată |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Îngheţată (fabricare) |
Artă culinară | |
Apă (importanţă şi utilizări) | |
Chimie alimentară | |
Gheaţă (fabricare) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 663.67 |
641.55:663.67 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Banu Constantin |
Berzea Marilena | |
Vizireanu Camelia | |
Toader Roxana | |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Banu Constantin |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Berzea Marilena |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Vizireanu Camelia |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Toader Roxana |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 8612 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 342663 / 342663 | A | Împrumut | Da | 66 | |
2. | 308385 / 308385 | L | Împrumut | Da | 66 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 1 |
|
L | Împrumut | 1 |
|