Totul despre îngheţată

Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1993
Subiect Îngheţată (fabricare)
Artă culinară chat
Apă (importanţă şi utilizări) chat
Chimie alimentară chat
Gheaţă (fabricare) chat
ISBN 973310440X

66; C.II.9112

    Totul despre îngheţată.- Bucureşti : Tehnică , 1993.
    168p.:fig.,tab..
    ISBN 973310440X

    I Banu Constantin
    II Berzea Marilena
    III Vizireanu Camelia
    IV Toader Roxana
    V Banu Constantin(coautor)
    VI Berzea Marilena(coautor)
    VII Vizireanu Camelia(coautor)
    VIII Toader Roxana(coautor)

    1. Îngheţată (fabricare)
    2. Artă culinară
    3. Apă (importanţă şi utilizări)
    4. Chimie alimentară
    5. Gheaţă (fabricare)

663.67
641.55:663.67


010 __ $a973310440X
035 __ $a 66
035 __ $a C.II.9112
101 __ $arum
200 __ $aTotul despre îngheţată
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1993
215 __ $a168p.:fig.,tab.
299 __ $aTotul despre îngheţată
606 __ $aÎngheţată (fabricare)
606 __ $aArtă culinară
606 __ $aApă (importanţă şi utilizări)
606 __ $aChimie alimentară
606 __ $aGheaţă (fabricare)
675 __ $a663.67
675 __ $a641.55:663.67
686 __ $a66
702 __ $aBanu Constantin
702 __ $aBerzea Marilena
702 __ $aVizireanu Camelia
702 __ $aToader Roxana
702 __ $4coautor $aBanu Constantin
702 __ $4coautor $aBerzea Marilena
702 __ $4coautor $aVizireanu Camelia
702 __ $4coautor $aToader Roxana
920 __ $a8612
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 342663 / 342663 A Împrumut Da 66
2. 308385 / 308385 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu